SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Meclis üyemiz Ramis Kale toprağa verildi

GÜNDEM 07.06.2021 - 21:28, Güncelleme: 07.06.2021 - 23:02
 

Meclis üyemiz Ramis Kale toprağa verildi

Bir süredir amansız hastalıkla mücadele eden Zeytinburnu Belediyesi Eski Meclis Üyesi Ramis Kale tedavi gördüğü hastanede Hak’ka yürüdü.

Zeytinburnu Belediyemizin Emektarlarından Başkanımızın Fotoğrafçısı Dinçer Kale Ağabeyimizin muhterem Babası Eski Meclis Üyemiz Ramis Kale amcamız uzun bir süredir tedavi görüyordu. Eşi ve evlatları Dinçer ile Soner Kale’nin biran olsun yalnız bırakmadıkları Ramis Amca artık daha fazla hastalığa dayanamadı ve tedavi gördüğü hastanede vefat etti. İlçemizin sevilen simalarından olan Meclis üyemiz Ramis Kale için Selvili Çınar camiinde ikindi namazına müteakiben cenaze namazı kılındı. Kılınan cenaze namazı ve alınan helalliklerin ardından Ramis Amca memleketi Tokat Reşadiye’ye götürülerek aile kabristanlığında toprağa verildi.  Selvili Çınar camiinde kılınan cenaze namazına, Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy, AK Parti ilçe Başkanı Selami Delibalta, MHP İlçe Başkanı Habip Kapıcıoğlu, AK Parti, CHP İYİ Parti ve MHP Meclis Üyeleri, Zeytinburnu Belediyesi’nin Başkan Yardımcıları, Birim Müdürleri, Belediye Çalışanları ve çok sayıda Zeytinburnu katıldı.  Zeytinburnu Haber Gazetesi Ailesi olarak Meclis üyemiz Ramis Kale amcamıza Allah’tan rahmet başta çok değerli ağabeyimiz, meslektaşımız, Dinçer Kale olmak üzere tüm yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz.   
Bir süredir amansız hastalıkla mücadele eden Zeytinburnu Belediyesi Eski Meclis Üyesi Ramis Kale tedavi gördüğü hastanede Hak’ka yürüdü.

Zeytinburnu Belediyemizin Emektarlarından Başkanımızın Fotoğrafçısı Dinçer Kale Ağabeyimizin muhterem Babası Eski Meclis Üyemiz Ramis Kale amcamız uzun bir süredir tedavi görüyordu. Eşi ve evlatları Dinçer ile Soner Kale’nin biran olsun yalnız bırakmadıkları Ramis Amca artık daha fazla hastalığa dayanamadı ve tedavi gördüğü hastanede vefat etti. İlçemizin sevilen simalarından olan Meclis üyemiz Ramis Kale için Selvili Çınar camiinde ikindi namazına müteakiben cenaze namazı kılındı. Kılınan cenaze namazı ve alınan helalliklerin ardından Ramis Amca memleketi Tokat Reşadiye’ye götürülerek aile kabristanlığında toprağa verildi. 

Selvili Çınar camiinde kılınan cenaze namazına, Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy, AK Parti ilçe Başkanı Selami Delibalta, MHP İlçe Başkanı Habip Kapıcıoğlu, AK Parti, CHP İYİ Parti ve MHP Meclis Üyeleri, Zeytinburnu Belediyesi’nin Başkan Yardımcıları, Birim Müdürleri, Belediye Çalışanları ve çok sayıda Zeytinburnu katıldı. 

Zeytinburnu Haber Gazetesi Ailesi olarak Meclis üyemiz Ramis Kale amcamıza Allah’tan rahmet başta çok değerli ağabeyimiz, meslektaşımız, Dinçer Kale olmak üzere tüm yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz. 

 

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.