SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

ZEYGEM’den Ücretsiz YKS Tercih Danışmanlığı Hizmeti

EĞİTİM 05.08.2021 - 11:01, Güncelleme: 05.08.2021 - 11:11
 

ZEYGEM’den Ücretsiz YKS Tercih Danışmanlığı Hizmeti

Zeytinburnu Gençlik Merkezi (ZEYGEM), Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na giren gençlere ücretsiz ‘Tercih Danışmanlığı’ hizmeti veriyor.

Zeytinburnu Gençlik Merkezi (ZEYGEM), Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS)’na giren öğrencilere 05-20 Ağustos 2021 tarihleri arasında, saat 09.00'dan 17.00'ye kadar ücretsiz YKS Tercih Danışmanlığı hizmeti verecek. ZEYGEM’de, üniversite adayı öğrencilerin ilgi, değer ve yetenekleri doğrultusunda kendilerine en uygun üst öğretim kurumlarına yerleşmelerine katkı sağlamak için uzman danışmanlar eşliğinde yönlendirme yapılıyor. Ayrıntılı bilgi için;  ‘zeygem.org.tr’ adresini ziyaret edebilirsiniz.  
Zeytinburnu Gençlik Merkezi (ZEYGEM), Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na giren gençlere ücretsiz ‘Tercih Danışmanlığı’ hizmeti veriyor.

Zeytinburnu Gençlik Merkezi (ZEYGEM), Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS)’na giren öğrencilere 05-20 Ağustos 2021 tarihleri arasında, saat 09.00'dan 17.00'ye kadar ücretsiz YKS Tercih Danışmanlığı hizmeti verecek.

ZEYGEM’de, üniversite adayı öğrencilerin ilgi, değer ve yetenekleri doğrultusunda kendilerine en uygun üst öğretim kurumlarına yerleşmelerine katkı sağlamak için uzman danışmanlar eşliğinde yönlendirme yapılıyor.
Ayrıntılı bilgi için;  ‘zeygem.org.tr’ adresini ziyaret edebilirsiniz.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.