SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Yıldız Spor Kulübünün Genel Kurul ilanı

KÜLTÜR 11.03.2021 - 15:08, Güncelleme: 28.03.2021 - 20:31
 

Yıldız Spor Kulübünün Genel Kurul ilanı

Zeytinburnu’nun köklü kulüplerinden biri olan Yıldız Spor Derneğinin olağan genel kurulu aşağıdaki ilana gör yapılacaktır. Tüm Dermek Üyelerine ilan olunur.

Yıldız Spor Kulübü Derneği'mizin Olağan Genel Kurul birinci toplantısı Veliefendi Mahallesi 75/1 Sokak No:1 Adresindeki dernek lokalimizde 27 Mart 2021 Cumartesi günü Saat 12.00'da aşağıda belirtilen gündeme göre yapılacaktır. Birinci toplantıda yeterli çoğunluk sağlanamazsa " İkinci Toplantı" nisabsız olarak 3 Nisan 2021 tarihinde aynı adres, aynı saat, aynı gündeme göre yapılacaktır. Üyelerimize duyurulur. GÜNDEM 1-Açılış ve Yoklama 2-Divan Heyeti'nin oluşturulması 3-Saygı duruşu 4-Faaliyet ve Bilanço Raporu'nun okunması, görüşülmesi ve ibrası 5-Denetleme Raporu'nun okunması ve ibrası 6-Tahmini Bütçe'nin okunması, görüşülmesi ve ibrası 7-Seçim ve yeni yönetim kurullarının oluşturulması 8-Dilek ve temenniler 9-Kapanış YILDIZ SPOR KULÜBÜ DERNEĞİ YÖNETİM KURULU BAŞKANI HALİM ŞENGÜL  
Zeytinburnu’nun köklü kulüplerinden biri olan Yıldız Spor Derneğinin olağan genel kurulu aşağıdaki ilana gör yapılacaktır. Tüm Dermek Üyelerine ilan olunur.

Yıldız Spor Kulübü Derneği'mizin Olağan Genel Kurul birinci toplantısı Veliefendi Mahallesi 75/1 Sokak No:1 Adresindeki dernek lokalimizde 27 Mart 2021 Cumartesi günü Saat 12.00'da aşağıda belirtilen gündeme göre yapılacaktır. Birinci toplantıda yeterli çoğunluk sağlanamazsa " İkinci Toplantı" nisabsız olarak 3 Nisan 2021 tarihinde aynı adres, aynı saat, aynı gündeme göre yapılacaktır. Üyelerimize duyurulur.

GÜNDEM

1-Açılış ve Yoklama
2-Divan Heyeti'nin oluşturulması
3-Saygı duruşu
4-Faaliyet ve Bilanço Raporu'nun okunması, görüşülmesi ve ibrası
5-Denetleme Raporu'nun okunması ve ibrası
6-Tahmini Bütçe'nin okunması, görüşülmesi ve ibrası
7-Seçim ve yeni yönetim kurullarının oluşturulması
8-Dilek ve temenniler
9-Kapanış

YILDIZ SPOR KULÜBÜ DERNEĞİ YÖNETİM KURULU BAŞKANI HALİM ŞENGÜL
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.