SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Bahattin Ünver Başkan genç yaşta eşi Hatice Ünver’i toprağa verdi

GÜNDEM 14.11.2021 - 16:01, Güncelleme: 14.11.2021 - 23:27
 

Bahattin Ünver Başkan genç yaşta eşi Hatice Ünver’i toprağa verdi

AK Parti Zeytinburnu İlçe Başkanlığı görevini Dört Dönem başarıyla yürüten efsane Başkan Bahattin Ünver bir ay içinde üç büyük acıyla yıkıldı. Önce Ağabeyini ve halasını kaybeden Başkan Ünver daha bunların acısı dinmeden üç hafta sonra bu kez eşini genç yaşta kaybetti.

Bahattin Ünver ve ailesinin tamamı Covid-19’a yakalandı. Yapılan tüm tedavilere rağmen önce ağabeyi Muhittin Ünver ve Halası Asiye Bektaş aynı gün vefat ettiler. Başkan Ünver cenazeye araç içinde katıldı. Ardından kendisi ve eşinin tedavisi devam etti. Hatice Ünver bir süre önce böbrek nakli olmuş ve kalıtımsal hastalığı vardı. Bahattin Ünver ve Çocukları Covid-19’u yenerken eşi Hatice Ünver’in durumu ağırlaşınca tedavi için özel bir hastaneye yatırıldı. Yapılan tüm müdahalelere rağmen Hatice Ünver genç yaşta hayatını kaybetti. Daha üç hafta önce ağabeyi ve halasını toprağa veren Bahattin Ünver Başkanın eşinin cenazesinde ayakta duracak hali yoktu. Başkan taziyeleri kabul ederken gözyaşlarına hakim olamadı. Çok uğraştım fakat Hatice'mi kurtaramadım dedi.  Evlatları Hamza ve Kudret Babaları ile birlikte taziyeleri kabul ederken Kızı Zeynep bir an olsun annesinin tabunu yalnız bırakmadı. Son ana kadar annesinin tabutuna sarılan Zeynep Ünver dakikalarca gözyaşı döktü. Daha birkaç hafta önce annesi kendisinin nişanını yapmış en özel anlarında kendisine arkadaşlık etmiş fakat düğününü göremeden sessiz sedasız biricik kızını yapa yalnız bırakarak çekip gitmişti.  Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy, Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın, Fatih Belediye Başkanı Ergün Turan, Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu, AK Parti Millet Vekili Aziz Babbuşçu, Eski Vekil Ekrem Erdem, AK Parti Eski İlçe Başkanı Bayram Şenocak, AK Parti Zeytinburnu İlçe Başkanı Selami Delibalta, Refah Partisi Zeytinburnu İlçe Başkanı Onur Dolar, İşadamları, Siyasetçiler,. STK Başkanları, Muhtarlar, Amatör Spor Kulüp Başkanları, Siyasetçiler ve Binlerce seveni Ünver Ailesini bu zor anlarında yalnız bırakmadı. Kılınan Cenaze namazı ve alınan helalliklerin ardından Hatice Ünver gözyaşları arasında Merkezefendi Mezarlığındaki Aile Kabristanlığında toprağa verildi. Mekanı cennet olsun. Zeytinburnu Haber Gazetesi olarak Başta Merhumenin eşi Bahattin Ünver Başkanımız olmak üzere çocukları Hamza, Kudret ve Zeynep ile tüm ÜNVER Ailesine taziyelerimizi iletiyoruz. Yengemizin mekanı cennet olsun…
AK Parti Zeytinburnu İlçe Başkanlığı görevini Dört Dönem başarıyla yürüten efsane Başkan Bahattin Ünver bir ay içinde üç büyük acıyla yıkıldı. Önce Ağabeyini ve halasını kaybeden Başkan Ünver daha bunların acısı dinmeden üç hafta sonra bu kez eşini genç yaşta kaybetti.

Bahattin Ünver ve ailesinin tamamı Covid-19’a yakalandı. Yapılan tüm tedavilere rağmen önce ağabeyi Muhittin Ünver ve Halası Asiye Bektaş aynı gün vefat ettiler. Başkan Ünver cenazeye araç içinde katıldı. Ardından kendisi ve eşinin tedavisi devam etti. Hatice Ünver bir süre önce böbrek nakli olmuş ve kalıtımsal hastalığı vardı. Bahattin Ünver ve Çocukları Covid-19’u yenerken eşi Hatice Ünver’in durumu ağırlaşınca tedavi için özel bir hastaneye yatırıldı. Yapılan tüm müdahalelere rağmen Hatice Ünver genç yaşta hayatını kaybetti.

Daha üç hafta önce ağabeyi ve halasını toprağa veren Bahattin Ünver Başkanın eşinin cenazesinde ayakta duracak hali yoktu. Başkan taziyeleri kabul ederken gözyaşlarına hakim olamadı. Çok uğraştım fakat Hatice'mi kurtaramadım dedi. 

Evlatları Hamza ve Kudret Babaları ile birlikte taziyeleri kabul ederken Kızı Zeynep bir an olsun annesinin tabunu yalnız bırakmadı. Son ana kadar annesinin tabutuna sarılan Zeynep Ünver dakikalarca gözyaşı döktü. Daha birkaç hafta önce annesi kendisinin nişanını yapmış en özel anlarında kendisine arkadaşlık etmiş fakat düğününü göremeden sessiz sedasız biricik kızını yapa yalnız bırakarak çekip gitmişti. 

Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy, Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın, Fatih Belediye Başkanı Ergün Turan, Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu, AK Parti Millet Vekili Aziz Babbuşçu, Eski Vekil Ekrem Erdem, AK Parti Eski İlçe Başkanı Bayram Şenocak, AK Parti Zeytinburnu İlçe Başkanı Selami Delibalta, Refah Partisi Zeytinburnu İlçe Başkanı Onur Dolar, İşadamları, Siyasetçiler,. STK Başkanları, Muhtarlar, Amatör Spor Kulüp Başkanları, Siyasetçiler ve Binlerce seveni Ünver Ailesini bu zor anlarında yalnız bırakmadı.

Kılınan Cenaze namazı ve alınan helalliklerin ardından Hatice Ünver gözyaşları arasında Merkezefendi Mezarlığındaki Aile Kabristanlığında toprağa verildi. Mekanı cennet olsun. Zeytinburnu Haber Gazetesi olarak Başta Merhumenin eşi Bahattin Ünver Başkanımız olmak üzere çocukları Hamza, Kudret ve Zeynep ile tüm ÜNVER Ailesine taziyelerimizi iletiyoruz. Yengemizin mekanı cennet olsun…

Habere ifade bırak !
Foto Galeride Aç
Fotoğraf albümüne giderek fotoğraf(lara) yorum yazabilir yada fotoğraf(ları) sosyal medyada paylaşabilirsiniz.
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.