SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Eroğlu Spor Kulübünün olağan genel Kurul ilanı

SPOR 06.06.2021 - 15:41, Güncelleme: 06.06.2021 - 16:44
 

Eroğlu Spor Kulübünün olağan genel Kurul ilanı

Eroğlu spor Kulübünün olağan Genel Kurulu Yönetim kurulunun aldığı karar gereği aşağıda belirtilen tarihte ve saatte bu ilana göre yapılacaktır. Tüm üyelere ilan olunur.

Zeytinburnu Eroğlu Spor Kulübünün olağan genel kurulu 21.06.2021 Pazartesi günü saat: 19.00’da Zeytinburnu Hasan Doğan Tesislerinde (Veliefendi Mahallesi Prof.Turan Güneş caddesi No: 65 Zeytinburnu adresinde) yapılacaktır. Yukarıdaki belirttiğimiz tarihte yeterli çoğunluk sağlanamaması halinde 28.06.2021 tarihinde aynı yerde ve aynı saatte bu kez nisapsız olarak yeniden yapılacaktır. Bütün üyelerimize ve kamuoyuna duyurulur. GÜNDEM MADDELERİ: 1- Açılış ve yoklama 2- Divan heyeti seçimi ve saygı duruşu 3- Yönetim ve Denetim kurulları raporlarının okunması ve görüşülmesi 4- Yönetim kurulunun ibra edilmesi 5- Yeni dönem tahmini bütçenin görüşülmesi ve kabul edilmesi 6- Yeni yönetim ve denetleme kurullarının seçimi 7- İASKF’nin Genel Kurul delegelerinin seçilmesi 8- Dilek ve temenniler, Kapanış. EROĞLU SPOR KULÜBÜ YÖNETİMİ  
Eroğlu spor Kulübünün olağan Genel Kurulu Yönetim kurulunun aldığı karar gereği aşağıda belirtilen tarihte ve saatte bu ilana göre yapılacaktır. Tüm üyelere ilan olunur.

Zeytinburnu Eroğlu Spor Kulübünün olağan genel kurulu 21.06.2021 Pazartesi günü saat: 19.00’da Zeytinburnu Hasan Doğan Tesislerinde (Veliefendi Mahallesi Prof.Turan Güneş caddesi No: 65 Zeytinburnu adresinde) yapılacaktır. Yukarıdaki belirttiğimiz tarihte yeterli çoğunluk sağlanamaması halinde 28.06.2021 tarihinde aynı yerde ve aynı saatte bu kez nisapsız olarak yeniden yapılacaktır. Bütün üyelerimize ve kamuoyuna duyurulur.

GÜNDEM MADDELERİ:

1- Açılış ve yoklama
2- Divan heyeti seçimi ve saygı duruşu
3- Yönetim ve Denetim kurulları raporlarının okunması ve görüşülmesi
4- Yönetim kurulunun ibra edilmesi
5- Yeni dönem tahmini bütçenin görüşülmesi ve kabul edilmesi
6- Yeni yönetim ve denetleme kurullarının seçimi
7- İASKF’nin Genel Kurul delegelerinin seçilmesi
8- Dilek ve temenniler, Kapanış.

EROĞLU SPOR KULÜBÜ YÖNETİMİ

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.