SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Büyü yaptınız diyerek komşusunun evini kurşunladı

GÜNDEM 26.07.2021 - 19:43, Güncelleme: 26.07.2021 - 19:43
 

Büyü yaptınız diyerek komşusunun evini kurşunladı

Zeytinburnu'nda, eşinden boşandıktan sonra Bana büyü yaptınız, sizin yüzünüzden ayrıldım diyerek komşusunun kapısını kurşunlayan eski komşu gözaltına alındı.

Beştelsiz Mahallesi'nde yaşayan İlyas Kandemir'in iki yıldır eski komşusu V.Y ile başı dertte. İddiaya göre V.Y 2 sene önce eşiyle şiddetli geçimsizlik nedeniyle boşandı. Bunu üzerine Yılmaz, Kandemir'i, Bana büyü yaptınız. Sizin yüzünüzden ayrıldım. diyerek ölümle tehdit etmeye başladı. İlk olarak Kandemir'in evinin kapısını kıran Yılmaz, bir süre sonra Kandemir'in evinin kapısını kurşunladı. Yaşadığı olaylardan sonra Kandemir evden taşınmak zorunda kaldı. V.Yılmaz en son salı günü komşusunun yeni adresini bularak evini ve iş yerini kurşunladı. Kandemir'in şikayeti üzerine Zeytinburnu Asayiş Büro Amirliği ekipleri V.Yılmaz'ı ifadesini almak üzere polis merkezine götürüldü. Yılmaz'ın emniyetteki işlemleri devam ediyor. Salı günü yaşanan olay güvenlik kameralarına da yansıdı. Yılmaz'ın görüntülerde iş yerinin önüne gelip silahla ateş etmesi görülüyor. İlyas Kandemir, Bizim iki senedir uğraştığımız V.Yılmaz, bizi her şeyden mahrum bıraktı. İş yerime ve evime silah sıktı. Bu adamı defalarca şikayet ettim bir sonuç alamadım. Yetkililerden bu kişiye büyük bir ceza vermesini istiyorum. Evimden yolumdan etti, taşındık ama her gün peşimizde. Bayram günü geldi iş yerime sıktı. Tek başıma mücadele ediyorum. İki sene önce eşinden ayrıldı. 'Bize büyü yaptınız' diye iftira atıyor. Bizim büyü ile işimiz olmaz, ben büyü yapsaydım zengin olurdum. Büyü ile uğraşsaydım farklı yerlerde olurdum. Çocuklarımı evimden korkarak çıkartıyorum. Balkonda çocuklarımla oynarken silahla sıktı. dedi.
Zeytinburnu'nda, eşinden boşandıktan sonra Bana büyü yaptınız, sizin yüzünüzden ayrıldım diyerek komşusunun kapısını kurşunlayan eski komşu gözaltına alındı.

Beştelsiz Mahallesi'nde yaşayan İlyas Kandemir'in iki yıldır eski komşusu V.Y ile başı dertte. İddiaya göre V.Y 2 sene önce eşiyle şiddetli geçimsizlik nedeniyle boşandı. Bunu üzerine Yılmaz, Kandemir'i, Bana büyü yaptınız. Sizin yüzünüzden ayrıldım. diyerek ölümle tehdit etmeye başladı. İlk olarak Kandemir'in evinin kapısını kıran Yılmaz, bir süre sonra Kandemir'in evinin kapısını kurşunladı.

Yaşadığı olaylardan sonra Kandemir evden taşınmak zorunda kaldı. V.Yılmaz en son salı günü komşusunun yeni adresini bularak evini ve iş yerini kurşunladı. Kandemir'in şikayeti üzerine Zeytinburnu Asayiş Büro Amirliği ekipleri V.Yılmaz'ı ifadesini almak üzere polis merkezine götürüldü. Yılmaz'ın emniyetteki işlemleri devam ediyor. Salı günü yaşanan olay güvenlik kameralarına da yansıdı. Yılmaz'ın görüntülerde iş yerinin önüne gelip silahla ateş etmesi görülüyor.

İlyas Kandemir, Bizim iki senedir uğraştığımız V.Yılmaz, bizi her şeyden mahrum bıraktı. İş yerime ve evime silah sıktı. Bu adamı defalarca şikayet ettim bir sonuç alamadım. Yetkililerden bu kişiye büyük bir ceza vermesini istiyorum. Evimden yolumdan etti, taşındık ama her gün peşimizde. Bayram günü geldi iş yerime sıktı. Tek başıma mücadele ediyorum. İki sene önce eşinden ayrıldı. 'Bize büyü yaptınız' diye iftira atıyor. Bizim büyü ile işimiz olmaz, ben büyü yapsaydım zengin olurdum. Büyü ile uğraşsaydım farklı yerlerde olurdum. Çocuklarımı evimden korkarak çıkartıyorum. Balkonda çocuklarımla oynarken silahla sıktı. dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.