SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Merkezefendi Spor Kulübü Derneği Genel Kurul İlanı

SPOR 06.05.2021 - 20:59, Güncelleme: 06.05.2021 - 20:59
 

Merkezefendi Spor Kulübü Derneği Genel Kurul İlanı

Merkezefendi Spor Kulübünün Yönetim Kurulu Başkanlığından yapılan açıklamaya göre Kulübün Genel Kurul toplantısı aşağıdaki ilana göre yapılacaktır.

Tüm üyelere duyurulur. Yönetim kurulumuzun kararı sonrasında yapılacak olan olağan genel kurul toplantısı 22/05/2021 Cumartesi Günü Saat: 17:00'da Merkez Efendi Mahallesi Tekke Sok. No:22 Zeytinburnu (Merkezefendi Stadyumu Tesisleri) adresinde aşağıda yazılı olarak belirtilen gündeme göre yapılacaktır. Belirtilen Gün ve Saatte yeterli çoğunluk sağlanamadığı takdirde İkinci toplantı 29/05/2021 Cumartesi Günü aynı gündemle aynı yer ve saatte tekrarlanacaktır. Tüm üyelerimize duyurulur. GÜNDEM 1 – Açılış ve Yoklama 2 – Kongre Başkanlık Divanı seçimi 3 – Saygı duruşu ve İstiklal Marşı 4 – Yönetim Kurulu faaliyet raporu ile Denetim Kurulu faaliyet raporunun okunması ve müzakeresi 5 – Yönetim ve Denetim Kurulu ibrası 6 – Tahmini bütçe ve tahmini bütçenin görüşülerek onaylanması 7 – Yönetim Kurulu ve Denetim Kurulu asil ve yedek Üyelerinin seçimi 8-Dilek ve temenniler 9 – Kapanış Yönetim Kurulu 
Merkezefendi Spor Kulübünün Yönetim Kurulu Başkanlığından yapılan açıklamaya göre Kulübün Genel Kurul toplantısı aşağıdaki ilana göre yapılacaktır.

Tüm üyelere duyurulur. Yönetim kurulumuzun kararı sonrasında yapılacak olan olağan genel kurul toplantısı 22/05/2021 Cumartesi Günü Saat: 17:00'da Merkez Efendi Mahallesi Tekke Sok. No:22 Zeytinburnu (Merkezefendi Stadyumu Tesisleri) adresinde aşağıda yazılı olarak belirtilen gündeme göre yapılacaktır. Belirtilen Gün ve Saatte yeterli çoğunluk sağlanamadığı takdirde İkinci toplantı 29/05/2021 Cumartesi Günü aynı gündemle aynı yer ve saatte tekrarlanacaktır. Tüm üyelerimize duyurulur.

GÜNDEM

1 – Açılış ve Yoklama
2 – Kongre Başkanlık Divanı seçimi
3 – Saygı duruşu ve İstiklal Marşı
4 – Yönetim Kurulu faaliyet raporu ile Denetim Kurulu faaliyet raporunun okunması ve müzakeresi
5 – Yönetim ve Denetim Kurulu ibrası
6 – Tahmini bütçe ve tahmini bütçenin görüşülerek onaylanması
7 – Yönetim Kurulu ve Denetim Kurulu asil ve yedek Üyelerinin seçimi
8-Dilek ve temenniler
9 – Kapanış

Yönetim Kurulu 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.