SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Ahde Vefa Derneği Metin Şengöz ile devam kararı aldı

GÜNDEM 22.03.2021 - 23:30, Güncelleme: 22.03.2021 - 23:32
 

Ahde Vefa Derneği Metin Şengöz ile devam kararı aldı

Anadolu’dan İstanbul’a gelen Üniversite öğrencilerine sıcak yuva sağlamak adına 2014 yılında İşadamı metin Şengöz ve dava arkadaşları tarafından kurulan Ahde Vefa Derneği geride bıraktığı 7 yılda çok güzel işlere imzasını attı. Üçüncü genel kurulunu yapan Ahde Vefa Derneği kurucu Başkanı Metin Şengöz ile yola devam kararı aldı.

Zeytinburnu Ahde Vefa Derneği yaptığı ilk genel kuruldan sonda Merkezefendi Mahallesi'nde 3 katlı bir bina kiralayıp yurt yapmış, her eğitim döneminde üniversiteye giden 12 öğrenciye hem burs vermişti  ve hem da yatılı olmak üzere tüm ihtiyaçlarını yönetim olarak karşılamışlardı. Bugüne Yüze aşkın öğrenciye hem burs eren hem sıcak yuva açan Ahde Vefa Derneği 2020 yılı Mart ayından itibaren Dünyayı kasıp kavuran Covid-19 Nedeniyle eğitime ara verilmesinin ardından hizmetlerini geçici olarak durdurmak zorunda kaldı.Pandemi sürecinin bitmesinin ardından Ahde Vefa Derneği yine yeni bir yerde kiralama yapılarak üniversite öğrencilerine yurt, burs ve ihtiyaçları karşılanmak üzere çalışmalarına devam edecek. Yönetim kurulu bu konuyu esas alarak 22 Mart'ta olağan 3'üncü genel kurulunu ilk oturumda tamamladı. Kazlıçeşme Mehmet Akif Ersoy Sokak No: 9 da Pandemi nedeniyle açık havada yapılan toplantıya 109 üye katılım yaparak çoğunluk sağlandı. Bekir Şengöz, Erhan Vardar,  Bora Abdurrahman Çalışkur, Barış Cengizbay, Mürsel BİLDİRİR, Soner Üstündağ ve Ethem Gürkan'ın yazılı önergeleriyle divan başkanlığına Av. Mehmet Aydoğdu, yardımcılığına Av. Mehmet Gürhan ve katip üyeliğe de Mustafa Erdede seçildiler. Gündem sonunda yapılan seçime tek liste ile girildi. 3.Genel Kurulun ardından Ahde Vefa Derneğinin yeni yönetimi belirlendi. Başkan: Metin Şengöz, Yönetim Kurulu Üyeleri:  Mürsel Bildirir, Av. Mehmet Aydoğdu,Soner Üstündağ, Bora Abdurrahman Çalışkur, Ethem Gürkan, A. Mehmet GürhaN, İdris Aksu, Mümin Şengöz, Gökhan İnce, İbrahim Ürün, Hasan Kahraman ve Barış Cengizbay, Gürdal Karadağ, Tarık Yıldırım, Erkan Akyol, Mehmet Erduran, Uğur Çelik, Ali İhsan Sefer, Hüsnü Yılmaz, Mehmet Şerif İleri, Mehmet Kilitçi, Eylem BİLDİRİR, Esin Dere Üstündağ, Nurgül Şengöz ve Aysel Cengizbay, Dr. Mustafa Erdede, Dr. Esra Çetin ve Cemal Hamza, Ramazan Güler, Serdar Aktaş, Yunus Bildirir, Halil İbrahim Uzunağca, Ünal Öztürk, Yusuf Yücel, İbrahim Aydın, Burak Aslan, Rasim Kılıçarslan ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL  
Anadolu’dan İstanbul’a gelen Üniversite öğrencilerine sıcak yuva sağlamak adına 2014 yılında İşadamı metin Şengöz ve dava arkadaşları tarafından kurulan Ahde Vefa Derneği geride bıraktığı 7 yılda çok güzel işlere imzasını attı. Üçüncü genel kurulunu yapan Ahde Vefa Derneği kurucu Başkanı Metin Şengöz ile yola devam kararı aldı.

Zeytinburnu Ahde Vefa Derneği yaptığı ilk genel kuruldan sonda Merkezefendi Mahallesi'nde 3 katlı bir bina kiralayıp yurt yapmış, her eğitim döneminde üniversiteye giden 12 öğrenciye hem burs vermişti  ve hem da yatılı olmak üzere tüm ihtiyaçlarını yönetim olarak karşılamışlardı. Bugüne Yüze aşkın öğrenciye hem burs eren hem sıcak yuva açan Ahde Vefa Derneği 2020 yılı Mart ayından itibaren Dünyayı kasıp kavuran Covid-19 Nedeniyle eğitime ara verilmesinin ardından hizmetlerini geçici olarak durdurmak zorunda kaldı.Pandemi sürecinin bitmesinin ardından Ahde Vefa Derneği yine yeni bir yerde kiralama yapılarak üniversite öğrencilerine yurt, burs ve ihtiyaçları karşılanmak üzere çalışmalarına devam edecek.

Yönetim kurulu bu konuyu esas alarak 22 Mart'ta olağan 3'üncü genel kurulunu ilk oturumda tamamladı. Kazlıçeşme Mehmet Akif Ersoy Sokak No: 9 da Pandemi nedeniyle açık havada yapılan toplantıya 109 üye katılım yaparak çoğunluk sağlandı. Bekir Şengöz, Erhan Vardar,  Bora Abdurrahman Çalışkur, Barış Cengizbay, Mürsel BİLDİRİR, Soner Üstündağ ve Ethem Gürkan'ın yazılı önergeleriyle divan başkanlığına Av. Mehmet Aydoğdu, yardımcılığına Av. Mehmet Gürhan ve katip üyeliğe de Mustafa Erdede seçildiler. Gündem sonunda yapılan seçime tek liste ile girildi.

3.Genel Kurulun ardından Ahde Vefa Derneğinin yeni yönetimi belirlendi. Başkan: Metin Şengöz, Yönetim Kurulu Üyeleri:  Mürsel Bildirir, Av. Mehmet Aydoğdu,Soner Üstündağ, Bora Abdurrahman Çalışkur, Ethem Gürkan, A. Mehmet GürhaN, İdris Aksu, Mümin Şengöz, Gökhan İnce, İbrahim Ürün, Hasan Kahraman ve Barış Cengizbay, Gürdal Karadağ, Tarık Yıldırım, Erkan Akyol, Mehmet Erduran, Uğur Çelik, Ali İhsan Sefer, Hüsnü Yılmaz, Mehmet Şerif İleri, Mehmet Kilitçi, Eylem BİLDİRİR, Esin Dere Üstündağ, Nurgül Şengöz ve Aysel Cengizbay, Dr. Mustafa Erdede, Dr. Esra Çetin ve Cemal Hamza, Ramazan Güler, Serdar Aktaş, Yunus Bildirir, Halil İbrahim Uzunağca, Ünal Öztürk, Yusuf Yücel, İbrahim Aydın, Burak Aslan, Rasim Kılıçarslan

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL

 

Habere ifade bırak !
Foto Galeride Aç
Fotoğraf albümüne giderek fotoğraf(lara) yorum yazabilir yada fotoğraf(ları) sosyal medyada paylaşabilirsiniz.
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.