SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Millet İttifakı Zeytinburnu'nda yoluna devam ediyor

GÜNDEM 20.03.2021 - 22:45, Güncelleme: 21.03.2021 - 19:02
 

Millet İttifakı Zeytinburnu'nda yoluna devam ediyor

Son günlerde sürekli gündeme taşınan Millet İttifakı dağılıyor mu sorusuna cevap Zeytinburnu’ndan geldi. CHP İlçe Başkanı Metin Doğan İYİ Parti ilçe Başkanı Hasan Hoşben’i makamında ziyaret etti ve Millet İttifakı bu milletin geleceği el birliğiyle güç birliğiyle yolumuza sorumsuz devam ediyoruz mesajı verdi.

CHP'nin Deneyimli Zeytinburnu ilçe Başkanı Metin Doğan İYİ Parti ilçe Başkanı Hasan Hoşben'i ziyaret etti. Başkan Doğan'a Meclis Üyeleri Satı Oral ve Metin Gazioğlu'da eşlik etti. Hem İYİ Parti ilçe Başkanı Hasan Hoşben hem de CHP İlçe Başkanı Metin Doğan Millet İttifakında işler yolunda mesajı verdi.  CHP Zeytinburnu ilçe Başkanı Metin Doğan ziyaret sonrası yaptığı açıklamada, Millet İttifakı’nın yoluna güçlü bir şekilde devam etmesinden Cumhur İttifakı’nın rahatsızlık duyduğunu, bu nedenle birlikteliği bozmak için her türlü siyaset mühendisliğine ve algı operasyonlarına başvurulduğunu savundu. Her şeye rağmen bugüne kadar sergilenen Millet İttifakı gücünün bundan sonra da artarak süreceğini söyleyen Başkan Doğan, İYİ Partili ilçe Başkanı Hasan Hoşben ve ilçe yöneticilerine sıcak karşılama ve ağırlamaları için teşekkür etti. Başkan Metin Doğan açıklamalarını şöyle sürdürdü "Millet İttifakı başarısını Türkiye'nin siyasal iklimini değiştirerek taçlandıracak. Millet İttifakı olarak bugünkü sorunlara derman, yarınlara da umut olan bir Türkiye inşa etmek için uğraşıyoruz. Tabii ki İyi Parti olarak kurumsal yapı içinde Türkiye'yi yönetme hedefi taşıyoruz. Bu bazı hususları eleştirmemizin önünde engel değil.Yeni ve ahlaklı bir siyaset yapacağız. Sevgiye, insana, hizmete, alın terine, insan haklarına ve adalete dayalı yeni bir siyaseti Türkiye’ye getirmek istiyoruz. Vatandaş olarak verginin nereye harcandığını sorgulamak zorundayız. Benim ödediğim vergiyi niye çiftçiye, sanayiciye, esnafa destek olarak vermiyorsun. Bunları sorduğumuz zaman ülkeye demokrasiyi getireceğiz. Allah’ın izniyle ve Halkımızın desteğiyle bu ülkeye sevgiyi, egemenliği, güzelliği ve bereketi getireceğiz. Kimsenin kimseye muhtaç olmadığı bir toplumu inşa etmek istiyoruz. Temel hedefim Türkiye’nin her coğrafyasına bu güzelliği getirmektir. Önce Allaha, sonra kendinize ve sonra da bize güvenin. Biz bunu birlikte yapacağız. Millet ittifakı olarak yapacağız. Bunu İstanbul’da yaptık. Bunu Ankara’da yaptık. Bunu inan Zeytinburnu’nda da Türkiye’de de yapacağız dedi. CHP ve İYİ Partinin kurduğu ittifakın gayet başarılı olduğunu kaydeden Başkan Metin Doğan, "Millet İttifakı başarısını Türkiye'nin siyasal iklimini değiştirerek taçlandıracak. Millet İttifakı olarak bugünkü sorunlara derman, yarınlara da umut olan bir Türkiye inşa etmek için uğraşıyoruz dedi.  ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ  
Son günlerde sürekli gündeme taşınan Millet İttifakı dağılıyor mu sorusuna cevap Zeytinburnu’ndan geldi. CHP İlçe Başkanı Metin Doğan İYİ Parti ilçe Başkanı Hasan Hoşben’i makamında ziyaret etti ve Millet İttifakı bu milletin geleceği el birliğiyle güç birliğiyle yolumuza sorumsuz devam ediyoruz mesajı verdi.

CHP'nin Deneyimli Zeytinburnu ilçe Başkanı Metin Doğan İYİ Parti ilçe Başkanı Hasan Hoşben'i ziyaret etti. Başkan Doğan'a Meclis Üyeleri Satı Oral ve Metin Gazioğlu'da eşlik etti. Hem İYİ Parti ilçe Başkanı Hasan Hoşben hem de CHP İlçe Başkanı Metin Doğan Millet İttifakında işler yolunda mesajı verdi. 

CHP Zeytinburnu ilçe Başkanı Metin Doğan ziyaret sonrası yaptığı açıklamada, Millet İttifakı’nın yoluna güçlü bir şekilde devam etmesinden Cumhur İttifakı’nın rahatsızlık duyduğunu, bu nedenle birlikteliği bozmak için her türlü siyaset mühendisliğine ve algı operasyonlarına başvurulduğunu savundu. Her şeye rağmen bugüne kadar sergilenen Millet İttifakı gücünün bundan sonra da artarak süreceğini söyleyen Başkan Doğan, İYİ Partili ilçe Başkanı Hasan Hoşben ve ilçe yöneticilerine sıcak karşılama ve ağırlamaları için teşekkür etti.

Başkan Metin Doğan açıklamalarını şöyle sürdürdü "Millet İttifakı başarısını Türkiye'nin siyasal iklimini değiştirerek taçlandıracak. Millet İttifakı olarak bugünkü sorunlara derman, yarınlara da umut olan bir Türkiye inşa etmek için uğraşıyoruz. Tabii ki İyi Parti olarak kurumsal yapı içinde Türkiye'yi yönetme hedefi taşıyoruz. Bu bazı hususları eleştirmemizin önünde engel değil.Yeni ve ahlaklı bir siyaset yapacağız. Sevgiye, insana, hizmete, alın terine, insan haklarına ve adalete dayalı yeni bir siyaseti Türkiye’ye getirmek istiyoruz. Vatandaş olarak verginin nereye harcandığını sorgulamak zorundayız. Benim ödediğim vergiyi niye çiftçiye, sanayiciye, esnafa destek olarak vermiyorsun. Bunları sorduğumuz zaman ülkeye demokrasiyi getireceğiz. Allah’ın izniyle ve Halkımızın desteğiyle bu ülkeye sevgiyi, egemenliği, güzelliği ve bereketi getireceğiz. Kimsenin kimseye muhtaç olmadığı bir toplumu inşa etmek istiyoruz. Temel hedefim Türkiye’nin her coğrafyasına bu güzelliği getirmektir. Önce Allaha, sonra kendinize ve sonra da bize güvenin. Biz bunu birlikte yapacağız. Millet ittifakı olarak yapacağız. Bunu İstanbul’da yaptık. Bunu Ankara’da yaptık. Bunu inan Zeytinburnu’nda da Türkiye’de de yapacağız dedi.

CHP ve İYİ Partinin kurduğu ittifakın gayet başarılı olduğunu kaydeden Başkan Metin Doğan, "Millet İttifakı başarısını Türkiye'nin siyasal iklimini değiştirerek taçlandıracak. Millet İttifakı olarak bugünkü sorunlara derman, yarınlara da umut olan bir Türkiye inşa etmek için uğraşıyoruz dedi. 

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ


 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.