SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

İYİ Parti Zeytinburnu’nda iftar sofrası kurdu

SİYASET 22.04.2022 - 10:52, Güncelleme: 22.04.2022 - 10:57
 

İYİ Parti Zeytinburnu’nda iftar sofrası kurdu

Zeytinburnu İYİ Parti İlçe Başkanlığı tarafından ‘Bayram Softası Tadında İftar Sofrası’ kuruldu. Vatandaşlarla İyi’leri buluşturan sofrada konuşan ilçe Başkanı Hasan Hoşben amacımız Ramazanın ruhunu vatandaşlarımızla bir arada yaşamak dedi.

Ezanın okunması ve yapılan duaların ardından hep birlikte oruçlar açıldı. İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Erdem iftar programında yaptığı konuşmada “Cesurlar hareketi olarak İYİ Parti’yi kurduk ve ülkemizi huzura, refaha kavuşturacak planlarımıza yaparak baskın seçime hazır olarak çalışmalarımızı başlattık. Maalesef ülkemizin içerisinde bulunduğu buhran ve OHAL ile bir seçime gidiyoruz. Adaletin kişilere göre değiştiği eğitimin evlatlarımızı öğüttüğü, ekonominin israflarla ve yandaşlarla bitirildiği dış politikanın olmadığı kalmadığı bir baskının arttığı bir ülke haline geldik. Seçimlerin bile eşit şekilde yapılmadığı, İktidarın baskısıyla bu gün burada bir çok bürokratın olmadığı aşikardır. Nice bayram ve iftar sofralarından hep birlikte olmak dileğiyle” dedi. İftar programına katılan herkese ayrı ayrı teşekkür eden İYİ Parti Zeytinburnu İlçe Başkanı Hasan Hoşben konuşmasını şöyle sürdürdü. Ramazan ayı birlikte güzel bu toplu iftar sofralarıyla çok daha güzel. Sizlerle birlikte burada bulunmak bana mutluluk veriyor. Ramazan ayının ülkemize sağlık, mutluluk, barış ve huzur getirmesini temenni ediyorum. Dostluğumuzu ve partimize bize olan güveninizi bu sofralarda görebilmek ne güzel bir duygu. Ramazan ayının o birleştirici ruhunu hep birlikte yaşatmaya çalışıyoruz. Katılımlarınızdan dolayı hepinize buraya kadar gelen, arayan herkese çok teşekkür ediyorum. Yeniden iftar sofralarında buluşmak dileğiyle oruçlarınız kabul olsun” dedi.   
Zeytinburnu İYİ Parti İlçe Başkanlığı tarafından ‘Bayram Softası Tadında İftar Sofrası’ kuruldu. Vatandaşlarla İyi’leri buluşturan sofrada konuşan ilçe Başkanı Hasan Hoşben amacımız Ramazanın ruhunu vatandaşlarımızla bir arada yaşamak dedi.

Ezanın okunması ve yapılan duaların ardından hep birlikte oruçlar açıldı. İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Erdem iftar programında yaptığı konuşmada “Cesurlar hareketi olarak İYİ Parti’yi kurduk ve ülkemizi huzura, refaha kavuşturacak planlarımıza yaparak baskın seçime hazır olarak çalışmalarımızı başlattık. Maalesef ülkemizin içerisinde bulunduğu buhran ve OHAL ile bir seçime gidiyoruz. Adaletin kişilere göre değiştiği eğitimin evlatlarımızı öğüttüğü, ekonominin israflarla ve yandaşlarla bitirildiği dış politikanın olmadığı kalmadığı bir baskının arttığı bir ülke haline geldik. Seçimlerin bile eşit şekilde yapılmadığı, İktidarın baskısıyla bu gün burada bir çok bürokratın olmadığı aşikardır. Nice bayram ve iftar sofralarından hep birlikte olmak dileğiyle” dedi.

İftar programına katılan herkese ayrı ayrı teşekkür eden İYİ Parti Zeytinburnu İlçe Başkanı Hasan Hoşben konuşmasını şöyle sürdürdü. Ramazan ayı birlikte güzel bu toplu iftar sofralarıyla çok daha güzel. Sizlerle birlikte burada bulunmak bana mutluluk veriyor. Ramazan ayının ülkemize sağlık, mutluluk, barış ve huzur getirmesini temenni ediyorum. Dostluğumuzu ve partimize bize olan güveninizi bu sofralarda görebilmek ne güzel bir duygu. Ramazan ayının o birleştirici ruhunu hep birlikte yaşatmaya çalışıyoruz. Katılımlarınızdan dolayı hepinize buraya kadar gelen, arayan herkese çok teşekkür ediyorum. Yeniden iftar sofralarında buluşmak dileğiyle oruçlarınız kabul olsun” dedi. 

 

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.