SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Meclis Başkanı Şentop Erbakan’ın kabrini ziyaret etti

KÜLTÜR 28.02.2021 - 15:45, Güncelleme: 28.03.2021 - 17:44
 

Meclis Başkanı Şentop Erbakan’ın kabrini ziyaret etti

Dr. Necmettin Erbakan'ın vefatının 10'uncu yıl dönümü dolayısıyla kabrini ziyaret etti. Ziyaretin ardından açıklama yapan Başkan Şentop, “Özellikle milli görüş siyaseti yapmanın çok zor olduğu bir zamanda bunu başarıyla taşımış ve Türkiye'yi bugünlere getiren bir anlayışın öncülüğünü yapmıştır” dedi.

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Mustafa Şentop, Türkiye Cumhuriyeti 54'üncü Hükümeti Başbakanı Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ın vefatının 10'uncu yıl dönümü dolayısıyla Zeytinburnu Merkezefendi Mezarlığı'ndaki kabrini ziyaret etti. Ziyaretinde Şentop'a Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy eşlik etti. Merkezefendi Camii Müezzini Ali Sevili'nin Kur'an-ı Kerim okuduğu ziyarette Erbakan için dualar edildi. Açıklamalarda bulunan Meclis Başkanı Mustafa Şentop, “Bugün 27 Şubat 2021. Bugün Prof. Dr. Erbakan'ın vefatının 10'uncu yıl dönümü. Kendisini rahmetle anıyoruz. Bugün de bu vesileyle kabrini ziyaret ettik. Necmettin Erbakan hocamız Türkiye'ye, Türkiye Cumhuriyetine büyük hizmetler etmiş büyük emekler vermiş bir şahıstır. Önce akademisyen olarak, daha sonra sivil toplum kuruluşlarında, borsalar birliğinde, arkasından milletvekili olarak parlamentoda, siyasi parti genel başkanı olarak siyasette, daha sonrada bakanlık yaparak, başbakan yardımcılığı yaparak hükümette ve en nihayetinde başbakan olarak 54'üncü hükümette memleketimize büyük hizmetler yapmıştır” şeklinde konuştu. Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Mustafa Şentop Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ın Zeytinburnu Merkezefendi'deki kabrini ziyaretinde, Zeytinburnu Kaymakamı Zekeriya Güney, Belediye Başkanı Ömer Arısoy, AK Parti İlçe Başkanı Selami Delibalta ve Meclis Üyeleri eşlik etti... ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ  
Dr. Necmettin Erbakan'ın vefatının 10'uncu yıl dönümü dolayısıyla kabrini ziyaret etti. Ziyaretin ardından açıklama yapan Başkan Şentop, “Özellikle milli görüş siyaseti yapmanın çok zor olduğu bir zamanda bunu başarıyla taşımış ve Türkiye'yi bugünlere getiren bir anlayışın öncülüğünü yapmıştır” dedi.

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Mustafa Şentop, Türkiye Cumhuriyeti 54'üncü Hükümeti Başbakanı Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ın vefatının 10'uncu yıl dönümü dolayısıyla Zeytinburnu Merkezefendi Mezarlığı'ndaki kabrini ziyaret etti. Ziyaretinde Şentop'a Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy eşlik etti. Merkezefendi Camii Müezzini Ali Sevili'nin Kur'an-ı Kerim okuduğu ziyarette Erbakan için dualar edildi.

Açıklamalarda bulunan Meclis Başkanı Mustafa Şentop, “Bugün 27 Şubat 2021. Bugün Prof. Dr. Erbakan'ın vefatının 10'uncu yıl dönümü. Kendisini rahmetle anıyoruz. Bugün de bu vesileyle kabrini ziyaret ettik. Necmettin Erbakan hocamız Türkiye'ye, Türkiye Cumhuriyetine büyük hizmetler etmiş büyük emekler vermiş bir şahıstır. Önce akademisyen olarak, daha sonra sivil toplum kuruluşlarında, borsalar birliğinde, arkasından milletvekili olarak parlamentoda, siyasi parti genel başkanı olarak siyasette, daha sonrada bakanlık yaparak, başbakan yardımcılığı yaparak hükümette ve en nihayetinde başbakan olarak 54'üncü hükümette memleketimize büyük hizmetler yapmıştır” şeklinde konuştu.

Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Mustafa Şentop Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ın Zeytinburnu Merkezefendi'deki kabrini ziyaretinde, Zeytinburnu Kaymakamı Zekeriya Güney, Belediye Başkanı Ömer Arısoy, AK Parti İlçe Başkanı Selami Delibalta ve Meclis Üyeleri eşlik etti...

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ


 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.