SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Başkan Ömer Arısoy'u Duygulandıran Hediye

SİYASET 30.04.2021 - 21:41, Güncelleme: 30.04.2021 - 21:41
 

Başkan Ömer Arısoy'u Duygulandıran Hediye

AK Parti Zeytinburnu Meclis üyesi Özgenç Elektronik’in sahibi Halis Özgenç ve Eşi Sevtap Özgenç Belediye Başkanı Ömer Arısoy makamında ziyaret ettiler.

Nuripaşa Mahallesinde uzun Dönem AK Parti Mahalle Başkanlığını yapan ve burada yaptığı çalışmalarla her kesimin takdirin kazanan ve ardından Meclis üyesi seçilen Halis Özgenç dur durak bilmiyor. Pandemiye rağmen işini gücünü bir kenara bırakarak hem hemşerilerinin dertleriyle dertleşen hem mahallesi sakinlerinin sorunlarına çözüm üretmek için çalınmadık kapı bırakmayan Meclis üyesi Özgenç Belediye Başkanı Ömer Arısoy ile de sık sık görüşüyor ve mahallesi ile Belediye arasında köprü olmaya devam ediyor.  Bir süre önce Belediye Başkanı Ömer Arısoy Meclis üyesi Halis Özgenç’i işyerinde ziyaret etmişti. Bu kez Meclis Üyesi Özgenç Başkana iadeyi ziyarette bulundu ve nazik ziyareti için teşekkür etti. Ziyaret sonrası Özgenç'in hediyesi Başkan Arısoy'u oldukça duygulandırdı. Ziyarette, Meclis Üyesi Halis Özgenç Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy'un ahirete göçen muhterem babası Bilal Arısoy amcamızın kara kelem tablosunu Başkana takdim etti. Başkan bu hediye karşısında gözleri doldu ve oldukça duygulandı  ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL  
AK Parti Zeytinburnu Meclis üyesi Özgenç Elektronik’in sahibi Halis Özgenç ve Eşi Sevtap Özgenç Belediye Başkanı Ömer Arısoy makamında ziyaret ettiler.

Nuripaşa Mahallesinde uzun Dönem AK Parti Mahalle Başkanlığını yapan ve burada yaptığı çalışmalarla her kesimin takdirin kazanan ve ardından Meclis üyesi seçilen Halis Özgenç dur durak bilmiyor. Pandemiye rağmen işini gücünü bir kenara bırakarak hem hemşerilerinin dertleriyle dertleşen hem mahallesi sakinlerinin sorunlarına çözüm üretmek için çalınmadık kapı bırakmayan Meclis üyesi Özgenç Belediye Başkanı Ömer Arısoy ile de sık sık görüşüyor ve mahallesi ile Belediye arasında köprü olmaya devam ediyor. 

Bir süre önce Belediye Başkanı Ömer Arısoy Meclis üyesi Halis Özgenç’i işyerinde ziyaret etmişti. Bu kez Meclis Üyesi Özgenç Başkana iadeyi ziyarette bulundu ve nazik ziyareti için teşekkür etti. Ziyaret sonrası Özgenç'in hediyesi Başkan Arısoy'u oldukça duygulandırdı.

Ziyarette, Meclis Üyesi Halis Özgenç Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy'un ahirete göçen muhterem babası Bilal Arısoy amcamızın kara kelem tablosunu Başkana takdim etti. Başkan bu hediye karşısında gözleri doldu ve oldukça duygulandı 

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.