SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Zeytinburnu Protokolü Halkla Bayramlaştı

GÜNDEM 21.07.2021 - 11:22, Güncelleme: 21.07.2021 - 11:24
 

Zeytinburnu Protokolü Halkla Bayramlaştı

Zeytinburnu Belediyesi’nin her yıl geleneksel hale getirdiği Protokolün Halka Bayramlaşma programı bu yılda devam etti.

Belediye Başkanı Ömer Arısoy, Zeytinburnu Kaymakamı Zekeriya Güney, AK Parti ilçe Başkanı Selami Delibalta, Seyyidnizam Caminde bayram namazını kıldılar. Namaz çıkışı vatandaşlarla bayramlaştılar ve vatandaşlara bayramın geleneği olan bayram şekeri ikramında bulundular  Zeytinburnu Belediye başkanı Av.Ömer Arısoy Gazetemize yaptığı acıkmada şunları söyledi. "Öncelikle bayramlaşma programımıza icabet ettiğiniz için hepinize çok teşekkür ederim. Bir süredir pandemiden dolayı bayramları da bayram gibi yaşayamadık. İnşallah biran önce bu sıkıntıdan kurtuluruz. Halkımızın Kurban Bayramını sizlerin vesileyle bir kez daha kutluyorum. Rabbim kestikleri kurbanları kabul etsin dedi.  Zeytinburnu Kaymakamı Zekeriya şunları söyledi. Gerek burada bulunanlar gerekse de sıla-i rahimde bulunan Zeytinburnu halkının mübarek Kurban bayramını tebrik ederim dedi.    
Zeytinburnu Belediyesi’nin her yıl geleneksel hale getirdiği Protokolün Halka Bayramlaşma programı bu yılda devam etti.

Belediye Başkanı Ömer Arısoy, Zeytinburnu Kaymakamı Zekeriya Güney, AK Parti ilçe Başkanı Selami Delibalta, Seyyidnizam Caminde bayram namazını kıldılar. Namaz çıkışı vatandaşlarla bayramlaştılar ve vatandaşlara bayramın geleneği olan bayram şekeri ikramında bulundular 

Zeytinburnu Belediye başkanı Av.Ömer Arısoy Gazetemize yaptığı acıkmada şunları söyledi. "Öncelikle bayramlaşma programımıza icabet ettiğiniz için hepinize çok teşekkür ederim. Bir süredir pandemiden dolayı bayramları da bayram gibi yaşayamadık. İnşallah biran önce bu sıkıntıdan kurtuluruz. Halkımızın Kurban Bayramını sizlerin vesileyle bir kez daha kutluyorum. Rabbim kestikleri kurbanları kabul etsin dedi. 

Zeytinburnu Kaymakamı Zekeriya şunları söyledi. Gerek burada bulunanlar gerekse de sıla-i rahimde bulunan Zeytinburnu halkının mübarek Kurban bayramını tebrik ederim dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Foto Galeride Aç
Fotoğraf albümüne giderek fotoğraf(lara) yorum yazabilir yada fotoğraf(ları) sosyal medyada paylaşabilirsiniz.
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.