SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Zeytinburnu Genç çiftlerin intiharı ile sarsıldı

KÜLTÜR 11.02.2021 - 20:59, Güncelleme: 11.02.2021 - 20:59
 

Zeytinburnu Genç çiftlerin intiharı ile sarsıldı

Zeytinburnu Veliefendi Mahallesinde yaşayan Elvan ve Enver Demir çifti, 1,5 yaşlarında bir çocuklarını ablasına bırakıp, yaşamlarına son verdi. Genç çiftlerin cenazeleri yapılan işlemlerin ardından memleketleri Batman’a gönderildi.

Zeytinburnu Veliefendi Mahallesi 74/1 Sokakta yaşayan ve 1,5 yaşlarında bir çocukları bulunan Elvan ve Enver Demir çiftinin dün gece intihar ettiği belirtildi. İddiaya göre, Elvan Demir (24), dün akşam saatlerinde ablasına uğrayarak, eşi Enver Demir’in (25)  rahatsız olduğunu, bu nedenle hastaneye gideceklerini söyleyerek 1,5 yaşındaki kızını emanet etti.  Ancak gecenin ilerleyen saatlerine rağmen kız kardeşinden haber alamayan ve telefonlarına cevap alamayan ablası, ağlamaya başlayan çocuğu da yanına alarak kardeşinin evine gitti. Kendilerine ulaşamayan aile fertleri, ev sahibinden aldıkları anahtarla eve girdiklerinde çifti hayatını kaybetmiş halde buldu. Yapılan ilk incelemelerde intihar ettikleri sonucuna varılan çift toprağa verilmek üzere memleketleri Batman’a gönderildi. Olayla ilgili Bitlis-Muş- Sason ve Köyleri Derneğinden bir açıklama yapıldı. Açıklamada; "Zeytinburnu’nda İntihar eden  Batman Kozluklu hemşerilerimizin; Açlık ve yoksulluktan kaynaklı intihar ettikleri haberleri asılsız, karalayıcı ve kötü niyetlidir. Batman-Kozluk ŞakkulGarp köyünden olan; Hem değerli  ailelerini( Demir Ailesi) hem Zeytinburnu’ndan yakın akrabalarını çok iyi tanıdığım- bildiğim ve öğrendiğim kadarıyla ailevi sorunlardan kaynaklı bu girişimde bulundukları kesin ve nettir. Kişilerin üzerinden bu durumu siyasi propaganda yapmak, ölümü kullanmak; Hem Hayatlarını kaybeden hemşerilerimizin cenazelerine saygısızlık; Hem Değerli ailelerini derinden üzmektedir. Bu vahim olay üzerinden yapılacak paylaşımlarda daha dikkatli olmanızı rica ederiz. Yüce Mevlam;  hayatlarını kaybeden gençlerimize merhametini eksik etmesin. Rabbim geride kalan ailelerine sabır diliyoruz" denildi... HABER MERKEZİ  
Zeytinburnu Veliefendi Mahallesinde yaşayan Elvan ve Enver Demir çifti, 1,5 yaşlarında bir çocuklarını ablasına bırakıp, yaşamlarına son verdi. Genç çiftlerin cenazeleri yapılan işlemlerin ardından memleketleri Batman’a gönderildi.

Zeytinburnu Veliefendi Mahallesi 74/1 Sokakta yaşayan ve 1,5 yaşlarında bir çocukları bulunan Elvan ve Enver Demir çiftinin dün gece intihar ettiği belirtildi. İddiaya göre, Elvan Demir (24), dün akşam saatlerinde ablasına uğrayarak, eşi Enver Demir’in (25)  rahatsız olduğunu, bu nedenle hastaneye gideceklerini söyleyerek 1,5 yaşındaki kızını emanet etti. 

Ancak gecenin ilerleyen saatlerine rağmen kız kardeşinden haber alamayan ve telefonlarına cevap alamayan ablası, ağlamaya başlayan çocuğu da yanına alarak kardeşinin evine gitti. Kendilerine ulaşamayan aile fertleri, ev sahibinden aldıkları anahtarla eve girdiklerinde çifti hayatını kaybetmiş halde buldu. Yapılan ilk incelemelerde intihar ettikleri sonucuna varılan çift toprağa verilmek üzere memleketleri Batman’a gönderildi.

Olayla ilgili Bitlis-Muş- Sason ve Köyleri Derneğinden bir açıklama yapıldı. Açıklamada; "Zeytinburnu’nda İntihar eden  Batman Kozluklu hemşerilerimizin; Açlık ve yoksulluktan kaynaklı intihar ettikleri haberleri asılsız, karalayıcı ve kötü niyetlidir. Batman-Kozluk ŞakkulGarp köyünden olan; Hem değerli  ailelerini( Demir Ailesi) hem Zeytinburnu’ndan yakın akrabalarını çok iyi tanıdığım- bildiğim ve öğrendiğim kadarıyla ailevi sorunlardan kaynaklı bu girişimde bulundukları kesin ve nettir. Kişilerin üzerinden bu durumu siyasi propaganda yapmak, ölümü kullanmak; Hem Hayatlarını kaybeden hemşerilerimizin cenazelerine saygısızlık; Hem Değerli ailelerini derinden üzmektedir. Bu vahim olay üzerinden yapılacak paylaşımlarda daha dikkatli olmanızı rica ederiz. Yüce Mevlam;  hayatlarını kaybeden gençlerimize merhametini eksik etmesin. Rabbim geride kalan ailelerine sabır diliyoruz" denildi...

HABER MERKEZİ
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.