SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Zeytinburnu Belediyesi'nin Boğaz Gezileri Başlıyor…

GÜNDEM 08.09.2021 - 20:27, Güncelleme: 08.09.2021 - 21:50
 

Zeytinburnu Belediyesi'nin Boğaz Gezileri Başlıyor…

Zeytinburnu Belediyesi’nin yeniden başlattığı gezi uygulaması ile ilçede yaşayan tüm vatandaşlar ‘Boğaz Gezisi’ etkinliğine ücretsiz olarak katılabiliyorlar.

Zeytinburnu Belediyesi’nin ilçede ikamet eden vatandaşlar için düzenlediği ücretsiz gezi programları ‘Boğaz Gezileri’yle yeniden başlıyor. İlk seferi 11 Eylül 2021 Cumartesi Günü başlayacak olan Boğaz Gezisi, 13 Ekim 2021 tarihine kadar Çarşamba ve Cumartesi günleri olmak üzere toplamda 10 sefer olarak planlandı. Zeytinburnu ZEYPORT Limanı’ndan tekneyle hareket eden vatandaşlar, yaklaşık 5 saat süreyle Boğaz’ın tüm güzelliklerini turlayarak, İstanbul’u denizden izlemenin keyfine varacaklar.  Talep sayılarına göre oluşturulacak gezi programı saat 15.00 – 15.30 aralığında başlayıp 19.30 – 20.00 saatlerinde son bulacak. Zeytinburnu 15 Temmuz Meydanı’ndan kalkan servislerle ZEYPORT Limanı’na gidecek olan misafirler, dönüşte aynı lokasyona servisle bırakılacaklar. 11 yaşından küçük misafirlerin ailesiyle katılımının zorunlu olduğu gezi programına, www.zeytinburnu.istanbul adresinden ya da 444 1984’ü arayarak Çözüm Merkezi’ne TC kimlik numarası ve telefon bilgilerini vererek katılım sağlanabiliyor. Zeytinburnu ZEYPORT Limanı’ndan başlayan tekne turu; Eminönü, Dolmabahçe, Çırağan, Ortaköy, Kuruçeşme, Bebek, Emirgan, İstinye, Tarabya, Büyükdere, Rumeli Kavağı, Çubuklu, Kanlıca, Anadolu Hisarı, Küçüksu, Kandilli, Çengelköy ve Beylerbeyi güzergâhında devam ederek, aynı rota üzerinden dönüş yaparak son bulacak.
Zeytinburnu Belediyesi’nin yeniden başlattığı gezi uygulaması ile ilçede yaşayan tüm vatandaşlar ‘Boğaz Gezisi’ etkinliğine ücretsiz olarak katılabiliyorlar.

Zeytinburnu Belediyesi’nin ilçede ikamet eden vatandaşlar için düzenlediği ücretsiz gezi programları ‘Boğaz Gezileri’yle yeniden başlıyor. İlk seferi 11 Eylül 2021 Cumartesi Günü başlayacak olan Boğaz Gezisi, 13 Ekim 2021 tarihine kadar Çarşamba ve Cumartesi günleri olmak üzere toplamda 10 sefer olarak planlandı. Zeytinburnu ZEYPORT Limanı’ndan tekneyle hareket eden vatandaşlar, yaklaşık 5 saat süreyle Boğaz’ın tüm güzelliklerini turlayarak, İstanbul’u denizden izlemenin keyfine varacaklar. 

Talep sayılarına göre oluşturulacak gezi programı saat 15.00 – 15.30 aralığında başlayıp 19.30 – 20.00 saatlerinde son bulacak. Zeytinburnu 15 Temmuz Meydanı’ndan kalkan servislerle ZEYPORT Limanı’na gidecek olan misafirler, dönüşte aynı lokasyona servisle bırakılacaklar. 11 yaşından küçük misafirlerin ailesiyle katılımının zorunlu olduğu gezi programına, www.zeytinburnu.istanbul adresinden ya da 444 1984’ü arayarak Çözüm Merkezi’ne TC kimlik numarası ve telefon bilgilerini vererek katılım sağlanabiliyor.

Zeytinburnu ZEYPORT Limanı’ndan başlayan tekne turu; Eminönü, Dolmabahçe, Çırağan, Ortaköy, Kuruçeşme, Bebek, Emirgan, İstinye, Tarabya, Büyükdere, Rumeli Kavağı, Çubuklu, Kanlıca, Anadolu Hisarı, Küçüksu, Kandilli, Çengelköy ve Beylerbeyi güzergâhında devam ederek, aynı rota üzerinden dönüş yaparak son bulacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.