SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Meclis Üyesi Halis Özgenç Belediye Meclisinde Yeşilay’ın önemini anlattı

GÜNDEM 01.03.2021 - 21:46, Güncelleme: 20.03.2021 - 22:33
 

Meclis Üyesi Halis Özgenç Belediye Meclisinde Yeşilay’ın önemini anlattı

Her yıl 1-7 Mart tarihleri arasında kutlanan Yeşilay Haftası dolayısıyla Zeytinburnu Meclis Üyesi Halis Özgenç, Belediye Meclisinin Mart Ayı Birinci Birleşiminde bir konuşma yaptı. Yeşilay’ın önemine değinen Özgenç konuşmasının sonunda Yeşilay'ın Zeytinburnu Şubesinin kurulmasına büyük katkı veren Belediye Başkanı Ömer Arısoy'a teşekkür etti...

Zeytinburnu Meclis Üyesi Halis Özgenç, Belediye Meclisinin Mart Ayı Birinci Birleşiminde Yeşilay Haftası dolayısıyla yaptığı konuşmada şunları söyledi. "Geleceğimizin teminatı çocuklarımız ve gençlerimizin sağlıklı bireyler olarak yetişmesi yolunda alkol, tütün ve bağımlılık yapıcı maddelerin neden olduğu tahribatın çeşitli etkinliklerle gözler önüne serildiği Yeşilay Haftası, önemli bir misyonu yerine getirmektedir.  Aile ve toplum huzurunu korumak, çocuklarımıza barış ve saygının hakim olduğu bir gelecek bırakmak için; tütün, alkol, uyuşturucu başta olmak üzere, tüm bağımlılıklara karşı bilinçli olmak zorundayız. Alkol, tütün, madde ve kumar bağımlılığının yanı sıra, genç kuşağı tehdit eden bir yeni tehlike de teknoloji bağımlılığıdır. Bağımlılıklar bireyin hem fiziksel hem de ruhsal sağlığını etkilemekte ve bu etkiler zincirleme bir şekilde hayatın her alanında farklı sonuçlara neden olmaktadır. Bu anlayışın bir gereği olarak ilçemiz genelinde her türlü olumsuzlukla mücadelede gösterdiğimiz hassasiyeti, çocuklarımızın ve gençlerimizin akıl, beden ve ruh sağlığını tehdit eden her türlü olumsuzlukla mücadele konusunda kararlılıkla sürdüreceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle toplumu bilinçlendirme, farkındalık oluşturma ve bağımlılığı önleme mücadelesi çerçevesinde; Yeşilay Haftası'nı kutluyor; tüm vatandaşlarımıza sigara, alkol ve madde bağımlılığından uzak, sağlıklı ve mutlu bir yaşam diliyorum. Ayrıca Zeytinburnu Belediye Başkanımız Sayın Ömer Arısoy Başkanımızın Bu Konuda Hassasiyet ve Talepleri İle İlçemizde Belediyemiz Tarafından Tahsis Edilen Taşınmazda 07 Kasım 2020 Yapılan Protokol İle Yeşilay Zeytinburnu Şubesini İlçemize Kazandıran Belediye Başkanımız Sayın Ömer Arısoy Başkanımıza teşekkür ediyorum dedi.  ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL
Her yıl 1-7 Mart tarihleri arasında kutlanan Yeşilay Haftası dolayısıyla Zeytinburnu Meclis Üyesi Halis Özgenç, Belediye Meclisinin Mart Ayı Birinci Birleşiminde bir konuşma yaptı. Yeşilay’ın önemine değinen Özgenç konuşmasının sonunda Yeşilay'ın Zeytinburnu Şubesinin kurulmasına büyük katkı veren Belediye Başkanı Ömer Arısoy'a teşekkür etti...

Zeytinburnu Meclis Üyesi Halis Özgenç, Belediye Meclisinin Mart Ayı Birinci Birleşiminde Yeşilay Haftası dolayısıyla yaptığı konuşmada şunları söyledi. "Geleceğimizin teminatı çocuklarımız ve gençlerimizin sağlıklı bireyler olarak yetişmesi yolunda alkol, tütün ve bağımlılık yapıcı maddelerin neden olduğu tahribatın çeşitli etkinliklerle gözler önüne serildiği Yeşilay Haftası, önemli bir misyonu yerine getirmektedir. 
Aile ve toplum huzurunu korumak, çocuklarımıza barış ve saygının hakim olduğu bir gelecek bırakmak için; tütün, alkol, uyuşturucu başta olmak üzere, tüm bağımlılıklara karşı bilinçli olmak zorundayız. Alkol, tütün, madde ve kumar bağımlılığının yanı sıra, genç kuşağı tehdit eden bir yeni tehlike de teknoloji bağımlılığıdır. Bağımlılıklar bireyin hem fiziksel hem de ruhsal sağlığını etkilemekte ve bu etkiler zincirleme bir şekilde hayatın her alanında farklı sonuçlara neden olmaktadır.

Bu anlayışın bir gereği olarak ilçemiz genelinde her türlü olumsuzlukla mücadelede gösterdiğimiz hassasiyeti, çocuklarımızın ve gençlerimizin akıl, beden ve ruh sağlığını tehdit eden her türlü olumsuzlukla mücadele konusunda kararlılıkla sürdüreceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle toplumu bilinçlendirme, farkındalık oluşturma ve bağımlılığı önleme mücadelesi çerçevesinde; Yeşilay Haftası'nı kutluyor; tüm vatandaşlarımıza sigara, alkol ve madde bağımlılığından uzak, sağlıklı ve mutlu bir yaşam diliyorum.

Ayrıca Zeytinburnu Belediye Başkanımız Sayın Ömer Arısoy Başkanımızın Bu Konuda Hassasiyet ve Talepleri İle İlçemizde Belediyemiz Tarafından Tahsis Edilen Taşınmazda 07 Kasım 2020 Yapılan Protokol İle Yeşilay Zeytinburnu Şubesini İlçemize Kazandıran Belediye Başkanımız Sayın Ömer Arısoy Başkanımıza teşekkür ediyorum dedi. 

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.