SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Şanlıurfalılar Murat Tufan ile yoluna devam ediyor

GÜNDEM 28.03.2021 - 14:55, Güncelleme: 28.03.2021 - 17:44
 

Şanlıurfalılar Murat Tufan ile yoluna devam ediyor

Zeytinburnu Şanlıurfalılar Derneği 3.Olağan Genel Kurulunu Pandemi gölgesinde, Derneğin Telsiz mahallesinde bulunan merkezinde yaptı. Kongrede Mevcut başkan Murat Tufan yeniden Şanlıurfalıların Dernek Başkanı seçildi.

Dernek Merkezinde yapılan kongre saygı duruşu ve İstiklal marşı ile başladı. Ardından kongreyi yönetecek divan belirlendi. Kongrenin divan başkanlığını Mehmet Tapucu Katip üyeliklerini ise Ordulular Dernek Başkanı Recai Memiş ile Malatyalılar Dernek Başkanı Suat Sarıkaya yaptı. Geçmiş dönem raporların okunup oylanmasının ardından yeni yönetimin seçimine geçildi. Tek liste ile gidilen kongrede Derneğin kurucu ve başarılı Başkanı Murat Tufan yeniden seçildi.   Murat Tufan kongrenin sonunda yaptığı konuşmada kongreye katılan herkese ayrı ayrı teşekkür etti. Bundan önce olduğu gibi bundan sonrada tabela derneği olmayacaklarının altını çizen Başkan Tufan amacımız Zeytinburnu'muzda memleketimizi en güzel şekilde temsil etmek. Bunun gayreti içerisindeyiz. İnşallah gurbette Şanlıurfalara sıla hasretini yaşatmayacağız Biz her zaman şunun söylüyoruz bu dernek vasıtasıyla bizler Şanlıurfa'yı Zeytinburnu'na taşıdık ve taşımaya da devam edeceğiz. Bu pandemi süreci Bizlere Derneklerin ne kadar önemli oluğunu bir kez daha gösterdi. Gerçekten birçok hemşerimizi işleri varken işsiz pozisyona düştüler. Durumları çok iyiyken ihtiyaç sahibi konuma düştüler. Bu süreçte Derneğimiz köprü pozisyonunda oldu ve hayırsever işadamlarımızla ihtiyaç sahibi hemşerilerimizi buluşturduk. Bunun yanında okul dönemlerinde ve bayramlarında çocuklarımızın ihtiyaçlarını karşılamak için büyük bir gayret içinde olduk ve birçok çocuğumuzun yüzünü güldürdük. Bu pandemi bizlere bir şeyi daha gösterdi. Özellikle bir derneğin mutlaka kendine ait kalıcı bir mekanı olmalıdır. Bir yılı aşkın bir süredir dernekler kapalı ve kiralarını ödemek zorunda kaldılar. İnşallah pandemi bitince hayırsever işadamlarımızın ve hemşerilerimizin desteğiyle Zeytinburnu Şanluırfalılar Derneğin kalıç bir mekâna kavuşturmak istiyoruz dedi.  ZEYTİNBURNU ŞANLIURFALILAR DERNEĞİNİN YENİ YÖNETİMİ Başkan: Murat Tufan, Başkan Vekili : Müslüm Göz , Başkan Yardımcıları: Mehmet Yeşilgül , Mehmet İsotçu , Sekreter ; Yusuf Uygun , Muhasip:  İsmail Yaşar   , Yönetim Kurulu Üyeleri : G,Sabri Tufan , Abdullah Songur , Ahmet Göncü , Mesut Tufan , Halil Kermeli , Sinan Ekinci , Hüseyin Nacaroğlu , Mustafa Demir , Osman Kılavuz , Bekir Songur , Faruk Erdoğan , Cemal Göz , İbrahim Uygun , Murat Göz , Mehmet Kaya , Mehmet Tanyıldız , Murat Uygun , Ömer Tufan, Ahmet Sarıtiken , Müslüm Kermeli , Mehmet Yıldı , Halil İsotçu , Süleyman Göncü , Ahmet Birkan , Cengiz Tufan , Emre Uygun , Mehmet Göncü , Mehmet Tufan , Esma Betül Tufan , Engin Furuncu , Taha Tufan , Cihan Pak , Osman Hızarlı , Hüseyin Kaya ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL
Zeytinburnu Şanlıurfalılar Derneği 3.Olağan Genel Kurulunu Pandemi gölgesinde, Derneğin Telsiz mahallesinde bulunan merkezinde yaptı. Kongrede Mevcut başkan Murat Tufan yeniden Şanlıurfalıların Dernek Başkanı seçildi.

Dernek Merkezinde yapılan kongre saygı duruşu ve İstiklal marşı ile başladı. Ardından kongreyi yönetecek divan belirlendi. Kongrenin divan başkanlığını Mehmet Tapucu Katip üyeliklerini ise Ordulular Dernek Başkanı Recai Memiş ile Malatyalılar Dernek Başkanı Suat Sarıkaya yaptı. Geçmiş dönem raporların okunup oylanmasının ardından yeni yönetimin seçimine geçildi. Tek liste ile gidilen kongrede Derneğin kurucu ve başarılı Başkanı Murat Tufan yeniden seçildi.  

Murat Tufan kongrenin sonunda yaptığı konuşmada kongreye katılan herkese ayrı ayrı teşekkür etti. Bundan önce olduğu gibi bundan sonrada tabela derneği olmayacaklarının altını çizen Başkan Tufan amacımız Zeytinburnu'muzda memleketimizi en güzel şekilde temsil etmek. Bunun gayreti içerisindeyiz. İnşallah gurbette Şanlıurfalara sıla hasretini yaşatmayacağız Biz her zaman şunun söylüyoruz bu dernek vasıtasıyla bizler Şanlıurfa'yı Zeytinburnu'na taşıdık ve taşımaya da devam edeceğiz. Bu pandemi süreci Bizlere Derneklerin ne kadar önemli oluğunu bir kez daha gösterdi. Gerçekten birçok hemşerimizi işleri varken işsiz pozisyona düştüler. Durumları çok iyiyken ihtiyaç sahibi konuma düştüler. Bu süreçte Derneğimiz köprü pozisyonunda oldu ve hayırsever işadamlarımızla ihtiyaç sahibi hemşerilerimizi buluşturduk. Bunun yanında okul dönemlerinde ve bayramlarında çocuklarımızın ihtiyaçlarını karşılamak için büyük bir gayret içinde olduk ve birçok çocuğumuzun yüzünü güldürdük. Bu pandemi bizlere bir şeyi daha gösterdi. Özellikle bir derneğin mutlaka kendine ait kalıcı bir mekanı olmalıdır. Bir yılı aşkın bir süredir dernekler kapalı ve kiralarını ödemek zorunda kaldılar. İnşallah pandemi bitince hayırsever işadamlarımızın ve hemşerilerimizin desteğiyle Zeytinburnu Şanluırfalılar Derneğin kalıç bir mekâna kavuşturmak istiyoruz dedi. 

ZEYTİNBURNU ŞANLIURFALILAR DERNEĞİNİN YENİ YÖNETİMİ

Başkan: Murat Tufan, Başkan Vekili : Müslüm Göz , Başkan Yardımcıları: Mehmet Yeşilgül , Mehmet İsotçu , Sekreter ; Yusuf Uygun , Muhasip:  İsmail Yaşar   , Yönetim Kurulu Üyeleri : G,Sabri Tufan , Abdullah Songur , Ahmet Göncü , Mesut Tufan , Halil Kermeli , Sinan Ekinci , Hüseyin Nacaroğlu , Mustafa Demir , Osman Kılavuz , Bekir Songur , Faruk Erdoğan , Cemal Göz , İbrahim Uygun , Murat Göz , Mehmet Kaya , Mehmet Tanyıldız , Murat Uygun , Ömer Tufan, Ahmet Sarıtiken , Müslüm Kermeli , Mehmet Yıldı , Halil İsotçu , Süleyman Göncü , Ahmet Birkan , Cengiz Tufan , Emre Uygun , Mehmet Göncü , Mehmet Tufan , Esma Betül Tufan , Engin Furuncu , Taha Tufan , Cihan Pak , Osman Hızarlı , Hüseyin Kaya

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.