SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

‘Marmaray çevre düzenlemesini hizmete alacağız’

GÜNDEM 05.11.2021 - 17:02, Güncelleme: 05.11.2021 - 17:02
 

‘Marmaray çevre düzenlemesini hizmete alacağız’

Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy, Marmaray Kazlıçeşme'deki çevre düzenlemesinin 11 Kasım'da hizmete alınacağını duyurdu.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, iki buçuk yıl önce başladığı Marmaray istasyonunun çevre düzenlemesi projesini tamamlayamadı. AK Partili Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy İBB’ye yapılan iki yazılı müracattan sonra, yapımının kendilerine aktarıldığını söyledi. Başkan Arısoy 45 gün gibi kısa bir sürede çalışmaların sonuna gelindiğini 11 Ekimde yürüyüş etabının açıyoruz dedi.   Zeytinburnu ailesinin yürüyerek gelebileceği mesafede olduğunu aktaran Arısoy, "Bölge içinde önemli bir yeşil alan, dinlenme alanı, gezinti alanı olacak. Gelebilen bütün İstanbullu hemşerilerimizi bekliyoruz. 11 Kasım'da Marmaray çevre düzenlemesini hizmete alacağız. Uzun sürdü. İBB tamamlayamadı. Hızlıca düzenlemesini bitirdik. Önümüzdeki hafta Çarşamba günü orayı da açacağız. 2 yeşil alan, bundan önce Zeytinburnu'ndaki bundan önceki aktif yeşil alanın toplamı kadar büyüklüğe sahip olacak. Bunun için de çok mutluyuz" ifadelerini kullandı.   
Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy, Marmaray Kazlıçeşme'deki çevre düzenlemesinin 11 Kasım'da hizmete alınacağını duyurdu.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, iki buçuk yıl önce başladığı Marmaray istasyonunun çevre düzenlemesi projesini tamamlayamadı. AK Partili Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy İBB’ye yapılan iki yazılı müracattan sonra, yapımının kendilerine aktarıldığını söyledi. Başkan Arısoy 45 gün gibi kısa bir sürede çalışmaların sonuna gelindiğini 11 Ekimde yürüyüş etabının açıyoruz dedi.  

Zeytinburnu ailesinin yürüyerek gelebileceği mesafede olduğunu aktaran Arısoy, "Bölge içinde önemli bir yeşil alan, dinlenme alanı, gezinti alanı olacak. Gelebilen bütün İstanbullu hemşerilerimizi bekliyoruz. 11 Kasım'da Marmaray çevre düzenlemesini hizmete alacağız. Uzun sürdü. İBB tamamlayamadı. Hızlıca düzenlemesini bitirdik. Önümüzdeki hafta Çarşamba günü orayı da açacağız. 2 yeşil alan, bundan önce Zeytinburnu'ndaki bundan önceki aktif yeşil alanın toplamı kadar büyüklüğe sahip olacak. Bunun için de çok mutluyuz" ifadelerini kullandı. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.