SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Mehmet Ali Vatansever yeniden Rumeliler Dernek Başkanı seçildi

GÜNDEM 27.03.2021 - 22:29, Güncelleme: 27.03.2021 - 23:39
 

Mehmet Ali Vatansever yeniden Rumeliler Dernek Başkanı seçildi

Tüm Rumeli Türkleri Dayanışma Derneği 13. Genel Kurulunu Pandemi gölgesinde yaptı. Tek aday ile girilen Genel Kurulda mevcut Başkan Mehmet Ali Vatansever tüm delegelerin oyunu alarak ikinci kez Rumelilerin Başkanı seçildi.

1989 yılında kurulan Tüm Rumeli Türkleri Dayanışma Derneği aradan geçen 32 yıla inat daha da güçlenerek dim dik ayakta. Son Genel Kurul gösterdi ki Zeytinburnu’nun en güçlü derneklerinden Birde Rumeli Türleri Derneği. Birlik ve beraberlik içinde tek liste ile girilen seçimden yine kazanan Rumeliler oldu.  Genel Kurulun Divan Başkanlığını eski başkanlardan Ramazan Dekar, Katip üyeliklerini ise, Selahattin Yeniyol ve Vedat Vardar yaptı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının ardından, Faaliyet, Denetim ve Bilanço raporlarını Yaşar Dindar okudu. Raporlar tek tek oya sunuldu ve oy birliğiyle kabul edildi. Kongreye tek liste ile gidildiği için açık oylama yapıldı. Delegelerin tüm oylarını alan Mehmet Ali Vatansever ikinci kez Rumelilerin Başkanı seçildi.  Tüm Rumeliler Derneğinin olağan kongresine, AK Parti Milletvekili Hasan Turan, CHP ilçe Başkanı Metin Doğan, CHP Meclis Üyeleri, Selamettin Yeniyol, Hasan Hüseyin Üsküdar, İYİ Parti Meclis Üyesi Mustafa Güreler, Yeniden Refah Partisi ilçe yöneticileri, Ahde Vefa Dernek Başkanı Metin Şengöz, Sanatçı Arif Şentürk, Veliefendi Mahalle Muhtarı Derya Akkılıç ve çok sayıda Rumelili katıldı. CELAL ŞENTÜRK TÜM RUMELİ TÜRKLERİ DERNEĞİNE GÜÇ KATTI Rumelilerin Sevilen yüzü AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı, Rumeli Vakfının Yönetim Kurulu üyesi Celal Şentürk, Rumelilerin 13. Olağan Genel Kurulunda Mehmet Ali Vatansever’in yönetiminde yer alarak derneğe güç kattı. Her platforma Rumelilerin gür sesi olan Celal Şentürk’ün Dernek yönetimine girmesi Rumeli camiasını sevindirdi. Celal Şentürk yaptığı açıklamada ben her platforma Rumelililerin temsilcisiyim bu yönetimde olsam da bu böyle bu yönetimde olmazsam da,  Başkanımız Mehmet Ali Vatansever’e bizlere yönetiminde yer verdiği için teşekkür ediyorum. Genel Kurulumuz Camiamıza hayırlar getirsin dedi.  Başkan Mehmet Ali Vatansever se yaptığı konuşmada bugün bu kongre bir kez daha Rumelilerin birliğini, beraberliğini ve gücünü gösteri. Bugünden sonrada bugünkü birlikteliğimizi devam ettirmeliyiz dedi. Rumeliler ilçemizde hak ettiği temsil noktasında değildir. Bugün gücümüzü gördük. Bu gücü devam ettirirsek bundan sonra Zeytinburnu’nda hak ettiğimiz temsil noktasını elde edebiliriz dedi TÜM RUMELİ DERNEĞİNİN YENİ YÖNETİMİ BAŞKAN: Mehmet Ali Vatansever, Yönetim Kurulu Üyeleri: Şemsettin Loklar, Selamettin Yeniyol , Ercan Yedikardeş , İdris Korkmaz , Tarık Çalışkan , Engin Akman , Celal Şentürk , Sabri Şentürk , Nurettin Sefer , Gökhan Aksoy , Cengiz Yıldız , Murat Aktaş , Cihan Kurtuluş , Cabir Çelik , Mehmet Şenler , Avdil Çalışkan , Ramazan Çelik , Avni Vardar , Suat Vardar , Salih  Cankurtaran , Kamer Şentürk , Kamuran Yüksel , Barış Akgül , Şaban Vardar , Okan Serbest , Haluk Anar , İlhan Taç , Berat Aktaş , Arif Şentürk , Dilaver Göksu , Yaşar Dindar , Gürkan Aksoy , Bilal Şenler , Ramazan Vatansever , Cevat Gezer , İlhan Vardar , İlhan Serter , Zühdü Karaosmanoğlu , Ali Lale , Ekrem Çalışkan ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL
Tüm Rumeli Türkleri Dayanışma Derneği 13. Genel Kurulunu Pandemi gölgesinde yaptı. Tek aday ile girilen Genel Kurulda mevcut Başkan Mehmet Ali Vatansever tüm delegelerin oyunu alarak ikinci kez Rumelilerin Başkanı seçildi.

1989 yılında kurulan Tüm Rumeli Türkleri Dayanışma Derneği aradan geçen 32 yıla inat daha da güçlenerek dim dik ayakta. Son Genel Kurul gösterdi ki Zeytinburnu’nun en güçlü derneklerinden Birde Rumeli Türleri Derneği. Birlik ve beraberlik içinde tek liste ile girilen seçimden yine kazanan Rumeliler oldu. 
Genel Kurulun Divan Başkanlığını eski başkanlardan Ramazan Dekar, Katip üyeliklerini ise, Selahattin Yeniyol ve Vedat Vardar yaptı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının ardından, Faaliyet, Denetim ve Bilanço raporlarını Yaşar Dindar okudu. Raporlar tek tek oya sunuldu ve oy birliğiyle kabul edildi. Kongreye tek liste ile gidildiği için açık oylama yapıldı. Delegelerin tüm oylarını alan Mehmet Ali Vatansever ikinci kez Rumelilerin Başkanı seçildi. 

Tüm Rumeliler Derneğinin olağan kongresine, AK Parti Milletvekili Hasan Turan, CHP ilçe Başkanı Metin Doğan, CHP Meclis Üyeleri, Selamettin Yeniyol, Hasan Hüseyin Üsküdar, İYİ Parti Meclis Üyesi Mustafa Güreler, Yeniden Refah Partisi ilçe yöneticileri, Ahde Vefa Dernek Başkanı Metin Şengöz, Sanatçı Arif Şentürk, Veliefendi Mahalle Muhtarı Derya Akkılıç ve çok sayıda Rumelili katıldı.

CELAL ŞENTÜRK TÜM RUMELİ TÜRKLERİ DERNEĞİNE GÜÇ KATTI

Rumelilerin Sevilen yüzü AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı, Rumeli Vakfının Yönetim Kurulu üyesi Celal Şentürk, Rumelilerin 13. Olağan Genel Kurulunda Mehmet Ali Vatansever’in yönetiminde yer alarak derneğe güç kattı. Her platforma Rumelilerin gür sesi olan Celal Şentürk’ün Dernek yönetimine girmesi Rumeli camiasını sevindirdi. Celal Şentürk yaptığı açıklamada ben her platforma Rumelililerin temsilcisiyim bu yönetimde olsam da bu böyle bu yönetimde olmazsam da,  Başkanımız Mehmet Ali Vatansever’e bizlere yönetiminde yer verdiği için teşekkür ediyorum. Genel Kurulumuz Camiamıza hayırlar getirsin dedi. 

Başkan Mehmet Ali Vatansever se yaptığı konuşmada bugün bu kongre bir kez daha Rumelilerin birliğini, beraberliğini ve gücünü gösteri. Bugünden sonrada bugünkü birlikteliğimizi devam ettirmeliyiz dedi. Rumeliler ilçemizde hak ettiği temsil noktasında değildir. Bugün gücümüzü gördük. Bu gücü devam ettirirsek bundan sonra Zeytinburnu’nda hak ettiğimiz temsil noktasını elde edebiliriz dedi

TÜM RUMELİ DERNEĞİNİN YENİ YÖNETİMİ

BAŞKAN: Mehmet Ali Vatansever, Yönetim Kurulu Üyeleri: Şemsettin Loklar, Selamettin Yeniyol , Ercan Yedikardeş , İdris Korkmaz , Tarık Çalışkan , Engin Akman , Celal Şentürk , Sabri Şentürk , Nurettin Sefer , Gökhan Aksoy , Cengiz Yıldız , Murat Aktaş , Cihan Kurtuluş , Cabir Çelik , Mehmet Şenler , Avdil Çalışkan , Ramazan Çelik , Avni Vardar , Suat Vardar , Salih  Cankurtaran , Kamer Şentürk , Kamuran Yüksel , Barış Akgül , Şaban Vardar , Okan Serbest , Haluk Anar , İlhan Taç , Berat Aktaş , Arif Şentürk , Dilaver Göksu , Yaşar Dindar , Gürkan Aksoy , Bilal Şenler , Ramazan Vatansever , Cevat Gezer , İlhan Vardar , İlhan Serter , Zühdü Karaosmanoğlu , Ali Lale , Ekrem Çalışkan

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (1 )

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Kumanovalı
(01.04.2021 07:54 - #133)
Nasıl güç katmış. Çok merak ettim. Hem şehrisini görse sırtını dönen insanlar. Mevkii varsa reklam var. Gerisi hikaye
Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
(0) (0)
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.