SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Kaymakam Zekeriya Güney ZEYDEF’i ziyaret etti

GÜNDEM 16.07.2021 - 21:46, Güncelleme: 16.07.2021 - 21:46
 

Kaymakam Zekeriya Güney ZEYDEF’i ziyaret etti

Kaymakam Zekeriya Güney Zeytinburnu Dernekler Federasyonu’nu ziyaret etti. Genel Başkan Mehmet Çakır ve Üye Dernek Başkanları Kaymakamı Binanın girişinde karşıladılar. Sohbet ortamında geçen ziyarette fikir alışverişinde bulunuldu.

ZEYDEF Genel Başkanı Mehmet Çakır kısa bir selamlama konuşması yaptı ve Federasyonun kuruluş amacı hakkında Kaymakam Beye bilgi verdi. Ardından Üye Derneklerin Başkan ve Yöneticileri kendilerini tanıttılar.  Zeytinburnu Kaymakamı Zekeriya Güney ZEYDEF’in kuruluş aşması ve fikrinin ülkemizi için çok önemli olduğunu ve bu fikre mutlaka sahip çıkılması gerektiğini söyledi. Güney konuşmasını şöyle sürdürdü. Tek Bayrak altında tek vatanımız var. Bu vatanda ayrı gayrımız yok. Bu birlikteliği destek verip sahip çıktığınız için sizlere çok teşekkür ediyorum. Pandemiden dolayı hem ziyaretlerimiz hem de sosyal etkinlerimizde kamama meydana geldi. Fakat inşallah aşı ile bu virüsü yenerek eski günlerimize dönmek işimize dört elle sarılmak istiyoruz. Sizlerden isteğim Lütfen ulaşabildiğiniz kadar hemşerimize ulaşın ve bu aşının en yüksek seviyede vurulmasını sağlayalım. Çünkü elimizde başka bir silahımız yok. Ne kadar zor günler geçirdiğimizi hepiniz biliyorsunuz. Sokak kısıtlamalarını hep birlikte yaşadık. Artık bunları yeniden yaşamak istemiyoruz. Bayramları bayram gibi yaşamak istiyoruz. Bu konuda sizlerden destek bekliyoruz dedi.  ZEYDEF Üye Dernek Başkanları İlçemizin kemikleşmiş sorunlarını da Kaymamak Beye aktardılar. Özelikle Uyuşturucu ve Düzensiz göçmen konusundaki vatandaşın şikâyetleri en yetkili kişiyle paylaştılar. Kaymakam Zekeriya Güney özellikle bu iki konuda yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi ve işbirliği yapılması konusunda gerekli çalışmaların yapılacağını söyledi.  ZEYDEF Genel Başkanı Mehmet Çakır İlçemizin Kaymakamı Zekeriya Güney’e nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. Pandeminin hafiflemesiyle birlikte Zeytinburnu Dernekler Federasyonun faaliyetlerine aralıksız devam edeceğini söyledi.       
Kaymakam Zekeriya Güney Zeytinburnu Dernekler Federasyonu’nu ziyaret etti. Genel Başkan Mehmet Çakır ve Üye Dernek Başkanları Kaymakamı Binanın girişinde karşıladılar. Sohbet ortamında geçen ziyarette fikir alışverişinde bulunuldu.

ZEYDEF Genel Başkanı Mehmet Çakır kısa bir selamlama konuşması yaptı ve Federasyonun kuruluş amacı hakkında Kaymakam Beye bilgi verdi. Ardından Üye Derneklerin Başkan ve Yöneticileri kendilerini tanıttılar. 

Zeytinburnu Kaymakamı Zekeriya Güney ZEYDEF’in kuruluş aşması ve fikrinin ülkemizi için çok önemli olduğunu ve bu fikre mutlaka sahip çıkılması gerektiğini söyledi. Güney konuşmasını şöyle sürdürdü. Tek Bayrak altında tek vatanımız var. Bu vatanda ayrı gayrımız yok. Bu birlikteliği destek verip sahip çıktığınız için sizlere çok teşekkür ediyorum. Pandemiden dolayı hem ziyaretlerimiz hem de sosyal etkinlerimizde kamama meydana geldi. Fakat inşallah aşı ile bu virüsü yenerek eski günlerimize dönmek işimize dört elle sarılmak istiyoruz. Sizlerden isteğim Lütfen ulaşabildiğiniz kadar hemşerimize ulaşın ve bu aşının en yüksek seviyede vurulmasını sağlayalım. Çünkü elimizde başka bir silahımız yok. Ne kadar zor günler geçirdiğimizi hepiniz biliyorsunuz. Sokak kısıtlamalarını hep birlikte yaşadık. Artık bunları yeniden yaşamak istemiyoruz. Bayramları bayram gibi yaşamak istiyoruz. Bu konuda sizlerden destek bekliyoruz dedi. 
ZEYDEF Üye Dernek Başkanları İlçemizin kemikleşmiş sorunlarını da Kaymamak Beye aktardılar. Özelikle Uyuşturucu ve Düzensiz göçmen konusundaki vatandaşın şikâyetleri en yetkili kişiyle paylaştılar. Kaymakam Zekeriya Güney özellikle bu iki konuda yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi ve işbirliği yapılması konusunda gerekli çalışmaların yapılacağını söyledi. 

ZEYDEF Genel Başkanı Mehmet Çakır İlçemizin Kaymakamı Zekeriya Güney’e nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. Pandeminin hafiflemesiyle birlikte Zeytinburnu Dernekler Federasyonun faaliyetlerine aralıksız devam edeceğini söyledi. 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Foto Galeride Aç
Fotoğraf albümüne giderek fotoğraf(lara) yorum yazabilir yada fotoğraf(ları) sosyal medyada paylaşabilirsiniz.
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.