SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Rönesans Pilavcısı 58.Bulvarda dualarla açıldı

GÜNDEM 19.06.2021 - 20:05, Güncelleme: 19.06.2021 - 20:05
 

Rönesans Pilavcısı 58.Bulvarda dualarla açıldı

Zeytinburnu 58.Bulvar Caddesinde Sedat ve Hasan Budak’ın sahibi olduğu Rönesans Pilavcısı Yeni Nesil Pilavcı dualarla hizmete açıldı. Rönesans Pilavcısında gün boyu Ciğerli ve Tavuklu pilav yapılıyor.

58.Bulvar Caddesinde Rönesans İnternet Cafe ile Zeytinburnu’nda internet Cafe anlayışına farklı bir soluk getiren ve her kesimden gençlerin güvenle uğradıkları bir mekana Rönesanas Cafenin ardından bu kez Rönesans Pilavcısı Hasan ve Sedat Budak Kardeşler tarafından yine 58.Bulvar Caddesinde hizmete açıldı.  Rönesans Pilavcısının açılış kurdelesini İYİ Parti Grup Başkan Vekili Lütfü Türkkan, Beşiktaş Belediye Başkan Yardımcısı Ender Topçuoğlu, İYİ Parti Zeytinburnu İlçe Başkanı Hasan Hoşben, İYİ Parti Meclis Üyesi Mustafa Güreler, Çırpıcı Muhtarı Mustafa Çalışkan dualarla kesti.  Rönesans Pilavcı’ın işletmecilerinden Hasan Budak yaptığı açıklamada biz Rönesans Markasıyla önce internet cafe açtık. İnternet Cafeye ileler çocuklarını göndermeye korkarken bizim cafemiz farklı bir konsept ve işletme anlayışıyla ailelerin gönül rahatlığıyla çocuklarını gönderdikleri bir mekan haline getirdik. Pandemi sürecinde Cafeler uzun süre kapalı kalınca bu kez Rönesans Pilavcısı açmaya karar verdik. Biz burada Osmanlı Baldo pirincini kullanıyoruz. Bizim pilavımız ev yapımıdır ve tel tel dökülür. Nohutlu pilavımızı ciğer ve tavuk ile ikram ediyoruz. Çok kısa bir süre içinde lezzeti çok beğenildi. Açılışımızda hayırlısı ile taptık. Bu özel günümüzde bizleri yalnız bırakmayan herkese teşekkür ediyorum dedi.  Adres: Yenidoğan Mahallesi 58.Bulvar Caddesi  58/2 sokak No: 4 B Zeytinburnu (Defacto Karşısı) Tel: 0 553 349 18 18, 0 212 433 18 18, 0 534 216 10 28  
Zeytinburnu 58.Bulvar Caddesinde Sedat ve Hasan Budak’ın sahibi olduğu Rönesans Pilavcısı Yeni Nesil Pilavcı dualarla hizmete açıldı. Rönesans Pilavcısında gün boyu Ciğerli ve Tavuklu pilav yapılıyor.

58.Bulvar Caddesinde Rönesans İnternet Cafe ile Zeytinburnu’nda internet Cafe anlayışına farklı bir soluk getiren ve her kesimden gençlerin güvenle uğradıkları bir mekana Rönesanas Cafenin ardından bu kez Rönesans Pilavcısı Hasan ve Sedat Budak Kardeşler tarafından yine 58.Bulvar Caddesinde hizmete açıldı

Rönesans Pilavcısının açılış kurdelesini İYİ Parti Grup Başkan Vekili Lütfü Türkkan, Beşiktaş Belediye Başkan Yardımcısı Ender Topçuoğlu, İYİ Parti Zeytinburnu İlçe Başkanı Hasan Hoşben, İYİ Parti Meclis Üyesi Mustafa Güreler, Çırpıcı Muhtarı Mustafa Çalışkan dualarla kesti. 

Rönesans Pilavcı’ın işletmecilerinden Hasan Budak yaptığı açıklamada biz Rönesans Markasıyla önce internet cafe açtık. İnternet Cafeye ileler çocuklarını göndermeye korkarken bizim cafemiz farklı bir konsept ve işletme anlayışıyla ailelerin gönül rahatlığıyla çocuklarını gönderdikleri bir mekan haline getirdik. Pandemi sürecinde Cafeler uzun süre kapalı kalınca bu kez Rönesans Pilavcısı açmaya karar verdik. Biz burada Osmanlı Baldo pirincini kullanıyoruz. Bizim pilavımız ev yapımıdır ve tel tel dökülür. Nohutlu pilavımızı ciğer ve tavuk ile ikram ediyoruz. Çok kısa bir süre içinde lezzeti çok beğenildi. Açılışımızda hayırlısı ile taptık. Bu özel günümüzde bizleri yalnız bırakmayan herkese teşekkür ediyorum dedi. 

Adres: Yenidoğan Mahallesi 58.Bulvar Caddesi  58/2 sokak No: 4 B Zeytinburnu (Defacto Karşısı) Tel: 0 553 349 18 18, 0 212 433 18 18, 0 534 216 10 28

 

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Foto Galeride Aç
Fotoğraf albümüne giderek fotoğraf(lara) yorum yazabilir yada fotoğraf(ları) sosyal medyada paylaşabilirsiniz.
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.