SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Murat Şahin: Kutlu Mabedimizi İblislere teslim etmeyeceğiz

GÜNDEM 21.05.2021 - 17:50, Güncelleme: 21.05.2021 - 17:50
 

Murat Şahin: Kutlu Mabedimizi İblislere teslim etmeyeceğiz

İsrailli Yahudi yerleşimcilerin Filistinlileri evlerinden zorla çıkararak mülklerini gasp etmesinin ardından başta Mescidi Aksa olmak üzere Filistin’in çeşitli yerlerinde başlayan gösterilerde İsrail devletinin uyguladığı şiddet Türkiye’de de protesto edildi. Milli Beka Hareketi Genel Başkanı Murat Şahin Zeytinburnu Şubesinin önünde yaptığı Basın açıklamasında İsrail’in bir terör ve işgal devleti olduğuna vurgu yaparak İsrail’de eğitim gören ilkokul çocuklarının dahi ırkçı, Arap ve Müslüman düşmanı olarak yetiştirildiğini ve İsrail’in devlet felsefesinin de bu kin ve düşmanlık olduğunu ifade etti.

Başkan Şahin açıklamasını öyle sürdürdü. İşgalci ve terörist İsrail’in Filistinli kardeşlerimize karşı yaptığı insanlık suçu olan katliamlarını protesto etmek,  sadece İslam alemine değil tüm dünyadaki insanlığa bu zulme dur demesi için ayağa kalkmaya davet etmek için burada toplanmış bulunmaktayız. İnsan haklarını hiçe sayan, uluslararası anlaşmaları tanımayan İsrail insanlık suçu işlemekte gözünü kırpmadan ana kucağındaki bebekleri dahi hedef almaktadır, gözü dönmüş cani Siyonistler melekler şehri Kudüs’ü  ve İslam’ın ilk kıblesi Mescid-i Aksay-ı Müslüman aleminin  kutsal  ayı olan ramazanı şerifte hedef almış, şuanda da Gazze’yi en ağır silahlarla vurmaya devam etmektedir. Tevrat’taki 6. maddede öldürmeyeceksin emri olmasına rağmen bu alçaklar masumları öldürmeye devam etmektedir İsrail göz göre insanları canice katletmekte, sahillerde misket bombalarıyla çoluk çocuk kadın yaşlı demeden insanlık suçunu işlemeye devam etmektedir. Başta 1.5 milyarlık İslam alemine daha sonrada tüm insanlığa sesleniyoruz,  bugün zalimlere, katillere, canilere karşı ayağa kalkamayacaksınız da ne zaman kalkacaksınız, bugün bu vahşete dur demeyeceksiniz de ne zaman diyeceksiniz, ey insan hakları ey çevreci odaklar ey sanatçı camiası sizler bugün bu zulüm karşısında milyonluk sosyal medyalarınızdaki tuşlara basmayacaksınız da ne zaman basacaksınız artık bıçak kemiğe dayanmıştır, Bu katiller sürüsüne artık haddini bildirme, hakkından gelme, işgalci ve terörist İsrail’in tepesine balyoz gibi inmek şart olmuştur, kundaktaki meleklerin üstüne kalkan olmak vallahi insanlık vazifesidir, billahi insanlık vazifesidir,  tallahi insanlık vazifesidir. Kudüs’ün geleceği İslam’ın geleceğidir, mescidi aksa İslam’ın nuru, ezanlarımızın umududur, Kudüs’ün bekası Selahattin Eyyubi’nin bizlere emanetidir, kutlu komutan Selahattin Eyyubi ve silah arkadaşları rahat uyusun meleklerin ve Allah’ın aslanlarının kalbi olan kutlu mabedimiz iblislere ebedi teslim edilemez ve edilmeyecektir Kudüs’ün geleceği insanlığın geleceğidir, buradan bir çağrıda birleşmiş milletlere yapıyoruz, bu zulme bugün dur diyemiyorsanız gerekli yaptırım ve son sözünüzü bu katil devlete söyleyemiyorsanız, ses çıkarmaktan korkuyorsanız yaşanan insanlık suçuna karşı 3 maymunu oynamaya devam edecekseniz ve uyarılarınız sadece bir mesajla olacaksa, akan kana göz kapatacaksanız bunu bilelim yarından tezi yok büyük Türk milleti olarak ümmetin son umudu Başkomutan Recep Tayyip Erdoğan beyefendinin öncülüğünde Kudüs’e girelim akan kanı Türk milleti olarak durduralım, bu vahşetin durmasına birileri engel oluyorsa yapılacak müdahalelere birileri dur diyorsa onu da bilelim alayına Türk milletinin gücünü gösterelim ve hissettirelim. Mescid-i Aksa onurumuzdur, onurumuza el uzatanın elini ayak basanın ayaklarını kırmaya hazır Allah’ın aslanları hazır ve nazırdır.  
İsrailli Yahudi yerleşimcilerin Filistinlileri evlerinden zorla çıkararak mülklerini gasp etmesinin ardından başta Mescidi Aksa olmak üzere Filistin’in çeşitli yerlerinde başlayan gösterilerde İsrail devletinin uyguladığı şiddet Türkiye’de de protesto edildi. Milli Beka Hareketi Genel Başkanı Murat Şahin Zeytinburnu Şubesinin önünde yaptığı Basın açıklamasında İsrail’in bir terör ve işgal devleti olduğuna vurgu yaparak İsrail’de eğitim gören ilkokul çocuklarının dahi ırkçı, Arap ve Müslüman düşmanı olarak yetiştirildiğini ve İsrail’in devlet felsefesinin de bu kin ve düşmanlık olduğunu ifade etti.

Başkan Şahin açıklamasını öyle sürdürdü. İşgalci ve terörist İsrail’in Filistinli kardeşlerimize karşı yaptığı insanlık suçu olan katliamlarını protesto etmek,  sadece İslam alemine değil tüm dünyadaki insanlığa bu zulme dur demesi için ayağa kalkmaya davet etmek için burada toplanmış bulunmaktayız. İnsan haklarını hiçe sayan, uluslararası anlaşmaları tanımayan İsrail insanlık suçu işlemekte gözünü kırpmadan ana kucağındaki bebekleri dahi hedef almaktadır, gözü dönmüş cani Siyonistler melekler şehri Kudüs’ü  ve İslam’ın ilk kıblesi Mescid-i Aksay-ı Müslüman aleminin  kutsal  ayı olan ramazanı şerifte hedef almış, şuanda da Gazze’yi en ağır silahlarla vurmaya devam etmektedir. Tevrat’taki 6. maddede öldürmeyeceksin emri olmasına rağmen bu alçaklar masumları öldürmeye devam etmektedir

İsrail göz göre insanları canice katletmekte, sahillerde misket bombalarıyla çoluk çocuk kadın yaşlı demeden insanlık suçunu işlemeye devam etmektedir. Başta 1.5 milyarlık İslam alemine daha sonrada tüm insanlığa sesleniyoruz,  bugün zalimlere, katillere, canilere karşı ayağa kalkamayacaksınız da ne zaman kalkacaksınız, bugün bu vahşete dur demeyeceksiniz de ne zaman diyeceksiniz, ey insan hakları ey çevreci odaklar ey sanatçı camiası sizler bugün bu zulüm karşısında milyonluk sosyal medyalarınızdaki tuşlara basmayacaksınız da ne zaman basacaksınız artık bıçak kemiğe dayanmıştır, Bu katiller sürüsüne artık haddini bildirme, hakkından gelme, işgalci ve terörist İsrail’in tepesine balyoz gibi inmek şart olmuştur, kundaktaki meleklerin üstüne kalkan olmak vallahi insanlık vazifesidir, billahi insanlık vazifesidir,  tallahi insanlık vazifesidir.

Kudüs’ün geleceği İslam’ın geleceğidir, mescidi aksa İslam’ın nuru, ezanlarımızın umududur, Kudüs’ün bekası Selahattin Eyyubi’nin bizlere emanetidir, kutlu komutan Selahattin Eyyubi ve silah arkadaşları rahat uyusun meleklerin ve Allah’ın aslanlarının kalbi olan kutlu mabedimiz iblislere ebedi teslim edilemez ve edilmeyecektir

Kudüs’ün geleceği insanlığın geleceğidir, buradan bir çağrıda birleşmiş milletlere yapıyoruz, bu zulme bugün dur diyemiyorsanız gerekli yaptırım ve son sözünüzü bu katil devlete söyleyemiyorsanız, ses çıkarmaktan korkuyorsanız yaşanan insanlık suçuna karşı 3 maymunu oynamaya devam edecekseniz ve uyarılarınız sadece bir mesajla olacaksa, akan kana göz kapatacaksanız bunu bilelim yarından tezi yok büyük Türk milleti olarak ümmetin son umudu Başkomutan Recep Tayyip Erdoğan beyefendinin öncülüğünde Kudüs’e girelim akan kanı Türk milleti olarak durduralım, bu vahşetin durmasına birileri engel oluyorsa yapılacak müdahalelere birileri dur diyorsa onu da bilelim alayına Türk milletinin gücünü gösterelim ve hissettirelim. Mescid-i Aksa onurumuzdur, onurumuza el uzatanın elini ayak basanın ayaklarını kırmaya hazır Allah’ın aslanları hazır ve nazırdır.

 

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.