SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

İhtiyaç sahipleri için Ramazan kolileri hazırlandı

GÜNDEM 01.04.2022 - 14:58, Güncelleme: 01.04.2022 - 14:58
 

İhtiyaç sahipleri için Ramazan kolileri hazırlandı

Zeytinburnu Belediyesi, ihtiyaç sahiplerine özel her ay yaptığı erzak yardımlarını 11 ayın sultanı Ramazan ayında da devam ettiriyor.

Zeytinburnu Belediyesi, ilçede gıda yardımına kayıtlı 4 bin 743 ihtiyaç sahibi aileye her ay düzenli olarak gıda kolisi yardımında bulunuyor. 11 ayın sultanı Ramazan-ı Şerif'in de gelmesiyle birlikte bu yardımları büyük bir titizlikle hazırlayan Zeytinburnu Belediyesi, içerisinde 15 kalem ürün bulunan koliyi hasta, yaşlı ve kimsesiz olan vatandaşlara ulaştırıyor. Bu yıl Ramazan ayında 10 sokak iftarı, 1 meydan iftarı gerçekleştirecek olan Zeytinburnu Belediyesi, teravih sonrasında da her gün farklı bir camide mobil ikram aracı ile salep ikramında bulunacak. Zeytinburnu Belediyesi Aşevi'nde yönetici olarak görev alan Muhammet Güneş, "Yılın 12 ayında ihtiyaç sahibi ailelere kuru gıda ve bakliyat yardımları gönderiyoruz. Ramazan dolayısıyla da ihtiyaç sahibi ailelere Belediye Başkanı Ömer Arısoy'un tensipleriyle, Ramazan ayı da paylaşma ayı olduğu için daha yoğun ilgi ve taleple Zeytinburnu halkının hizmetlerine yetişmek dolayısıyla böyle uygulamalarımız var. İhtiyaç sahibi ailelere gerekli kuru gıda, erzak dağıtımı devam etmekte. 5 ekip olmak üzere talep doğrultusunda, Zeytinburnu Belediyesi'nin çağrı merkezine başvurmaları neticesinde ihtiyaç sahibi ailelere tahkikatları yapıldıktan sonra mağduriyetlerine göre kolilerini teslim ediyoruz. Haftanın 7 günü bilfiil hizmet veriyoruz. Herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için Ramazan boyunca gelen talepleri karşılamak için ekipler görevlendirdik. Aylık, rutin erzak dağıtımları var; ayda bir, 2 ayda bir alanlar var. Tek seferlik alanlar var" dedi.
Zeytinburnu Belediyesi, ihtiyaç sahiplerine özel her ay yaptığı erzak yardımlarını 11 ayın sultanı Ramazan ayında da devam ettiriyor.

Zeytinburnu Belediyesi, ilçede gıda yardımına kayıtlı 4 bin 743 ihtiyaç sahibi aileye her ay düzenli olarak gıda kolisi yardımında bulunuyor. 11 ayın sultanı Ramazan-ı Şerif'in de gelmesiyle birlikte bu yardımları büyük bir titizlikle hazırlayan Zeytinburnu Belediyesi, içerisinde 15 kalem ürün bulunan koliyi hasta, yaşlı ve kimsesiz olan vatandaşlara ulaştırıyor. Bu yıl Ramazan ayında 10 sokak iftarı, 1 meydan iftarı gerçekleştirecek olan Zeytinburnu Belediyesi, teravih sonrasında da her gün farklı bir camide mobil ikram aracı ile salep ikramında bulunacak.

Zeytinburnu Belediyesi Aşevi'nde yönetici olarak görev alan Muhammet Güneş, "Yılın 12 ayında ihtiyaç sahibi ailelere kuru gıda ve bakliyat yardımları gönderiyoruz. Ramazan dolayısıyla da ihtiyaç sahibi ailelere Belediye Başkanı Ömer Arısoy'un tensipleriyle, Ramazan ayı da paylaşma ayı olduğu için daha yoğun ilgi ve taleple Zeytinburnu halkının hizmetlerine yetişmek dolayısıyla böyle uygulamalarımız var. İhtiyaç sahibi ailelere gerekli kuru gıda, erzak dağıtımı devam etmekte. 5 ekip olmak üzere talep doğrultusunda, Zeytinburnu Belediyesi'nin çağrı merkezine başvurmaları neticesinde ihtiyaç sahibi ailelere tahkikatları yapıldıktan sonra mağduriyetlerine göre kolilerini teslim ediyoruz. Haftanın 7 günü bilfiil hizmet veriyoruz. Herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için Ramazan boyunca gelen talepleri karşılamak için ekipler görevlendirdik. Aylık, rutin erzak dağıtımları var; ayda bir, 2 ayda bir alanlar var. Tek seferlik alanlar var" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.