SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

İstanbul Zeytinburnu Dernekler Federasyonu Yaşar Güner ile yola devam edecek

GÜNDEM 07.03.2022 - 16:00, Güncelleme: 24.11.2022 - 10:48
 

İstanbul Zeytinburnu Dernekler Federasyonu Yaşar Güner ile yola devam edecek

İstanbul Zeytinburnu Dernekler Federasyonu 1. Olağan Genel Kurulunu 30 Mart Çarşamba Günü Kazlıçeşme Kültür Merkezinde yapacak. Sivil Toplum Kuruluşlarının tecrübeli ismi Tüm Giresunlular Derneği Başkanı Yaşar Güner Genel Kurulda tek aday olacak.

30 Ekim 2021 Tarihinde resmen kurulan ve Kamuoyuna açıklanan İstanbul Zeytinburnu Dernekler Federasyonu 1. Olağan Genel Kurulunu yapacak. Sivil Toplum Kuruluşlarının tecrübeli ismi Tüm Giresunlular Derneği Başkanı işadamı Yaşar Güner Genel Kurulda tek aday olacak. İZEDEF Genel Başkan Adayı Yaşar Güner Zeytinburnu Halkını Genel Kurula davet etti.  Derneklerimiz arasındaki işbirliği ve koordinasyonu kurumsal kapasitelerini arttırarak faaliyet gösterdikleri alanlarda birey ve topluma saygılı bir şekilde hukuki ve ahlaki değerlere bağlı kalarak Zeytinburnu’nda yaşayan tüm vatandaşlarımızın refahı için kaliteli ve yenilikçi kadıköy escirt çözümler geliştirmek önceliğiyle yola çıktıklarını belirten İstanbul Zeytinburnu Dernekler Federasyonu Genel Başkan Adayı Yaşar Güner 30 Mart Çarşamba Günü Saat: 19:00’da Kazlıçeşme Kültür Merkezinde yapacağımız Kongremize herkesi davet ediyorum dedi. İnşallah 1. Genel Kurulumuzu güzel bir ortamda tamamlayarak bundan sonra İZEDEF'te aramıza yeni dernekleri katarak daha da güçlenerek faaliyetlerimizle aralıksız devam edeceğiz dedi.     
İstanbul Zeytinburnu Dernekler Federasyonu 1. Olağan Genel Kurulunu 30 Mart Çarşamba Günü Kazlıçeşme Kültür Merkezinde yapacak. Sivil Toplum Kuruluşlarının tecrübeli ismi Tüm Giresunlular Derneği Başkanı Yaşar Güner Genel Kurulda tek aday olacak.

30 Ekim 2021 Tarihinde resmen kurulan ve Kamuoyuna açıklanan İstanbul Zeytinburnu Dernekler Federasyonu 1. Olağan Genel Kurulunu yapacak. Sivil Toplum Kuruluşlarının tecrübeli ismi Tüm Giresunlular Derneği Başkanı işadamı Yaşar Güner Genel Kurulda tek aday olacak. İZEDEF Genel Başkan Adayı Yaşar Güner Zeytinburnu Halkını Genel Kurula davet etti. 

Derneklerimiz arasındaki işbirliği ve koordinasyonu kurumsal kapasitelerini arttırarak faaliyet gösterdikleri alanlarda birey ve topluma saygılı bir şekilde hukuki ve ahlaki değerlere bağlı kalarak Zeytinburnu’nda yaşayan tüm vatandaşlarımızın refahı için kaliteli ve yenilikçi kadıköy escirt çözümler geliştirmek önceliğiyle yola çıktıklarını belirten İstanbul Zeytinburnu Dernekler Federasyonu Genel Başkan Adayı Yaşar Güner 30 Mart Çarşamba Günü Saat: 19:00’da Kazlıçeşme Kültür Merkezinde yapacağımız Kongremize herkesi davet ediyorum dedi.

İnşallah 1. Genel Kurulumuzu güzel bir ortamda tamamlayarak bundan sonra İZEDEF'te aramıza yeni dernekleri katarak daha da güçlenerek faaliyetlerimizle aralıksız devam edeceğiz dedi. 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.