SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

CHP İlçe Başkanı Metin Doğan Zeytinburnu İtfaiyesini ziyaret etti

GÜNDEM 22.09.2021 - 20:03, Güncelleme: 22.09.2021 - 20:03
 

CHP İlçe Başkanı Metin Doğan Zeytinburnu İtfaiyesini ziyaret etti

Cumhuriyet Halk Partisi Zeytinburnu İlçe Başkanı Metin Doğan, İtfaiye Haftası sebebiyle İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı İstanbul İtfaiyesi bünyesinde faaliyet gösteren Zeytinburnu İtfaiye İstasyonu'nu ziyaret etti.

Zeytinburnu İtfaiyesi'ne bağlı itfaiyeciler, CHP İlçe Başkanı Metin Doğan’ı istasyonun bahçesinde karşıladı. Ziyaret sırasında Bakırköy Grup Amiri Özhan Atçakan ve Zeytinburnu Müfreze çavuşu Ramazan Alpul CHP’li yöneticileri misafir etti. CHP Zeytinburnu İlçe Başkanı Metin Doğan burada yaptığı konuşmada itfaiyecilere hitap ederek İtfaiye Haftası’nı kutladı ve ardından itfaiyecilere kısa bir süre önce orman yangınlarının yaşandığı Akdeniz Bölgesi illerinde ve sel felaketi yaşanan Karadeniz Bölgesi illerinde verdikleri üstün hizmetlerden dolayı teşekkür etti.  Başkan Doğan konuşması şöyle sürdürdü. Osmanlı İmparatorluğu Döneminde temelleri atılan ve Cumhuriyet Döneminde İtfaiye olarak adlandırılan bu kutsal kuruluşta görev yapan Sizlere Ben Can Dostlarım diyorum. Sizleri İnsanların, hayvanların can dostu olarak görüyorum.  En zor günümüzde, kederli günümüzde sizler bu toplumun, vatandaşların hizmetinde görev yapan yoldaşlarımız olarak görüyorum. Dolayısıyla sizin sadece devlet görevlisinden ziyade ve sizin de üstlenmiş olduğunuz vicdani görev üzerinizde. İtfaiye görevlisi olmak sadece bir devlet memuru olmak değildir. Bir gönüllük esastır. Sizi tekrardan tebrik ediyorum, kutluyorum. Bütün sorunlarınızda Cumhuriyet Halk Partisi yanınızdadır. Sizinle birlikteyiz, sizinle olmaya devam edeceğiz. Bütün can yoldaşlarınıza Cumhuriyet Halk Partisi olarak yanındayız saygılarımızı, hürmetlerimizi gönderiyoruz. İnşallah ilk yerel seçimde Zeytinburnu’nu kazandığımızda Sizlere yakışan bir binayı Zeytinburnu’nda inşaa ederek Sizleri hak ettiğiniz mekâna kavuşturacağız dedi.           
Cumhuriyet Halk Partisi Zeytinburnu İlçe Başkanı Metin Doğan, İtfaiye Haftası sebebiyle İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı İstanbul İtfaiyesi bünyesinde faaliyet gösteren Zeytinburnu İtfaiye İstasyonu'nu ziyaret etti.

Zeytinburnu İtfaiyesi'ne bağlı itfaiyeciler, CHP İlçe Başkanı Metin Doğan’ı istasyonun bahçesinde karşıladı. Ziyaret sırasında Bakırköy Grup Amiri Özhan Atçakan ve Zeytinburnu Müfreze çavuşu Ramazan Alpul CHP’li yöneticileri misafir etti. CHP Zeytinburnu İlçe Başkanı Metin Doğan burada yaptığı konuşmada itfaiyecilere hitap ederek İtfaiye Haftası’nı kutladı ve ardından itfaiyecilere kısa bir süre önce orman yangınlarının yaşandığı Akdeniz Bölgesi illerinde ve sel felaketi yaşanan Karadeniz Bölgesi illerinde verdikleri üstün hizmetlerden dolayı teşekkür etti. 

Başkan Doğan konuşması şöyle sürdürdü. Osmanlı İmparatorluğu Döneminde temelleri atılan ve Cumhuriyet Döneminde İtfaiye olarak adlandırılan bu kutsal kuruluşta görev yapan Sizlere Ben Can Dostlarım diyorum. Sizleri İnsanların, hayvanların can dostu olarak görüyorum.  En zor günümüzde, kederli günümüzde sizler bu toplumun, vatandaşların hizmetinde görev yapan yoldaşlarımız olarak görüyorum. Dolayısıyla sizin sadece devlet görevlisinden ziyade ve sizin de üstlenmiş olduğunuz vicdani görev üzerinizde. İtfaiye görevlisi olmak sadece bir devlet memuru olmak değildir. Bir gönüllük esastır. Sizi tekrardan tebrik ediyorum, kutluyorum. Bütün sorunlarınızda Cumhuriyet Halk Partisi yanınızdadır. Sizinle birlikteyiz, sizinle olmaya devam edeceğiz. Bütün can yoldaşlarınıza Cumhuriyet Halk Partisi olarak yanındayız saygılarımızı, hürmetlerimizi gönderiyoruz. İnşallah ilk yerel seçimde Zeytinburnu’nu kazandığımızda Sizlere yakışan bir binayı Zeytinburnu’nda inşaa ederek Sizleri hak ettiğiniz mekâna kavuşturacağız dedi. 

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.