SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Seyitnizam'da bir iş yeri alevlere teslim oldu

GÜNDEM 11.11.2021 - 10:04, Güncelleme: 13.11.2021 - 08:06
 

Seyitnizam'da bir iş yeri alevlere teslim oldu

Zeytinburnu'nda bir iş yeri alevlere teslim oldu: Bacadan çıkan alevler tiner varillerine sıçradı Yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürülürken, işyerinde büyük çapta hasar oluştu Zeytinburnu Demirciler Sitesi'nde boyahane olarak kullanılan bir iş yeri alev alev yandı.

Yangın Demirciler Sitesi 9. Cadde'de saat 13.00 sıralarında gerçekleşti. İddiaya göre, otomobil kaporta boyacısı olarak kullanılan iş yerinin bacasında biriken kalıntılardan dolayı yanma meydana geldi. Bacadan çıkan alevlerin tiner varillerine sıçramasıyla yangın tüm iş yerine yayıldı. Site esnafı alevlere yangın tüpleriyle müdahale etmeye çalışsa da başarılı olamadı. İhbar üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri herhangi bir olumsuzluğa karşı iş yerinin etrafını güvenlik şeritleriyle kapattı. İtfaiye ekipleri yangına müdahale ederek kısa sürede kontrol altına aldı. Yangında can kaybı veya yaralanma yaşanmadı. Yangın tüpüyle müdahale etmeye çalışan esnaf Faruk Cengiz, "Arkadaşlar içeride çalışıyordu. Dükkan alev aldı. Yangın tüplerini aldık geldik ama buradan müdahale edemedik. İçeride tinerler, boyalar vardı. Onlar alev alınca mecburen biz de geri çekilmek zorunda kaldık. Boyahane olarak kullanılıyordu. Biz yangın tüpleriyle müdahale ettik. Yeterince malzeme olmadığı için idare edemedik" dedi. Yanan iş yerinin ortağı Burak Örtücü, "Boya fırının içeride bacası var. Bacası herhalde kurum yapmış. Normalde her ay bakımını yaptırıyoruz. Biz de anlamadık. Kurumlar alev aldı. Kurumlardan arkada bulunan büyük yağ variline sıçradı. Mazot varilinde sonra tiner varili var. Onlara da sıçradı. Biz de köpüğü sıkınca daha çok alevlendi. Önüne geçemedik. Ortalık baya duman altı oldu. Yaralanma yok, sermayemiz gitti" diye konuştu.
Zeytinburnu'nda bir iş yeri alevlere teslim oldu: Bacadan çıkan alevler tiner varillerine sıçradı Yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürülürken, işyerinde büyük çapta hasar oluştu Zeytinburnu Demirciler Sitesi'nde boyahane olarak kullanılan bir iş yeri alev alev yandı.

Yangın Demirciler Sitesi 9. Cadde'de saat 13.00 sıralarında gerçekleşti. İddiaya göre, otomobil kaporta boyacısı olarak kullanılan iş yerinin bacasında biriken kalıntılardan dolayı yanma meydana geldi. Bacadan çıkan alevlerin tiner varillerine sıçramasıyla yangın tüm iş yerine yayıldı. Site esnafı alevlere yangın tüpleriyle müdahale etmeye çalışsa da başarılı olamadı. İhbar üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri herhangi bir olumsuzluğa karşı iş yerinin etrafını güvenlik şeritleriyle kapattı. İtfaiye ekipleri yangına müdahale ederek kısa sürede kontrol altına aldı. Yangında can kaybı veya yaralanma yaşanmadı.

Yangın tüpüyle müdahale etmeye çalışan esnaf Faruk Cengiz, "Arkadaşlar içeride çalışıyordu. Dükkan alev aldı. Yangın tüplerini aldık geldik ama buradan müdahale edemedik. İçeride tinerler, boyalar vardı. Onlar alev alınca mecburen biz de geri çekilmek zorunda kaldık. Boyahane olarak kullanılıyordu. Biz yangın tüpleriyle müdahale ettik. Yeterince malzeme olmadığı için idare edemedik" dedi.

Yanan iş yerinin ortağı Burak Örtücü, "Boya fırının içeride bacası var. Bacası herhalde kurum yapmış. Normalde her ay bakımını yaptırıyoruz. Biz de anlamadık. Kurumlar alev aldı. Kurumlardan arkada bulunan büyük yağ variline sıçradı. Mazot varilinde sonra tiner varili var. Onlara da sıçradı. Biz de köpüğü sıkınca daha çok alevlendi. Önüne geçemedik. Ortalık baya duman altı oldu. Yaralanma yok, sermayemiz gitti" diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.