SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Seyidnizam Mahallesi'ni fesleğen kokusu sardı

GÜNDEM 27.04.2021 - 21:25, Güncelleme: 27.04.2021 - 21:25
 

Seyidnizam Mahallesi'ni fesleğen kokusu sardı

Zeytinburnu Belediyesi, geleneksel hale getirdiği baharı fesleğenlerle karşılıyoruz etkinliğini, Seyidnizam Mahallesi'nde sürdürdü.

Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy, iftara saatler kala Seyidnizam Mahallesi'nde fesleğen dağıttı. Balkonlarından ve pencerelerinden sepetlerini salan vatandaşlara Ak Parti İlçe Başkanı Selami Delibalta ve Mahalle Muhtarı Ömer Algül ile birlikte fesleğen dağıtan Başkan Arısoy, ramazan ayının yüzü suyu hürmetine ülkemizin Covit 19 salgınından kurtulması için dua ederken, yaklaşan Ramazan Bayramını da kutladı Pandemi kısıtlamaları nedeniyle hafta sonunu evde geçiren vatandaşlara fesleğenli bir sürpriz yapmak istediklerini belirten Başkan Arısoy, “Zeytinburnu’muz baharı fesleğen kokusuyla karşılamaya alışmış bir ilçemiz. Her ne kadar kısıtlamalı günler geçiriyor olsak da, geleneği bozmak istemedik. Fesleğenlerimizi aldık, balkondan sarkan sepetleri doldurmaya devam ediyoruz. Kısa sürede güzel günlere tekrar kavuşmak dileğiyle, şimdiden tüm hemşehrilerimizin Ramazan ayını ve yaklaşan Ramazan Bayramını kutluyorum.” dedi. ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL  
Zeytinburnu Belediyesi, geleneksel hale getirdiği baharı fesleğenlerle karşılıyoruz etkinliğini, Seyidnizam Mahallesi'nde sürdürdü.

Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy, iftara saatler kala Seyidnizam Mahallesi'nde fesleğen dağıttı. Balkonlarından ve pencerelerinden sepetlerini salan vatandaşlara Ak Parti İlçe Başkanı Selami Delibalta ve Mahalle Muhtarı Ömer Algül ile birlikte fesleğen dağıtan Başkan Arısoy, ramazan ayının yüzü suyu hürmetine ülkemizin Covit 19 salgınından kurtulması için dua ederken, yaklaşan Ramazan Bayramını da kutladı

Pandemi kısıtlamaları nedeniyle hafta sonunu evde geçiren vatandaşlara fesleğenli bir sürpriz yapmak istediklerini belirten Başkan Arısoy, “Zeytinburnu’muz baharı fesleğen kokusuyla karşılamaya alışmış bir ilçemiz. Her ne kadar kısıtlamalı günler geçiriyor olsak da, geleneği bozmak istemedik. Fesleğenlerimizi aldık, balkondan sarkan sepetleri doldurmaya devam ediyoruz. Kısa sürede güzel günlere tekrar kavuşmak dileğiyle, şimdiden tüm hemşehrilerimizin Ramazan ayını ve yaklaşan Ramazan Bayramını kutluyorum.” dedi.

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL

 

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Foto Galeride Aç
Fotoğraf albümüne giderek fotoğraf(lara) yorum yazabilir yada fotoğraf(ları) sosyal medyada paylaşabilirsiniz.
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.