SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

İstanbul Zeytinburnu Dernekler Federasyonu Resmen kuruldu

GÜNDEM 30.10.2021 - 16:39, Güncelleme: 30.10.2021 - 16:46
 

İstanbul Zeytinburnu Dernekler Federasyonu Resmen kuruldu

Zeytinburnu Dernekler Federasyonundan ayrılan 6 Derneğinin Kurucular Kurulunu oluşturduğu İstanbul Zeytinburnu Dernekler Federasyonu kahvaltı bir programla kuruluş misyonunu kamuoyuyla paylaştı.

İstanbul Zeytinburnu Dernekler Federasyonu resmen kuruldu. Kurucu Başkan Adem Honça İBB Sosyal Tesislerinde düzenliği basın toplantısında federasyonun kuruluş amacını paylaştı. Kimseyle bir sorunlarının olmadığını amaçlarının kuruluş misyonundan uzaklaşan bir federasyondan ayrılarak Sivil Toplum Kuruluşlarına daha iyi hizmet edecek bir federasyonu kurduklarını söyledi. Genel Başkan Honça, Bugün itibariyle Zeytinburnu Dernekler Federasyonu’na altı derneğin istifa ederek yeni federasyonun kurucular kurulunu oluşturduğunun altını çizdi. Amaçlarının Zeytinburnu ilçesine ve içinde yaşayan vatandaşlara değer katan bağlı dernekleri güçlendiren çağdaş ve kurumsal yönetim felsefesine sahip örnek gösterilen bir federasyon olmaktır dedi  İstanbul Zeytinburnu Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Adem Honça, Derneklerimiz arasındaki işbirliği ve koordinasyonu kurumsal kapasitelerini arttırarak faaliyet gösterdikleri alanlarda birey ve topluma saygılı bir şekilde hukuki ve ahlaki değerlere bağlı kalarak Zeytinburnu’nda yaşayan tüm vatandaşlarımızın refahı için kaliteli ve yenilikçi çözümler geliştirmek önceliğimiz olacak. Bundan sonra kaldığımız yerden burada bulunan derneklerimizle birlikte faaliyetlerimizle devam edeceğiz. Ayrıca Zeytinburnu’nda bulunan derneklerimizi ziyaret ederek federasyonumuzun çatısı altına katılımlarını sağlayacağız. Birlik ve beraberlik içeresinde güçlü bir şekilde hareket edeceğiz ve birbirimize destek olacağız. İstanbul Zeytinburnu Dernekler Federasyonu ilçemize ve derneklerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum dedi.  İstanbul Zeytinburnu Dernekler Federasyonu’nun Kurucu Dernekleri ve Başkanları: Kurucu Başkan Afyonkarahisarlılar Dernek başkanı Adem Honca, Romder Dernek başkanı Mehmet Selçik, Diyabetliler ve engelliler Derneği başkanı Nurşen Örnek, Telsiz Mahallesi Kültür ve Dayanışma Dernek başkanı Süleyman Dağ, Çanakkale Biga İlyasalan Köyü dernek başkanı Yaşar Arslan, Zeytinburnu Beyazay dernek başkanı Ali Ekber Şenkal, Zeytinburnu Tüm Giresunlular Dernek başkanı Yaşar Güner, Zeytinburnu Şanlıurfalılar Dernek Başkanı Murat Tufan, Zeytinburnu Ordulular Dernek Başkanı Recai Memiş, Zeytinburnu Diyarbakırlılar Derneği Başkanı Metin Gönültaş  
Zeytinburnu Dernekler Federasyonundan ayrılan 6 Derneğinin Kurucular Kurulunu oluşturduğu İstanbul Zeytinburnu Dernekler Federasyonu kahvaltı bir programla kuruluş misyonunu kamuoyuyla paylaştı.

İstanbul Zeytinburnu Dernekler Federasyonu resmen kuruldu. Kurucu Başkan Adem Honça İBB Sosyal Tesislerinde düzenliği basın toplantısında federasyonun kuruluş amacını paylaştı. Kimseyle bir sorunlarının olmadığını amaçlarının kuruluş misyonundan uzaklaşan bir federasyondan ayrılarak Sivil Toplum Kuruluşlarına daha iyi hizmet edecek bir federasyonu kurduklarını söyledi. Genel Başkan Honça, Bugün itibariyle Zeytinburnu Dernekler Federasyonu’na altı derneğin istifa ederek yeni federasyonun kurucular kurulunu oluşturduğunun altını çizdi. Amaçlarının Zeytinburnu ilçesine ve içinde yaşayan vatandaşlara değer katan bağlı dernekleri güçlendiren çağdaş ve kurumsal yönetim felsefesine sahip örnek gösterilen bir federasyon olmaktır dedi 

İstanbul Zeytinburnu Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Adem Honça, Derneklerimiz arasındaki işbirliği ve koordinasyonu kurumsal kapasitelerini arttırarak faaliyet gösterdikleri alanlarda birey ve topluma saygılı bir şekilde hukuki ve ahlaki değerlere bağlı kalarak Zeytinburnu’nda yaşayan tüm vatandaşlarımızın refahı için kaliteli ve yenilikçi çözümler geliştirmek önceliğimiz olacak. Bundan sonra kaldığımız yerden burada bulunan derneklerimizle birlikte faaliyetlerimizle devam edeceğiz. Ayrıca Zeytinburnu’nda bulunan derneklerimizi ziyaret ederek federasyonumuzun çatısı altına katılımlarını sağlayacağız. Birlik ve beraberlik içeresinde güçlü bir şekilde hareket edeceğiz ve birbirimize destek olacağız. İstanbul Zeytinburnu Dernekler Federasyonu ilçemize ve derneklerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum dedi. 

İstanbul Zeytinburnu Dernekler Federasyonu’nun Kurucu Dernekleri ve Başkanları: Kurucu Başkan Afyonkarahisarlılar Dernek başkanı Adem Honca, Romder Dernek başkanı Mehmet Selçik, Diyabetliler ve engelliler Derneği başkanı Nurşen Örnek, Telsiz Mahallesi Kültür ve Dayanışma Dernek başkanı Süleyman Dağ, Çanakkale Biga İlyasalan Köyü dernek başkanı Yaşar Arslan, Zeytinburnu Beyazay dernek başkanı Ali Ekber Şenkal, Zeytinburnu Tüm Giresunlular Dernek başkanı Yaşar Güner, Zeytinburnu Şanlıurfalılar Dernek Başkanı Murat Tufan, Zeytinburnu Ordulular Dernek Başkanı Recai Memiş, Zeytinburnu Diyarbakırlılar Derneği Başkanı Metin Gönültaş

 

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Foto Galeride Aç
Fotoğraf albümüne giderek fotoğraf(lara) yorum yazabilir yada fotoğraf(ları) sosyal medyada paylaşabilirsiniz.
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.