SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Zeytinburnu’nda, Trabzonlular Kan Bağışında yarıştı

KÜLTÜR 07.03.2021 - 18:21, Güncelleme: 28.03.2021 - 17:44
 

Zeytinburnu’nda, Trabzonlular Kan Bağışında yarıştı

Zeytinburnu Trabzonlular Derneği, Kızılay ve Zeytinburnu Belediyesi işbirliği ile 'Bir Ünite Kan Üç Can Kurtarır' sloganıyla kan bağışı kampanyası düzenledi. Pazar tatili olmasına rağmen Trabzonlular ve Zeytinburnu Halkı Kampanyaya büyük ilgi gösterdi.Yedi saat içinde 100 Ünite kan toplandı...

Zeytinburnu’nda kısıtlı sokağa çıkma yasağında kan bağışı kampanyası düzenlendi. 58.Bulvar Caddesinde gerçekleşen kan bağışı kampanyasına Trabzonlular büyük ilgi gösterdi. Pandemi döneminde kan bağışı kampanyasına arttırmak amacıyla Zeytinburnu Trabzonlular Derneği tarafından gerçekleştirilen kan bağışı kampanyasına ilginin yoğun olması, Kızılay yetkililerini sevindirdi. Kan bağışında bulunan vatandaşlar ise herkesi kampanyanın düzenlendiği günlerde destek olmaya davet etti. Zeytinburnu Kızılay Şubesinin düzenlediği kan bağışı kampanyasına destek veren Zeytinburnu Trabzonlular Dernek Başkanı Ahmet Metin Hayıroğlu yapmış olduğu açıklamasında “Ülkemizin geçirmiş olduğu bu zorlu süreç ve kan stoklarındaki büyük düşüşten dolayı Trabzolular Derneği olarak Türk Kızılayı Zeytinburnu şubesinin kan bağışı kampanyasına dernek olarak destek veriyoruz. Kan bir insanın başka bir insana vererek şifa olabileceği, fabrikalarda üretilemeyen ve insandan insana nakli olmazsa hayata tutunamayacağımız bir doku. Kan belki de iyiliğin en güzel tarafı. Çünkü kime fayda vereceğini bilmeden gönülden verilen bir ihsan.  Bizlere bu organizasyonda kan vererek destek olan Hemşerilerimize, Kampanyamıza çadıra gelerek destek veren Zeytinburnu Kaymakamı Zekeriya Güney'e, Belediye Başkanı Ömer Arısoy’a, Trabzon Dernekler Federasyonu Başkanı İsmail Şatıroğlu'na, Belediye Başkan Yardımcımız Hurşit Bekaroğlu’na, Kızılay Zeytinburnu Şube Başkanı Ayhan Balcı'ya, MHP İlçe Başkanı Habip Kapıcıoğlu’na, Saadet Partisi İlçe Başkan Yardımcısı Cemil Karış’a, AK Parti ilçe yöneticilerine, Meclis Üyelerine, Güngören Trabzonlular Derneği Başkanı İbrahim Yılmaz, Bağcılar Trabzonlular Derneği Başkanı ve aynı zamana Bağcılar Ak parti ilçe Başkan Yardımcısı Ethem Coşkun,  Trabzon Dernekler Federasyonu Genel Sekreteri Dilek Bulut, Sivil Toplum Kuruluşlarının Başkan ve yöneticilerine, hemşehrilerime, kardeşlerimize teşekkür ediyorum. Bizler her zaman olduğu gibi bu gün buradayız yarında burada olacağız. Sizlerde kan bağışı yaparak hayat kurtarabilirsiniz. Tüm hemşehrilerimizi kan bağışı yapmaya davet ediyoruz.” dedi. ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ   
Zeytinburnu Trabzonlular Derneği, Kızılay ve Zeytinburnu Belediyesi işbirliği ile 'Bir Ünite Kan Üç Can Kurtarır' sloganıyla kan bağışı kampanyası düzenledi. Pazar tatili olmasına rağmen Trabzonlular ve Zeytinburnu Halkı Kampanyaya büyük ilgi gösterdi.Yedi saat içinde 100 Ünite kan toplandı...

Zeytinburnu’nda kısıtlı sokağa çıkma yasağında kan bağışı kampanyası düzenlendi. 58.Bulvar Caddesinde gerçekleşen kan bağışı kampanyasına Trabzonlular büyük ilgi gösterdi. Pandemi döneminde kan bağışı kampanyasına arttırmak amacıyla Zeytinburnu Trabzonlular Derneği tarafından gerçekleştirilen kan bağışı kampanyasına ilginin yoğun olması, Kızılay yetkililerini sevindirdi. Kan bağışında bulunan vatandaşlar ise herkesi kampanyanın düzenlendiği günlerde destek olmaya davet etti.

Zeytinburnu Kızılay Şubesinin düzenlediği kan bağışı kampanyasına destek veren Zeytinburnu Trabzonlular Dernek Başkanı Ahmet Metin Hayıroğlu yapmış olduğu açıklamasında “Ülkemizin geçirmiş olduğu bu zorlu süreç ve kan stoklarındaki büyük düşüşten dolayı Trabzolular Derneği olarak Türk Kızılayı Zeytinburnu şubesinin kan bağışı kampanyasına dernek olarak destek veriyoruz. Kan bir insanın başka bir insana vererek şifa olabileceği, fabrikalarda üretilemeyen ve insandan insana nakli olmazsa hayata tutunamayacağımız bir doku. Kan belki de iyiliğin en güzel tarafı. Çünkü kime fayda vereceğini bilmeden gönülden verilen bir ihsan. 

Bizlere bu organizasyonda kan vererek destek olan Hemşerilerimize, Kampanyamıza çadıra gelerek destek veren Zeytinburnu Kaymakamı Zekeriya Güney'e, Belediye Başkanı Ömer Arısoy’a, Trabzon Dernekler Federasyonu Başkanı İsmail Şatıroğlu'na, Belediye Başkan Yardımcımız Hurşit Bekaroğlu’na, Kızılay Zeytinburnu Şube Başkanı Ayhan Balcı'ya, MHP İlçe Başkanı Habip Kapıcıoğlu’na, Saadet Partisi İlçe Başkan Yardımcısı Cemil Karış’a, AK Parti ilçe yöneticilerine, Meclis Üyelerine, Güngören Trabzonlular Derneği Başkanı İbrahim Yılmaz, Bağcılar Trabzonlular Derneği Başkanı ve aynı zamana Bağcılar Ak parti ilçe Başkan Yardımcısı Ethem Coşkun,  Trabzon Dernekler Federasyonu Genel Sekreteri Dilek Bulut, Sivil Toplum Kuruluşlarının Başkan ve yöneticilerine, hemşehrilerime, kardeşlerimize teşekkür ediyorum. Bizler her zaman olduğu gibi bu gün buradayız yarında burada olacağız. Sizlerde kan bağışı yaparak hayat kurtarabilirsiniz. Tüm hemşehrilerimizi kan bağışı yapmaya davet ediyoruz.” dedi.

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ 
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.