SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Alanur ve Mustafa Görkemli bir Düğünle Dünya Evine girdiler

GÜNDEM 11.09.2021 - 23:31, Güncelleme: 11.09.2021 - 23:57
 

Alanur ve Mustafa Görkemli bir Düğünle Dünya Evine girdiler

Çankırı Kıyısın Vakfı eski başkanı işadamı Haşim Küçük’ün torunu Mustafa ile Üsküplü Morova Ailesinin biricik kızları Alanur görkemli bir düğünle dünya evine girdiler. Çankırı ve Üsküpleri buluşturan düğün Florya Sosyal Tesislerinde Havuz başında yapıldı.

Alanur’un Kına gecesi Labella Düğün ve Davet salonunda yapıldı. Genç çiftlerin nikahı ise 2 Eylül’de Zeytinburnu Belediyesi evlendirme dairesinde kıyıldı. Artık düğün günü gelip çatmıştı. Gelin kız evinden davul zurna ile çıkarıldı ve konvoy eşliğinde düğünün yapılacağı İBB Florya Sosyal Tesislerine gelindi. Morova ve Küçük Ailesinin büyükleri misafirleri kapıda karşıladılar. Davetliler yerlerini aldıktan sonra akşam yemeğine geçildi. Davetliler bir taraftan yemeklerini yerlerken Gelin ve Damat alkışlar eşliğinde ses ve ışık gösterisi altında pisteki yerlerini aldılar. Havuz başında yapılan ilk dansın ardından düğün pastası kesildi ve takı merasimine geçildi. İlk takıları Damat beyin ailesi taktı. Dede, Babaanne, Anne, Baba kardeşler takılarını tek tek takdim ettiler. Ardından Gelin Hanımın ailesi takılarını taktılar. Bir taraftan takı merasimi devam ederken Türkiye’yi oynatan Adam Şaban sahnede yerini alınca pist dolmaya başladı.  Çankırılar ve Üsküplüler gecenin geç saatlerine kadar doyasıya eğlenirken diğer bir taraftan takı merasimi gece boyu devam etti. Düğünün onur konuğu ise Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy’du. Başkan Haşim Küçük’ü çok sevdiği ve kıramadığı için yoğun programına rağmen düğüne katıldı. Başkan Arısoy katılmakla kalmadı hiçbir düğünde kolay kolay sahnede yer almazken bu kez Haşim abi ile çiftetelli oynadı. Zeytinburnu Belediyesi Başkanı Ömer Arısoy hediyelerini genç çiftlere takdim ettikten sonra düğünden ayrıldı.  Gecenin geç saatlerine kadar düğünde eğlence ve konser devam etti. Damat Beyin Babası Ömer Bey ile Annesi Gönül Hanım, Gelinin Babası Murtaza ile Annesi Özlen Hanım adına teşekkür konuşmasını Damadın Dedesi Haşim Küçük yaptı. Küçük ve Morova Ailelerini böylesine özel bir günde yalnız bırakmayan Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy, AK Parti İlçe Başkanı Selami Delibalta ve tüm hemşerilerine teşekkür etti.  Morova ve küçük Ailelerini en mutlu günlerinde Çankırıların ilçemizdeki önemli isimlerinden biri olan eski Meclis üyemiz, Çankırı Ilgaz Kıyısın Köyü Muhtarı Ahmet Dildar, Çankırı İşadamları Derneği Başkanı Arif Şengül, Çankırı Kıyısın Vakfı Başkanı Yaşar Yukarıkozan, Çankırı Yeşilıgaz Spor Kulüp Başkanı Emrullah İç, İşadamları Telat Coşar, Ethem Gürkan ve yüzlerce aile dostları ve arkadaşları yalnız bırakmadılar. Ayağını kırdığı için düğüne katılamayan Çankırılar Federasyonu Başkanı, Çankırılı Milletvekilleri düğüne telgraf gönderdiler.       
Çankırı Kıyısın Vakfı eski başkanı işadamı Haşim Küçük’ün torunu Mustafa ile Üsküplü Morova Ailesinin biricik kızları Alanur görkemli bir düğünle dünya evine girdiler. Çankırı ve Üsküpleri buluşturan düğün Florya Sosyal Tesislerinde Havuz başında yapıldı.

Alanur’un Kına gecesi Labella Düğün ve Davet salonunda yapıldı. Genç çiftlerin nikahı ise 2 Eylül’de Zeytinburnu Belediyesi evlendirme dairesinde kıyıldı. Artık düğün günü gelip çatmıştı. Gelin kız evinden davul zurna ile çıkarıldı ve konvoy eşliğinde düğünün yapılacağı İBB Florya Sosyal Tesislerine gelindi. Morova ve Küçük Ailesinin büyükleri misafirleri kapıda karşıladılar. Davetliler yerlerini aldıktan sonra akşam yemeğine geçildi. Davetliler bir taraftan yemeklerini yerlerken Gelin ve Damat alkışlar eşliğinde ses ve ışık gösterisi altında pisteki yerlerini aldılar.

Havuz başında yapılan ilk dansın ardından düğün pastası kesildi ve takı merasimine geçildi. İlk takıları Damat beyin ailesi taktı. Dede, Babaanne, Anne, Baba kardeşler takılarını tek tek takdim ettiler. Ardından Gelin Hanımın ailesi takılarını taktılar. Bir taraftan takı merasimi devam ederken Türkiye’yi oynatan Adam Şaban sahnede yerini alınca pist dolmaya başladı. 

Çankırılar ve Üsküplüler gecenin geç saatlerine kadar doyasıya eğlenirken diğer bir taraftan takı merasimi gece boyu devam etti. Düğünün onur konuğu ise Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy’du. Başkan Haşim Küçük’ü çok sevdiği ve kıramadığı için yoğun programına rağmen düğüne katıldı. Başkan Arısoy katılmakla kalmadı hiçbir düğünde kolay kolay sahnede yer almazken bu kez Haşim abi ile çiftetelli oynadı. Zeytinburnu Belediyesi Başkanı Ömer Arısoy hediyelerini genç çiftlere takdim ettikten sonra düğünden ayrıldı. 

Gecenin geç saatlerine kadar düğünde eğlence ve konser devam etti. Damat Beyin Babası Ömer Bey ile Annesi Gönül Hanım, Gelinin Babası Murtaza ile Annesi Özlen Hanım adına teşekkür konuşmasını Damadın Dedesi Haşim Küçük yaptı. Küçük ve Morova Ailelerini böylesine özel bir günde yalnız bırakmayan Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy, AK Parti İlçe Başkanı Selami Delibalta ve tüm hemşerilerine teşekkür etti. 

Morova ve küçük Ailelerini en mutlu günlerinde Çankırıların ilçemizdeki önemli isimlerinden biri olan eski Meclis üyemiz, Çankırı Ilgaz Kıyısın Köyü Muhtarı Ahmet Dildar, Çankırı İşadamları Derneği Başkanı Arif Şengül, Çankırı Kıyısın Vakfı Başkanı Yaşar Yukarıkozan, Çankırı Yeşilıgaz Spor Kulüp Başkanı Emrullah İç, İşadamları Telat Coşar, Ethem Gürkan ve yüzlerce aile dostları ve arkadaşları yalnız bırakmadılar. Ayağını kırdığı için düğüne katılamayan Çankırılar Federasyonu Başkanı, Çankırılı Milletvekilleri düğüne telgraf gönderdiler. 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Foto Galeride Aç
Fotoğraf albümüne giderek fotoğraf(lara) yorum yazabilir yada fotoğraf(ları) sosyal medyada paylaşabilirsiniz.
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.