SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Gülsen & Recep Ali görkemli bir Karadeniz düğünüyle dünya evine girdiler

GÜNDEM 19.09.2021 - 23:43, Güncelleme: 20.09.2021 - 06:34
 

Gülsen & Recep Ali görkemli bir Karadeniz düğünüyle dünya evine girdiler

Zeytinburnu Fırıncılar Derneği eski Başkanı İsmail Sarı’nın yeğeni Recep Ali Sarı İBB Florya Sosyal Tesislerinde yapılan görkemli bir Karadeniz düğünüyle Gülsen Karaca ile dünya evine girdi.

Aslen Rizeli olan Zeytinburnu’nun sevilen ailelerinden Sarı ailesi ile Adanalı Karaca ailesi evlatlarını görkemli bir düğünle evlendirdiler. İBB Sosyal Tesislerinde yemekli olarak yapılan düğünde davetlileri kapıda her iki ailenin büyükleri; Gelin Hanımın Annesi Züheyla ve Babası Yusuf Karaca ile Damat Beyin Annesi Semiye ve Babası Bayram Ali ile akrabaları kapıda karşıladılar. Davetliler tek tek masalarındaki yerlerini aldıktan sonra nikah akdine geçildi.  Genç çiftlerin nikahını Hemşerileri Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy kıyacaktı fakat başka bir programından dolayı nikahı Başkan Yardımcısı Saffet öz kıymak üzere salona geldi. Gelin ve Damat nikâh akdi için salona tulum eşliğinde girdiler ve davetlileri selamlayarak nikah masasındaki yerlerini aldılar. 18 Kişinin şahitlik yaptığı nikah akdi şahitlerin yerini almasıyla başladı.  Zeytinburnu Belediye Başkan Yardımcısı Av. Saffet Öz o önemli soruyu önce gelin hanım Gülsen Kara’ya ardından Damat Recep Ali’ye sordu ve EVET cevabını aldı. Ardından genç çiftlerin nikah şahitliklerini yapan MHP İstanbul İl Başkan Yrd. Muharrem Atsız,  AK Parti Zeytinburnu İlçe Başkanı Selami Delibalta,  MHP Zeytinburnu İlçe Başkanı Habip Kapıcıoğlu, MHP Meclis üyesi Reşat Ok, MHP Bakırköy ilçe Başkanı Turgut İnan, MHP Üsküdar İlçe Başkanı Güngör Karalı, İşadamları Rüstem Korkmaz, Yusuf Ziya Arpacık, Damadın Amcaları, Hacı Şakir Sarı, Hacı Turgut Sarı, İbrahim Sarı, Kuzeni İsmail Sarı, İş Kadını Nergis Gedik ile teyit etti. AK Parti ile MHP İlçe Başkanları genç çiftleri tebrik ettiler ve MHP İlçe Başkanı Habip Kapıcıoğlu evlilik cüzdanını Gelin Hanıma takdim etti.  Nikah akdinin tamamlanmasıyla Gelin ve Damat ilk danslarını ettiler. Ardından düğün pastası kesildi ve takı merasimine geçildi. Önce aileler ardından davetliler gecenin sonuna kadar genç çiftlere hediyelerini takdim ettiler. Bir taraftan takı merasimi devam ederken salona Karadeniz Horon ekibi girdi. Gelin damadı ortaya alarak oynadıkları horon salondan tam not aldı. Ardından damadın ekibe katılmasıyla kıyasıya horon başladı. Gecenin geç saatlerine kadar horon kemençe ve tulum eşliğinde devam etti. Görkemli Karadeniz düğünü bu anları ölümsüzleştiren fotoğraf çekimleriyle sona erdi. MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli ve MHP Milletvekili Arzu Erdem düğüne tebrik telgrafı gönderdiler. MHP İstanbul il Başkanı Birol Gür ise yoğun programına rağmen gecikmelide olsa düğüne bizzat katılarak Sarı ve Karaca ailelerini onura etti. Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy ile CHP İlçe Başkanı Metin Doğan ise genç çiftlerin düğüne çelenk gönderiler. 
Zeytinburnu Fırıncılar Derneği eski Başkanı İsmail Sarı’nın yeğeni Recep Ali Sarı İBB Florya Sosyal Tesislerinde yapılan görkemli bir Karadeniz düğünüyle Gülsen Karaca ile dünya evine girdi.

Aslen Rizeli olan Zeytinburnu’nun sevilen ailelerinden Sarı ailesi ile Adanalı Karaca ailesi evlatlarını görkemli bir düğünle evlendirdiler. İBB Sosyal Tesislerinde yemekli olarak yapılan düğünde davetlileri kapıda her iki ailenin büyükleri; Gelin Hanımın Annesi Züheyla ve Babası Yusuf Karaca ile Damat Beyin Annesi Semiye ve Babası Bayram Ali ile akrabaları kapıda karşıladılar. Davetliler tek tek masalarındaki yerlerini aldıktan sonra nikah akdine geçildi. 

Genç çiftlerin nikahını Hemşerileri Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy kıyacaktı fakat başka bir programından dolayı nikahı Başkan Yardımcısı Saffet öz kıymak üzere salona geldi. Gelin ve Damat nikâh akdi için salona tulum eşliğinde girdiler ve davetlileri selamlayarak nikah masasındaki yerlerini aldılar. 18 Kişinin şahitlik yaptığı nikah akdi şahitlerin yerini almasıyla başladı. 

Zeytinburnu Belediye Başkan Yardımcısı Av. Saffet Öz o önemli soruyu önce gelin hanım Gülsen Kara’ya ardından Damat Recep Ali’ye sordu ve EVET cevabını aldı. Ardından genç çiftlerin nikah şahitliklerini yapan MHP İstanbul İl Başkan Yrd. Muharrem Atsız,  AK Parti Zeytinburnu İlçe Başkanı Selami Delibalta,  MHP Zeytinburnu İlçe Başkanı Habip Kapıcıoğlu, MHP Meclis üyesi Reşat Ok, MHP Bakırköy ilçe Başkanı Turgut İnan, MHP Üsküdar İlçe Başkanı Güngör Karalı, İşadamları Rüstem Korkmaz, Yusuf Ziya Arpacık, Damadın Amcaları, Hacı Şakir Sarı, Hacı Turgut Sarı, İbrahim Sarı, Kuzeni İsmail Sarı, İş Kadını Nergis Gedik ile teyit etti. AK Parti ile MHP İlçe Başkanları genç çiftleri tebrik ettiler ve MHP İlçe Başkanı Habip Kapıcıoğlu evlilik cüzdanını Gelin Hanıma takdim etti. 

Nikah akdinin tamamlanmasıyla Gelin ve Damat ilk danslarını ettiler. Ardından düğün pastası kesildi ve takı merasimine geçildi. Önce aileler ardından davetliler gecenin sonuna kadar genç çiftlere hediyelerini takdim ettiler. Bir taraftan takı merasimi devam ederken salona Karadeniz Horon ekibi girdi. Gelin damadı ortaya alarak oynadıkları horon salondan tam not aldı. Ardından damadın ekibe katılmasıyla kıyasıya horon başladı. Gecenin geç saatlerine kadar horon kemençe ve tulum eşliğinde devam etti. Görkemli Karadeniz düğünü bu anları ölümsüzleştiren fotoğraf çekimleriyle sona erdi.

MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli ve MHP Milletvekili Arzu Erdem düğüne tebrik telgrafı gönderdiler. MHP İstanbul il Başkanı Birol Gür ise yoğun programına rağmen gecikmelide olsa düğüne bizzat katılarak Sarı ve Karaca ailelerini onura etti. Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy ile CHP İlçe Başkanı Metin Doğan ise genç çiftlerin düğüne çelenk gönderiler. 

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Foto Galeride Aç
Fotoğraf albümüne giderek fotoğraf(lara) yorum yazabilir yada fotoğraf(ları) sosyal medyada paylaşabilirsiniz.
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.