SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Yeşiltepe’deki cinayetin şüphelisi tutuklandı

GÜNDEM 15.07.2021 - 22:16, Güncelleme: 15.07.2021 - 22:16
 

Yeşiltepe’deki cinayetin şüphelisi tutuklandı

Zeytinburnu'nda çıkan tartışmada S. K.'yı (21) silahla ateş ederek öldürdüğü iddia edilen M.Ç. (24) polise teslim oldu. Şüpheli M.Ç. adliyeye sevk edildi. Öte yandan olay günü yaşananlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay 26 Haziran'da Yeşiltepe Mahallesi'nde meydana geldi. Şüpheli M.Ç ve eşi A.Ç.'nin, H. ismindeki kız arkadaşlarıyla, H.'nin babasına ait mekana gelip gitme konusunda aralarında küfürleşmeye varan tartışma yaşandı. Bu olay üzerine H.'nin erkek arkadaşı Abdulkadir U.(21) M.Ç.'yi telefonla arayarak tehdit etti. Daha sonra M.Ç. ile olay yerinde buluşmak için sözleşen Abdulkadir U. yanına arkadaşı S.K.'yı da alarak gitti. Olay yerinde çıkan kavgada S.K., M.Ç. tarafından silahla ateş edilmesi sonucu yaralandı. M.Ç. olay yerinden otomobille kaçarken, yaralanan S.K. kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Harekete geçen Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro ekipleri, B.A.'nın (33) şüpheli M.Ç.'nin arkadaşı olduğunu, şüpheli M.Ç.'yi ve olayda kullanan silahı saklayan kişi olduğunu tespit etti. Şüpheli M.Ç. önceki gün polise giderek teslim oldu. 2 şüpheli de adliyeye sevk edildi.
Zeytinburnu'nda çıkan tartışmada S. K.'yı (21) silahla ateş ederek öldürdüğü iddia edilen M.Ç. (24) polise teslim oldu. Şüpheli M.Ç. adliyeye sevk edildi. Öte yandan olay günü yaşananlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay 26 Haziran'da Yeşiltepe Mahallesi'nde meydana geldi. Şüpheli M.Ç ve eşi A.Ç.'nin, H. ismindeki kız arkadaşlarıyla, H.'nin babasına ait mekana gelip gitme konusunda aralarında küfürleşmeye varan tartışma yaşandı. Bu olay üzerine H.'nin erkek arkadaşı Abdulkadir U.(21) M.Ç.'yi telefonla arayarak tehdit etti. Daha sonra M.Ç. ile olay yerinde buluşmak için sözleşen Abdulkadir U. yanına arkadaşı S.K.'yı da alarak gitti.

Olay yerinde çıkan kavgada S.K., M.Ç. tarafından silahla ateş edilmesi sonucu yaralandı. M.Ç. olay yerinden otomobille kaçarken, yaralanan S.K. kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Harekete geçen Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro ekipleri, B.A.'nın (33) şüpheli M.Ç.'nin arkadaşı olduğunu, şüpheli M.Ç.'yi ve olayda kullanan silahı saklayan kişi olduğunu tespit etti. Şüpheli M.Ç. önceki gün polise giderek teslim oldu. 2 şüpheli de adliyeye sevk edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.