SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Meclis Üyesi Halis Özgenç bir oy için kapı kapı dolaşıyor

SİYASET 02.11.2021 - 11:42, Güncelleme: 02.11.2021 - 12:21
 

Meclis Üyesi Halis Özgenç bir oy için kapı kapı dolaşıyor

Mahalle Başkanı olarak uzun yıllar yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettiren ve adından Meclis üyesi seçilen Halis Özgenç 2023 ve 2024 seçimleri öncesi yine hem partisiyle hem de bireysel olarak yaptığı çalışmalarla öne çımaya devam ediyor.

Nuripaşa Mahalle Başkanlığı döneminde yaptığı başarılı çalışmalarla adından sıkça söz ettiren Halis Özgenç İlçe Başkanı Selami Delibalta’nın takdiriyle Mahalle Başkanları arasından seçilerek Meclis üyesi adayı gösterilmişti. Meclis Üyesi seçilmesinden sonra Özgenç yine sahada çalışmalarına aralıksız devam etti. Pandemi döneminde kısa bir süreliğine ara verilen saha çalışmaları 2023 ve 2024 seçimleri öncesi yeniden hız kazandı. Hem AK Parti teşkilatıyla hem de bireysel olarak kapı gezmeye başlayan Meclis Üyesi Halis Özgenç, 20 Yıllık iktidarları sürecinde ortaya konan dev eserleri hem hemşerilerine hem de Zeytinburnu Halkına tek tek anlatmaya devam ediyor.  Yaptığı çalışmalarla ilgili Zeytinburnu Haber Gazetesine açıklamalarda bulunan Meclis Üyesi Halis Özgenç; Mahalle Başkanlım döneminde edindiğim bir tecrübe var bir oy bazen bin oydan daha değerlidir. Onun için ben hep bir oyun peşine düşmüşümdür. Bir kişiyi dahi AK Parti icraatlarına sahip çıkar hale getirebilirsem bu benim için çok büyük bir başarıdır dedi. Meclis Üyesi Özgenç açıklamalarını şöyle sürdürdü.  Ben şuna inanıyorum AK Parti Teşkilatının her bir neferi, Millete hizmet davasına gönül vermiş teşkilatımızın kıymetli mensuplarının her biri halkımızın istikbalini, hakikati savunmakta ve yüceltmek için gece gündüz çalışmaktadır. Büyük ve güçlü Türkiye hedefini inşa edecek AK Parti davasının her bir neferi 2023, 2053 ve 2071 vizyonunu hayata geçirmek, geleceğin güçlü Türkiye’sini kurmak için Mahalle mahalle, sokak sokak gezerek vatandaşlarımıza ulaşmak için büyük çaba içindedir.  AK Davaya inanmış insanlar için zaman ve mekan mefhumu yoktur sadece hak davamızı vatandaşlarımıza anlatmak için gece gündüz koşturmak vardır. İnşallah Allah’ın rızası ve milletimizin rızası için yorulmadan çalışacağız. Muhalefetin yalan rüzgarına teslim olmayacağız. Gerçek dışı algılarla toplumu yönlendirmelerine müsaade etmeyeceğiz. Önce 2023 seçimlerini kazanacak, ardından da yarım kalan hesabımız İBB seçimlerini kazanacağız inşallah. 2024 seçimlerinden sonra İstanbul, yeniden hizmet belediyeciliğiyle buluşacak.” ifadelerini kullandı.  
Mahalle Başkanı olarak uzun yıllar yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettiren ve adından Meclis üyesi seçilen Halis Özgenç 2023 ve 2024 seçimleri öncesi yine hem partisiyle hem de bireysel olarak yaptığı çalışmalarla öne çımaya devam ediyor.

Nuripaşa Mahalle Başkanlığı döneminde yaptığı başarılı çalışmalarla adından sıkça söz ettiren Halis Özgenç İlçe Başkanı Selami Delibalta’nın takdiriyle Mahalle Başkanları arasından seçilerek Meclis üyesi adayı gösterilmişti. Meclis Üyesi seçilmesinden sonra Özgenç yine sahada çalışmalarına aralıksız devam etti. Pandemi döneminde kısa bir süreliğine ara verilen saha çalışmaları 2023 ve 2024 seçimleri öncesi yeniden hız kazandı. Hem AK Parti teşkilatıyla hem de bireysel olarak kapı gezmeye başlayan Meclis Üyesi Halis Özgenç, 20 Yıllık iktidarları sürecinde ortaya konan dev eserleri hem hemşerilerine hem de Zeytinburnu Halkına tek tek anlatmaya devam ediyor. 

Yaptığı çalışmalarla ilgili Zeytinburnu Haber Gazetesine açıklamalarda bulunan Meclis Üyesi Halis Özgenç; Mahalle Başkanlım döneminde edindiğim bir tecrübe var bir oy bazen bin oydan daha değerlidir. Onun için ben hep bir oyun peşine düşmüşümdür. Bir kişiyi dahi AK Parti icraatlarına sahip çıkar hale getirebilirsem bu benim için çok büyük bir başarıdır dedi. Meclis Üyesi Özgenç açıklamalarını şöyle sürdürdü. 

Ben şuna inanıyorum AK Parti Teşkilatının her bir neferi, Millete hizmet davasına gönül vermiş teşkilatımızın kıymetli mensuplarının her biri halkımızın istikbalini, hakikati savunmakta ve yüceltmek için gece gündüz çalışmaktadır. Büyük ve güçlü Türkiye hedefini inşa edecek AK Parti davasının her bir neferi 2023, 2053 ve 2071 vizyonunu hayata geçirmek, geleceğin güçlü Türkiye’sini kurmak için Mahalle mahalle, sokak sokak gezerek vatandaşlarımıza ulaşmak için büyük çaba içindedir. 

AK Davaya inanmış insanlar için zaman ve mekan mefhumu yoktur sadece hak davamızı vatandaşlarımıza anlatmak için gece gündüz koşturmak vardır. İnşallah Allah’ın rızası ve milletimizin rızası için yorulmadan çalışacağız. Muhalefetin yalan rüzgarına teslim olmayacağız. Gerçek dışı algılarla toplumu yönlendirmelerine müsaade etmeyeceğiz. Önce 2023 seçimlerini kazanacak, ardından da yarım kalan hesabımız İBB seçimlerini kazanacağız inşallah. 2024 seçimlerinden sonra İstanbul, yeniden hizmet belediyeciliğiyle buluşacak.” ifadelerini kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Foto Galeride Aç
Fotoğraf albümüne giderek fotoğraf(lara) yorum yazabilir yada fotoğraf(ları) sosyal medyada paylaşabilirsiniz.
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.