SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Ahde Vefa Derneğinin olağan genel kurul ilanı

KÜLTÜR 08.03.2021 - 16:17, Güncelleme: 28.03.2021 - 17:44
 

Ahde Vefa Derneğinin olağan genel kurul ilanı

Ahde Vefa Derneğinin olağan genel kurulu bu ilana göre yapılacaktır. Derneğin tüm üyelerine duyurulur..

Ahde Vefa Derneğinin olağan genel kurulu bu ilana göre yapılacaktır. Derneğin tüm üyelerine duyurulur. Derneğimiz Olağan Genel Kurul ilk toplantısı 22.03.2021 tarihinde saat 15:00'de Kazlıçeşme Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Sokak No:9 Zeytinburnu - İstanbul adresinde aşağıda belirtilen gündeme göre yapılacaktır. 1.Toplantıda çoğunluk olmadığı takdirde ikinci toplantı nisaba bakılmaksızın 29.03.2021 tarihinde aynı adres aynı saat ve aynı gündeme göre yapılacaktır. Üyelerimize duyurulur. GÜNDEM 1-Açılış  ve yoklama. 2-Divan Heyeti'nin oluşturulması. 3-Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması. 4-Faaliyetve Bütçe Raporlarının okunması, görüşülmesi ve ayrı ayrı ibrası. 5-Denetleme Raporu'nun okunması ve ibrası. 6-Tahmini Bütçe'nin okunması ve ibrası. 7-Yeni Yönetim Kurulu ve Denetim Kurulu'nun seçilmesi. 8-Dilek  ve Temenniler. 9-Kapanış. AHDE VEFA DERNEĞİ YÖNETİMİ
Ahde Vefa Derneğinin olağan genel kurulu bu ilana göre yapılacaktır. Derneğin tüm üyelerine duyurulur..

Ahde Vefa Derneğinin olağan genel kurulu bu ilana göre yapılacaktır. Derneğin tüm üyelerine duyurulur. Derneğimiz Olağan Genel Kurul ilk toplantısı 22.03.2021 tarihinde saat 15:00'de Kazlıçeşme Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Sokak No:9 Zeytinburnu - İstanbul adresinde aşağıda belirtilen gündeme göre yapılacaktır. 1.Toplantıda çoğunluk olmadığı takdirde ikinci toplantı nisaba bakılmaksızın 29.03.2021 tarihinde aynı adres aynı saat ve aynı gündeme göre yapılacaktır. Üyelerimize duyurulur.

GÜNDEM

1-Açılış  ve yoklama.

2-Divan Heyeti'nin oluşturulması.

3-Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması.

4-Faaliyetve Bütçe Raporlarının okunması, görüşülmesi ve ayrı ayrı ibrası.

5-Denetleme Raporu'nun okunması ve ibrası.

6-Tahmini Bütçe'nin okunması ve ibrası.

7-Yeni Yönetim Kurulu ve Denetim Kurulu'nun seçilmesi.

8-Dilek  ve Temenniler.

9-Kapanış.

AHDE VEFA DERNEĞİ YÖNETİMİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.