SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

CHP Meclis üyesi Beste Dede Tayfun Zorlu ile dünya evine girdi

GÜNDEM 21.09.2021 - 01:42, Güncelleme: 21.09.2021 - 02:17
 

CHP Meclis üyesi Beste Dede Tayfun Zorlu ile dünya evine girdi

Cumhuriyet Halk Partisi Zeytinburnu Meclis üyesi Beste Dede ile CHP Yeşiltepe eski Mahalle Başkanı Tayfun Zorlu İBB Florya Sosyal Tesislerinde yapılan görkemli düğünle dünya evine girdiler. Düğüne Yüzlerce seçkin davetli katıldı.

İlçemizin başarılı işadamlarından Cengiz Dede’nin kızı Meclis üyemiz Beste Dede ile Yeşiltepe Mahallesinin köklü ailelerinden olan Ahmet Tacettin Zorlu’nun oğlu CHP Gençlik Kollarında başarılı çalışmalara imza atmış, ardından Yeşiltepe Mahalle Başkanlığı görevini yürütmüş şuan İBB Şirketlerinde yöneticilik görevinde bulunan Tayfun Zorlu görkemli bir düğünle evlendi. Genç çiftlerin düğünü ve nikahı İBB Florya Sosyal Tesislerinde Havuz başında yemekli olarak yapıldı. Davetliler Sosyal Tesisin kapısında Gelin Hanımın Annesi Hülya Birgül Dede ve Babası Cengiz Dede ile Damat Beyin Babası Ahmet Tacettin Zorlu ve Annesi Serap Zorlu karşıladılar.  Siyaset ve İş Dünyasından çok ayıda seçkin davetlinin akın etiği düğünde misafirlerin yerlerini almasıyla nikâh akdine geçildi. Gen çiftlerini nikahını Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy kıyarken nikah şahitliklerini CHP İstanbul Milletvekili Gülizar Emecan, Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli, İBB Başkan Vekili Hüseyin Aksu, İBB Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Yavuz Saltık, İBB Boğaziçi Yönetim. Aş. Genel Müdürü Ethem Pişkin, İBB Danışmanı Murat Kantekin, Tüm Giresunlular Derneği Başkanı Yaşar Güner, Saffet Doğabakan ve Ece İnan yaptı.  Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy Gelin ve Damattan Evet cevabını aldıktan sonra şahitlerle tasdik etti ve nikah akdini tamamlayıp Beste ile Tayfun’u karı koca ilan etti. Gen çiftlerin Evlilik cüzdanını ile CHP Milletvekili Gülizar Emecan her iki çifte birlikte teslim etti. Milletvekili Emecan, Kaç çocuk yapacağınıza karışmıyoruz fakat mutlaka doğacak çocuklarınıza Atatürk’ü ve İlkerlerini öğretini tavsiyesinde bulundu.Nikah akdinin tamamlanmasının ardından genç çiftler ilk danslarının yaptılar ve ardından düğün paslarını kestiler. Ardından davetlilere birlikte dans gösterisi yaptılar. Takı merasimi ve geceyi ölümsüzleştiren aile fotoğraflarının çekilmesinin ardından genç çiftlerin düğünü eğlence ile gecenin geç saatlerine kadar sürdü.  Böylesine özel günlerinde Dede ve Zorlu Ailelerini CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İBB Ekrem İmamoğlu, Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu, Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, Beylikdüzü Belediye Başkanı Ahmet Murat Çalık, Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu, Kadıköy Belediye Başkanı  Şerdil Dara Odabaşı, Bahçelievler Belediye Başkanı Hakan Bahadır Çelenkleri ile yalnız bırakmazken, Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy, Belediye Başkan Yrd. Hurşit Bekaroğlu, AK Parti İlçe Başkanı Selami Delibalta, CHP İlçe Başkanı Metin Doğan, İYİ Parti İlçe Başkanı Hasan Hoşben, Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı Onur Dolar, Zeytinburnu Belediye Meclis üyeleri, İşadamları, STK Başkanları ve çok sayıda seçkin davetli yalnız bırakmadılar. 
Cumhuriyet Halk Partisi Zeytinburnu Meclis üyesi Beste Dede ile CHP Yeşiltepe eski Mahalle Başkanı Tayfun Zorlu İBB Florya Sosyal Tesislerinde yapılan görkemli düğünle dünya evine girdiler. Düğüne Yüzlerce seçkin davetli katıldı.

İlçemizin başarılı işadamlarından Cengiz Dede’nin kızı Meclis üyemiz Beste Dede ile Yeşiltepe Mahallesinin köklü ailelerinden olan Ahmet Tacettin Zorlu’nun oğlu CHP Gençlik Kollarında başarılı çalışmalara imza atmış, ardından Yeşiltepe Mahalle Başkanlığı görevini yürütmüş şuan İBB Şirketlerinde yöneticilik görevinde bulunan Tayfun Zorlu görkemli bir düğünle evlendi. Genç çiftlerin düğünü ve nikahı İBB Florya Sosyal Tesislerinde Havuz başında yemekli olarak yapıldı. Davetliler Sosyal Tesisin kapısında Gelin Hanımın Annesi Hülya Birgül Dede ve Babası Cengiz Dede ile Damat Beyin Babası Ahmet Tacettin Zorlu ve Annesi Serap Zorlu karşıladılar. 

Siyaset ve İş Dünyasından çok ayıda seçkin davetlinin akın etiği düğünde misafirlerin yerlerini almasıyla nikâh akdine geçildi. Gen çiftlerini nikahını Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy kıyarken nikah şahitliklerini CHP İstanbul Milletvekili Gülizar Emecan, Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli, İBB Başkan Vekili Hüseyin Aksu, İBB Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Yavuz Saltık, İBB Boğaziçi Yönetim. Aş. Genel Müdürü Ethem Pişkin, İBB Danışmanı Murat Kantekin, Tüm Giresunlular Derneği Başkanı Yaşar Güner, Saffet Doğabakan ve Ece İnan yaptı. 

Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy Gelin ve Damattan Evet cevabını aldıktan sonra şahitlerle tasdik etti ve nikah akdini tamamlayıp Beste ile Tayfun’u karı koca ilan etti. Gen çiftlerin Evlilik cüzdanını ile CHP Milletvekili Gülizar Emecan her iki çifte birlikte teslim etti. Milletvekili Emecan, Kaç çocuk yapacağınıza karışmıyoruz fakat mutlaka doğacak çocuklarınıza Atatürk’ü ve İlkerlerini öğretini tavsiyesinde bulundu.Nikah akdinin tamamlanmasının ardından genç çiftler ilk danslarının yaptılar ve ardından düğün paslarını kestiler. Ardından davetlilere birlikte dans gösterisi yaptılar. Takı merasimi ve geceyi ölümsüzleştiren aile fotoğraflarının çekilmesinin ardından genç çiftlerin düğünü eğlence ile gecenin geç saatlerine kadar sürdü. 

Böylesine özel günlerinde Dede ve Zorlu Ailelerini CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İBB Ekrem İmamoğlu, Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu, Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, Beylikdüzü Belediye Başkanı Ahmet Murat Çalık, Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu, Kadıköy Belediye Başkanı  Şerdil Dara Odabaşı, Bahçelievler Belediye Başkanı Hakan Bahadır Çelenkleri ile yalnız bırakmazken, Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy, Belediye Başkan Yrd. Hurşit Bekaroğlu, AK Parti İlçe Başkanı Selami Delibalta, CHP İlçe Başkanı Metin Doğan, İYİ Parti İlçe Başkanı Hasan Hoşben, Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı Onur Dolar, Zeytinburnu Belediye Meclis üyeleri, İşadamları, STK Başkanları ve çok sayıda seçkin davetli yalnız bırakmadılar. 

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.