SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

ZEYDEF’ten İlçe Protokolüne nezaket ziyareti

GÜNDEM 30.03.2022 - 09:09, Güncelleme: 30.03.2022 - 09:09
 

ZEYDEF’ten İlçe Protokolüne nezaket ziyareti

Zeytinburnu Dernekler Federasyonu Türkiye’nin tüm renkleriyle buluşmaya devam ediyor. Bir ay önce İlçemizdeki 7 Bölgeyi temsil eden il derneklerini aileleriyle birlikte aynı sofrada buluşturan ZEYDEF’in yöneticileri ardından Ülkemizin Demokrasinin vazgeçilmezi siyasi partilerimizin ilçe başkanlıklarını ziyaret etti. ZEYDEF bu kez ilçe protokol ziyaretlerine başladı. İlk ziyaret Zeytinburnu Kaymakamı Zekeriya Güney'e İkinci ziyaret ise Belediye Başkanı Ömer Arısoy’a yapıldı.

Zeytinburnu Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Mehmet Çakır ve Federasyon Yöneticileri önce İlçemizde bulunan siyasi partilerin ilçe Başkanlıklarını ziyaret ettiler. Artık İlçe protokolünü ziyarette bulundular. İlk ziyaret Kaymakam Zekeriya Güney'e yapıldı. İkinci ziyaret ise Belediye Başkanı Ömer Arısoy’a yapıldı. Misafirperverliğinden dolayı Kaymakam Zekeriya Güney ve Başkan Ömer Arısoy’a teşekkür eden Genel Başkan Mehmet Çakır Sayın Kaymakamımız ve Belediye Başkanımız her daim yanımızda kendilerine teşekkür ediyorum dedi.  Kaymakam Zekeriya Güney ZEYDEF'in benzer bir örneği İstanbul'umuzun diğer ilçelerinde yok. Yani örnek bir Federasyon. Kuruluş misyonunun gereğini çok iyi yapıyor. Böyle yapılara çok ihtiyacımız var. İlçemizin ve ülkemizin birlik beraberliğine kardeşliğine katkı sağlıyor. Ülkemizin tüm renklerini aynı çatı aşında topluyor. Zeytinburnu Dernekler Federasyonunda katkı veren tüm STK Başkan ve Yöneticilerimize teşekkür ediyorum dedi. Kaymakam Beye yapılan ziyaretlere ZEYDEF Genel Başkanı Mehmet Çakır, Konya Bozkır Derneği adına genel sekreter Hüseyin Erdem, Mardinliler Derneği adına Başkan Dilman Kaya, Elazığlı İşadamları Derneği adına Başkanı Nazir Güler, Çankırılılar Derneği adına Başkan Arif Şengül, Malatyalılar Derneği adına Başkan Suat Sarıkaya, Samsunlular Derneği adına Başkan Davut Genç, Trabzonlular Derneği adına Başkan Ahmet Metin Genç, Bitlis Muş Sason Derneği adına Başkan Abdulhamit Basralı, Balıkesir Hodul Derneği adına Başkan Esat Temel, Sivaslılar Derneği adına Başkan Türkan Kılıçoğlu, Tokat Zile Derneği adına Başkan Hasan Bütün, Kahramanmaraş Derneği adına Başkan Necati Kalem, Bitlsiler Derneği adına Başkan Şahin Kurtulmuş, Afgan Dernekler Federasyonu adına Başkan Fazıl Ahmet Sönmez, Düzceliler Derneği adına Başkan Şenol Araç, Çankırı Kıyısın Vakfı adına Başkan Yaşar Yukarıkozan, Çanakkale Derneği adına Başkan İsmail Çetin, Romanlar adına Başkan Mehmet Selçik, ZEYDEF Basın Danışmanı Taylan Demirelli katıldı.  Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy ZEYDEF’in ziyaretinde yaptığı konuşmada özellik ilçemizin birlik, beraberlik ve kardeşliğine ZEYDEF’in sunduğu katkıdan bahsetti. Başkan Arısoy sözlerini şöyle sürdürdü. Zeytinburnu Dernekler Federasyonu bir Sivil Toplum kuruluşunun çok ötesindedir. ZEYDEF ilçemizde Türkiye’nin tüm renklerini tek çatı altında buluşturmuştur. Biz Zeytinburnu’nda tüm siyasi düşüncelerin ötesinde hep söylüyoruz Zeytinburnu huzurlu ve mutlu büyük bir ailedir. Bir kısmımız burada doğduk bir kısmımız ülkemizin başka köşelerinde doğduk ama buraya gedik ve burayı memleket yurt yuva edindik kendimize. Burada büyük bir kardeşlik hukuku çerçevesinde birlikte yaşıyoruz. İşte böylesine büyük bir aileye bu zamana nasıl katkı verdikse bu zamandan sonrada katkı sunmaya devam edeceğiz dedi.   
Zeytinburnu Dernekler Federasyonu Türkiye’nin tüm renkleriyle buluşmaya devam ediyor. Bir ay önce İlçemizdeki 7 Bölgeyi temsil eden il derneklerini aileleriyle birlikte aynı sofrada buluşturan ZEYDEF’in yöneticileri ardından Ülkemizin Demokrasinin vazgeçilmezi siyasi partilerimizin ilçe başkanlıklarını ziyaret etti. ZEYDEF bu kez ilçe protokol ziyaretlerine başladı. İlk ziyaret Zeytinburnu Kaymakamı Zekeriya Güney'e İkinci ziyaret ise Belediye Başkanı Ömer Arısoy’a yapıldı.

Zeytinburnu Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Mehmet Çakır ve Federasyon Yöneticileri önce İlçemizde bulunan siyasi partilerin ilçe Başkanlıklarını ziyaret ettiler. Artık İlçe protokolünü ziyarette bulundular. İlk ziyaret Kaymakam Zekeriya Güney'e yapıldı. İkinci ziyaret ise Belediye Başkanı Ömer Arısoy’a yapıldı. Misafirperverliğinden dolayı Kaymakam Zekeriya Güney ve Başkan Ömer Arısoy’a teşekkür eden Genel Başkan Mehmet Çakır Sayın Kaymakamımız ve Belediye Başkanımız her daim yanımızda kendilerine teşekkür ediyorum dedi. 

Kaymakam Zekeriya Güney ZEYDEF'in benzer bir örneği İstanbul'umuzun diğer ilçelerinde yok. Yani örnek bir Federasyon. Kuruluş misyonunun gereğini çok iyi yapıyor. Böyle yapılara çok ihtiyacımız var. İlçemizin ve ülkemizin birlik beraberliğine kardeşliğine katkı sağlıyor. Ülkemizin tüm renklerini aynı çatı aşında topluyor. Zeytinburnu Dernekler Federasyonunda katkı veren tüm STK Başkan ve Yöneticilerimize teşekkür ediyorum dedi. Kaymakam Beye yapılan ziyaretlere ZEYDEF Genel Başkanı Mehmet Çakır, Konya Bozkır Derneği adına genel sekreter Hüseyin Erdem, Mardinliler Derneği adına Başkan Dilman Kaya, Elazığlı İşadamları Derneği adına Başkanı Nazir Güler, Çankırılılar Derneği adına Başkan Arif Şengül, Malatyalılar Derneği adına Başkan Suat Sarıkaya, Samsunlular Derneği adına Başkan Davut Genç, Trabzonlular Derneği adına Başkan Ahmet Metin Genç, Bitlis Muş Sason Derneği adına Başkan Abdulhamit Basralı, Balıkesir Hodul Derneği adına Başkan Esat Temel, Sivaslılar Derneği adına Başkan Türkan Kılıçoğlu, Tokat Zile Derneği adına Başkan Hasan Bütün, Kahramanmaraş Derneği adına Başkan Necati Kalem, Bitlsiler Derneği adına Başkan Şahin Kurtulmuş, Afgan Dernekler Federasyonu adına Başkan Fazıl Ahmet Sönmez, Düzceliler Derneği adına Başkan Şenol Araç, Çankırı Kıyısın Vakfı adına Başkan Yaşar Yukarıkozan, Çanakkale Derneği adına Başkan İsmail Çetin, Romanlar adına Başkan Mehmet Selçik, ZEYDEF Basın Danışmanı Taylan Demirelli katıldı. 

Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy ZEYDEF’in ziyaretinde yaptığı konuşmada özellik ilçemizin birlik, beraberlik ve kardeşliğine ZEYDEF’in sunduğu katkıdan bahsetti. Başkan Arısoy sözlerini şöyle sürdürdü. Zeytinburnu Dernekler Federasyonu bir Sivil Toplum kuruluşunun çok ötesindedir. ZEYDEF ilçemizde Türkiye’nin tüm renklerini tek çatı altında buluşturmuştur. Biz Zeytinburnu’nda tüm siyasi düşüncelerin ötesinde hep söylüyoruz Zeytinburnu huzurlu ve mutlu büyük bir ailedir. Bir kısmımız burada doğduk bir kısmımız ülkemizin başka köşelerinde doğduk ama buraya gedik ve burayı memleket yurt yuva edindik kendimize. Burada büyük bir kardeşlik hukuku çerçevesinde birlikte yaşıyoruz. İşte böylesine büyük bir aileye bu zamana nasıl katkı verdikse bu zamandan sonrada katkı sunmaya devam edeceğiz dedi. 

 

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.