SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Türk Kızılay Zeytinburnu Şubesi 2020 Yılında da Bayrağı Zirveye Taşıdı 

KÜLTÜR 11.02.2021 - 23:25, Güncelleme: 11.02.2021 - 23:25
 

Türk Kızılay Zeytinburnu Şubesi 2020 Yılında da Bayrağı Zirveye Taşıdı 

Genç ve dinamik ekibiyle yıl boyu sahada olan Kızılay Zeytinburnu Şubesi Pandemiye rağmen ilçemizde çok önemli çalışmalara imzasını attı.

Zeytinburnu Şube Başkanı Ayhan Balcı, Kadın Kolları Başkanı Fatma Özdemir ve Gençlik Kolları Başkanı Alperen Burak Ekşi ve Kızılay Zeytinburnu’nnu gnç dinamik ekibi; Reyhan Ceylan, Sema Erşan, Alperen Burak Ekşi, Kadir Can Çoşkun, Ebrar Aydın, Şermin Yüksel, Kadir Can Çoşkun, Ezgi Özcan, Ebrar Aydın, Fatma Nur Eken, Mustafa Sami Erdem, Dilara Şeval Gülen, Yunus Emre Tunçer, Fatma Özdemir Çelenk, Nurgül Apaydın, Nurcan Erşan, Neriman Büyükserdar, Nazlı Çekiç, Arzu Eken, Habibe Serin, Rümeysa Sezer, Ebru Akay, Vehbiye Tunca, Halime Yeşilkır, Nayime Yeşilkır, Yüksel Yurtseven, Fatma Koç, Emine Tokaç, Emine Bayrak, Demet Akdemir, Ayten Yılmaz, Arzu Demirtaş, Ünzile Duran öncülüğünde çalınmadık kapı, ulaşılamayan ihtiyaç sahibi ve sevindirilmeyen çocuk bırakmamak üzere yola çıkan ekip; pandemi süresince erzak, hijyen setleri, kurban kavurması konserveleri, yiyecek ve giyecek çekleri ile sokak hayvanlarına mama dağıtımı yaparak her eve, her kesime dokunarak takdir topladı.  TÜRK KIZILAYI 2020 YLINDA 26 MİLYON AİLEYE EL UZATTI 2020 faaliyetlerimiz; 152 senelik çınarımız siz değerli bağışçılarımızın bağışları ile hizmetinize devam ediyor. 2020 yılında Kızılay’ımız ülke içerisinde 26 milyon vatandaşımıza yardımda bulundu. Zeytinburnu şubemiz 2020 yılında; 4 bin koli erzak 3 bin adet et konserve 100 bin Türk lirası nakit 500 adet alışveriş çeki 400 çocuklarımızı giydirdik 100,000 adet maske dağıtımı 500 aileye hijyen yardımı “soğuk olan evlerimizi yardımlarınızla ısıtabilirsiniz”  KIZILAY ZEYTİNBURNU’NDA HER GÜN ORTALAMA 100 ÜNİTE KAN TOPLADI Kızılay Zeytinburnu şubesinin yönetim kurulu üyeleri dağıtıma kendi araçlarıyla katılarak erzakları ihtiyaç sahiplerinin evlerine kadar ulaştırdı. Haftanın belli günlerinde sabahları Marmaray Metro durağında işe gidenlere sıcak çorba ikramı ile lokma dağıldı. Her hafta 2 gün kan bağış çadırına destek verilerek ortalama günlük 100 ünite kan toplandı. Pandemi süreci başladığından beri 4 bin koli erzak ve 3 bin adet konserve dağıtılırken, 100 bin Türk Lirası da nakdi yardım ile 500 adet market alışveriş çeki varildi.  GENÇ KIZILAY ÇOCUKLARI UNUTMADI  Kızılay Zeytinburnu Kadın Kolları şubede kaydı olan veya olmayan bir çok evi ziyaret ederek çocukları giysi ve oyuncaklarla sevindirdi. Zeytinburnu’nda veya Anadolu’da kırtasiye ve giyim ihtiyacı olan çocuklara tek tek ulaşan Genç Kızılay Zeytinburnu gençleri her zaman ve şartta göreve hazır. İstanbul’da pandemide aç kalan sokak hayvanlarını da unutmayan gençlik kolları her cumartesi Pazar sahilden sokak aralarına kadar hayvanlara mama ve yem dağıtmaya devam ediyor. Sosyal medyayı kullanmada İstanbul birincisi olan Genç Kızılay Zeytinburnu Instagram’da  @genckizilay34z  ismiyle büyük beğeni, topluyor.  TÜRK KIZILAYI ZEYTİNBURNU ŞUBESİ BAĞIŞ HESABI:                                                                  Zeytinburnu Ziraat Bankası Şubesi: IBAN:TR 13 0001 0007 0000 0018 6853 59   
Genç ve dinamik ekibiyle yıl boyu sahada olan Kızılay Zeytinburnu Şubesi Pandemiye rağmen ilçemizde çok önemli çalışmalara imzasını attı.

Zeytinburnu Şube Başkanı Ayhan Balcı, Kadın Kolları Başkanı Fatma Özdemir ve Gençlik Kolları Başkanı Alperen Burak Ekşi ve Kızılay Zeytinburnu’nnu gnç dinamik ekibi; Reyhan Ceylan, Sema Erşan, Alperen Burak Ekşi, Kadir Can Çoşkun, Ebrar Aydın, Şermin Yüksel, Kadir Can Çoşkun, Ezgi Özcan, Ebrar Aydın, Fatma Nur Eken, Mustafa Sami Erdem, Dilara Şeval Gülen, Yunus Emre Tunçer, Fatma Özdemir Çelenk, Nurgül Apaydın, Nurcan Erşan, Neriman Büyükserdar, Nazlı Çekiç, Arzu Eken, Habibe Serin, Rümeysa Sezer, Ebru Akay, Vehbiye Tunca, Halime Yeşilkır, Nayime Yeşilkır, Yüksel Yurtseven, Fatma Koç, Emine Tokaç, Emine Bayrak, Demet Akdemir, Ayten Yılmaz, Arzu Demirtaş, Ünzile Duran öncülüğünde çalınmadık kapı, ulaşılamayan ihtiyaç sahibi ve sevindirilmeyen çocuk bırakmamak üzere yola çıkan ekip; pandemi süresince erzak, hijyen setleri, kurban kavurması konserveleri, yiyecek ve giyecek çekleri ile sokak hayvanlarına mama dağıtımı yaparak her eve, her kesime dokunarak takdir topladı. 

TÜRK KIZILAYI 2020 YLINDA 26 MİLYON AİLEYE EL UZATTI

2020 faaliyetlerimiz; 152 senelik çınarımız siz değerli bağışçılarımızın bağışları ile hizmetinize devam ediyor. 2020 yılında Kızılay’ımız ülke içerisinde 26 milyon vatandaşımıza yardımda bulundu. Zeytinburnu şubemiz 2020 yılında; 4 bin koli erzak 3 bin adet et konserve 100 bin Türk lirası nakit 500 adet alışveriş çeki 400 çocuklarımızı giydirdik 100,000 adet maske dağıtımı 500 aileye hijyen yardımı “soğuk olan evlerimizi yardımlarınızla ısıtabilirsiniz” 

KIZILAY ZEYTİNBURNU’NDA HER GÜN ORTALAMA 100 ÜNİTE KAN TOPLADI

Kızılay Zeytinburnu şubesinin yönetim kurulu üyeleri dağıtıma kendi araçlarıyla katılarak erzakları ihtiyaç sahiplerinin evlerine kadar ulaştırdı. Haftanın belli günlerinde sabahları Marmaray Metro durağında işe gidenlere sıcak çorba ikramı ile lokma dağıldı. Her hafta 2 gün kan bağış çadırına destek verilerek ortalama günlük 100 ünite kan toplandı. Pandemi süreci başladığından beri 4 bin koli erzak ve 3 bin adet konserve dağıtılırken, 100 bin Türk Lirası da nakdi yardım ile 500 adet market alışveriş çeki varildi. 

GENÇ KIZILAY ÇOCUKLARI UNUTMADI 

Kızılay Zeytinburnu Kadın Kolları şubede kaydı olan veya olmayan bir çok evi ziyaret ederek çocukları giysi ve oyuncaklarla sevindirdi. Zeytinburnu’nda veya Anadolu’da kırtasiye ve giyim ihtiyacı olan çocuklara tek tek ulaşan Genç Kızılay Zeytinburnu gençleri her zaman ve şartta göreve hazır. İstanbul’da pandemide aç kalan sokak hayvanlarını da unutmayan gençlik kolları her cumartesi Pazar sahilden sokak aralarına kadar hayvanlara mama ve yem dağıtmaya devam ediyor. Sosyal medyayı kullanmada İstanbul birincisi olan Genç Kızılay Zeytinburnu Instagram’da  @genckizilay34z  ismiyle büyük beğeni, topluyor. 

TÜRK KIZILAYI ZEYTİNBURNU ŞUBESİ BAĞIŞ HESABI:                                                                 
Zeytinburnu Ziraat Bankası Şubesi: IBAN:TR 13 0001 0007 0000 0018 6853 59 


 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.