SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Çırpıcı İlim ve Kültüre Hizmet Derneği olağan genel kurul ilanı

GÜNDEM 25.09.2021 - 14:46, Güncelleme: 25.09.2021 - 14:46
 

Çırpıcı İlim ve Kültüre Hizmet Derneği olağan genel kurul ilanı

Çırpıcı İlim ve Kültüre Hizmet Derneği Yönetim Kurulu Başkanlığı yaptığı son gündem toplantısında olağan genel kurul karalı aldı. Derneğin olağan genel kurulu bu ilana göre yapılacaktır. Tüm Üyelere ilan olunur.

Derneğimizin Olağan Genel Kurul Toplantısı 11 Ekim 2021 Pazartesi günü saat 20:00’da Beştelsiz Mahallesi 108. Sokak No: 6 Zeytinburnu/ İstanbul adresinde aşağıda yazılan gündeme göre yapılacaktır. Belirtilen gün ve saatte çoğunluk sağlanmadığı takdirde ikinci toplantı, 18 Ekim 2021 Pazartesi günü aynı adres ve saatte aşağıdaki gündeme göre yapılacaktır. Sayın üyelerin toplantıya iştirak etmeleri rica olunur.   GÜNDEM  1.Yoklama ve Açılış, 2.Kongre Divan Heyetinin seçimi,  3.Yönetim Kurulu Mali ve Faaliyet Raporlarının okunması, 4.Yönetim Kurulunun İbrası, 5.Seçimler, 6.Yeni seçilecek Yönetim Kuruluna menkul, gayrimenkul alım-satım hususunda yetki verilmesi 7.Şirket kurma, mevcut olan şirketlerin devir işlemleri hususunda yetki verilmesi, 8.Yönetim Kuruluna avukatlara verilecek vekaletlerdeki yetkilerin sınırının tayin edilmesi, 9.Dilek ve Temenniler, 10. Kapanış.   YÖNETİM
Çırpıcı İlim ve Kültüre Hizmet Derneği Yönetim Kurulu Başkanlığı yaptığı son gündem toplantısında olağan genel kurul karalı aldı. Derneğin olağan genel kurulu bu ilana göre yapılacaktır. Tüm Üyelere ilan olunur.

Derneğimizin Olağan Genel Kurul Toplantısı 11 Ekim 2021 Pazartesi günü saat 20:00’da Beştelsiz Mahallesi 108. Sokak No: 6 Zeytinburnu/ İstanbul adresinde aşağıda yazılan gündeme göre yapılacaktır. Belirtilen gün ve saatte çoğunluk sağlanmadığı takdirde ikinci toplantı, 18 Ekim 2021 Pazartesi günü aynı adres ve saatte aşağıdaki gündeme göre yapılacaktır. Sayın üyelerin toplantıya iştirak etmeleri rica olunur.

 

GÜNDEM 

1.Yoklama ve Açılış,

2.Kongre Divan Heyetinin seçimi, 

3.Yönetim Kurulu Mali ve Faaliyet Raporlarının okunması,

4.Yönetim Kurulunun İbrası,

5.Seçimler,

6.Yeni seçilecek Yönetim Kuruluna menkul, gayrimenkul alım-satım hususunda yetki verilmesi

7.Şirket kurma, mevcut olan şirketlerin devir işlemleri hususunda yetki verilmesi,

8.Yönetim Kuruluna avukatlara verilecek vekaletlerdeki yetkilerin sınırının tayin edilmesi,

9.Dilek ve Temenniler,

10. Kapanış.

 

YÖNETİM

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.