SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

​Zeytinburnu Hürriyet Spor Olağan Genel Kurul ilanı

SPOR 01.03.2021 - 11:15, Güncelleme: 31.03.2021 - 19:39
 

​Zeytinburnu Hürriyet Spor Olağan Genel Kurul ilanı

Zeytinburnu Hürriyet Spor Kulübünün Olağan Genel Kurul bu ilana göre yapılacaktır...

Zeytinburnu Hürriyet Spor Olağan Genel Kurul Toplantısı 25 Mart 2021 Perşembe günü  Zeytinburnu Hasan Doğan Tesislerinde ‘’Veliefendi Mah. Prof.Turan Güneş Cad. No: 65 Zeytinburnu adresinde, aşağıda belirtilen gündeme göre saat 10.00'da yapılacaktır. Birinci toplantıda yeterli çoğunluk sağlanmadığı takdirde, ikinci toplantı 10 Nisan 2021 tarihinde aynı adres, aynı saat ve aynı gündeme göre nisaba bakılmaksızın tekrarlanacaktır. ÜYELERİMİZE DUYURULUR. GÜNDEM 1- Açılış. 2- Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı 3- Divan Heyeti'nin seçilmesi 4- Yönetim Kurulu Faaliyet ve Bütçe Raporu’nun okunması, görüşülmesi. 5-  Denetleme Raporu'nun okunması ve görüşülmesi. 6- Raporların ayrı ayrı ibraya sunulması. 7- Tahmini Bütçe'nin okunması ve ibraya sunulması. 8- Giriş ve Aylık Aidatları'nın belirlenmesi ve ibra edilmesi. 9- Yeni Yönetim ve Denetim Kurulları'nın seçimi. 10-Dilek ve Temenniler. 11- Kapanış. Kulüp Başkanı Rahmi Ekşi  
Zeytinburnu Hürriyet Spor Kulübünün Olağan Genel Kurul bu ilana göre yapılacaktır...

Zeytinburnu Hürriyet Spor Olağan Genel Kurul Toplantısı 25 Mart 2021 Perşembe günü  Zeytinburnu Hasan Doğan Tesislerinde ‘’Veliefendi Mah. Prof.Turan Güneş Cad. No: 65 Zeytinburnu adresinde, aşağıda belirtilen gündeme göre saat 10.00'da yapılacaktır. Birinci toplantıda yeterli çoğunluk sağlanmadığı takdirde, ikinci toplantı 10 Nisan 2021 tarihinde aynı adres, aynı saat ve aynı gündeme göre nisaba bakılmaksızın tekrarlanacaktır. ÜYELERİMİZE DUYURULUR.

GÜNDEM

1- Açılış.

2- Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı

3- Divan Heyeti'nin seçilmesi

4- Yönetim Kurulu Faaliyet ve Bütçe Raporu’nun okunması, görüşülmesi.

5-  Denetleme Raporu'nun okunması ve görüşülmesi.

6- Raporların ayrı ayrı ibraya sunulması.

7- Tahmini Bütçe'nin okunması ve ibraya sunulması.

8- Giriş ve Aylık Aidatları'nın belirlenmesi ve ibra edilmesi.

9- Yeni Yönetim ve Denetim Kurulları'nın seçimi.

10-Dilek ve Temenniler.

11- Kapanış.

Kulüp Başkanı Rahmi Ekşi

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.