SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Aslı & Emre bir ömür mutluluğa EVET dediler

GÜNDEM 31.10.2021 - 16:37, Güncelleme: 01.11.2021 - 07:45
 

Aslı & Emre bir ömür mutluluğa EVET dediler

Zeytinburnu’nun başarılı müteahhitlerinden Dede Yapı’nın sahibi ÖZDE Grup’un ortağı iş insanı Emre Dede Aslı Çelik ile Yüzlerce seçkin davetlinin katıldığı nikâh akdiyle dünya evine girdiler.

Nikah merasimi için davetliler erken saatlerde Zeytinburnu Evlendirme dairesine gelmeye başladılar. Davetlileri Dede ve Çelik Ailesinin büyükleri Damat Emre Dede’nin Babası Mehmet Dede ile Annesi Yeter Dede ve Gelin Hanım Aslı Çelik’in Babası Muhammet Çelik ile Annesi Sevdiye Çelik kapıda karşıladılar.  Yüzlerce seçkin davetlinin yerlerini almasının ardından nikah akdine geçildi. Genç çiftlerinin nikahını Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arsoy kıyacaktı fakat Başkanın Ankara’dan misafiri gelince nikahı Damat Beyin hemşerisi Belediye Başkan Yardımcısı Hurşit Bekaroğlu kıydı. Aslı ile Emre’nin şahitliklerini Meclis üyeleri Fatih Aydoğan, Adem Uluocak, Özde Grup’un ortağı Abdürraşit Öztürk, Murat Çelik ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Yeşilyurt yaptılar.  Belediye Başkan Yardımcısı Gelin Hanıma son bir kez düşünme şansı vermek isteyince Damat Bey araya girdi ve biz yeterince düşünerek kararımızı çoktan verdik dedi. Bu sözün üzerine Başkan Yardımcısı Hurşit Bekaroğlu genç çiftlere o özel soruyu sordu ve şahitler ve davetliler önünde Evet cevaplarını alınca Aslı ile Emre’yi karı koca ilan etti.  Başkan Yardımcısı Hurşit Bekaroğlu Evlilik Cüzdanını takdim etmek üzere Damat Beyin hemşerisi İBB ve Zeytinburnu Meclis Üyesi Fatih Aydoğan’a verdi. Deneyimli siyasetçi Fatih Aydoğan Bizler burada bugün bir ailenin güçlü temellerini atıyoruz. Bu aileyi de dişi kuş inşa edecek onun için bu cüzdanı gelin hanıma takdim ediyorum dedi.  Nikah akdinin tamamlanmasıyla aile fotoğrafları çekildi ve ardından takı merasimine geçildi. Uzun kuyruklar oluştu. Takı merasiminde ilk takıları iki ailenin büyükleri taktı ve ardından dost ve arkadaşları Emre ile Aslı’ya hediyelerini takdim ettiler.  Aynı zamanda Zeytinburnu Belediyesi’nin eski çalışanı olan Gelin Hanımın Babası Muhammet İle Damat Beyin Babası Mehmet Dede böylesine özel bir günde kendilerini yalnız bırakmayan tüm dost, akraba ve arkadaşlarına her iki aile adına teşekkür ettiler.  Bizlerde Zeytinburnu Haber Gazetesi Ailesi olarak genç çiftlere Aslı İle Emre’ye bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz     
Zeytinburnu’nun başarılı müteahhitlerinden Dede Yapı’nın sahibi ÖZDE Grup’un ortağı iş insanı Emre Dede Aslı Çelik ile Yüzlerce seçkin davetlinin katıldığı nikâh akdiyle dünya evine girdiler.

Nikah merasimi için davetliler erken saatlerde Zeytinburnu Evlendirme dairesine gelmeye başladılar. Davetlileri Dede ve Çelik Ailesinin büyükleri Damat Emre Dede’nin Babası Mehmet Dede ile Annesi Yeter Dede ve Gelin Hanım Aslı Çelik’in Babası Muhammet Çelik ile Annesi Sevdiye Çelik kapıda karşıladılar. 

Yüzlerce seçkin davetlinin yerlerini almasının ardından nikah akdine geçildi. Genç çiftlerinin nikahını Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arsoy kıyacaktı fakat Başkanın Ankara’dan misafiri gelince nikahı Damat Beyin hemşerisi Belediye Başkan Yardımcısı Hurşit Bekaroğlu kıydı. Aslı ile Emre’nin şahitliklerini Meclis üyeleri Fatih Aydoğan, Adem Uluocak, Özde Grup’un ortağı Abdürraşit Öztürk, Murat Çelik ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Yeşilyurt yaptılar. 

Belediye Başkan Yardımcısı Gelin Hanıma son bir kez düşünme şansı vermek isteyince Damat Bey araya girdi ve biz yeterince düşünerek kararımızı çoktan verdik dedi. Bu sözün üzerine Başkan Yardımcısı Hurşit Bekaroğlu genç çiftlere o özel soruyu sordu ve şahitler ve davetliler önünde Evet cevaplarını alınca Aslı ile Emre’yi karı koca ilan etti. 

Başkan Yardımcısı Hurşit Bekaroğlu Evlilik Cüzdanını takdim etmek üzere Damat Beyin hemşerisi İBB ve Zeytinburnu Meclis Üyesi Fatih Aydoğan’a verdi. Deneyimli siyasetçi Fatih Aydoğan Bizler burada bugün bir ailenin güçlü temellerini atıyoruz. Bu aileyi de dişi kuş inşa edecek onun için bu cüzdanı gelin hanıma takdim ediyorum dedi. 

Nikah akdinin tamamlanmasıyla aile fotoğrafları çekildi ve ardından takı merasimine geçildi. Uzun kuyruklar oluştu. Takı merasiminde ilk takıları iki ailenin büyükleri taktı ve ardından dost ve arkadaşları Emre ile Aslı’ya hediyelerini takdim ettiler. 

Aynı zamanda Zeytinburnu Belediyesi’nin eski çalışanı olan Gelin Hanımın Babası Muhammet İle Damat Beyin Babası Mehmet Dede böylesine özel bir günde kendilerini yalnız bırakmayan tüm dost, akraba ve arkadaşlarına her iki aile adına teşekkür ettiler. 

Bizlerde Zeytinburnu Haber Gazetesi Ailesi olarak genç çiftlere Aslı İle Emre’ye bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz 
 

 

Habere ifade bırak !
Foto Galeride Aç
Fotoğraf albümüne giderek fotoğraf(lara) yorum yazabilir yada fotoğraf(ları) sosyal medyada paylaşabilirsiniz.
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.