SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Zeytinburnu’nda dev uyuşturucu operasyonu

KÜLTÜR 25.01.2021 - 20:34, Güncelleme: 25.01.2021 - 20:34
 

Zeytinburnu’nda dev uyuşturucu operasyonu

Zeytinburnu ve Küçükçekmece'de düzenlenen uyuşturucu operasyonlarında 50 kilonun üzerinde uyuşturucu madde ve 18 binden fazla sentetik hap ele geçirildi. Olayla bağlantılı olarak gözaltına alınan 4 şüpheli tutuklandı.

Alınan bilgiye göre; İstanbul Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce uyuşturucu kaçakçıları ve satıcılarına yönelik yapılan çalışmalarda üç ilçede operasyon gerçekleştirdi. Uyuşturucu madde satıcılarına yönelik 22 ve 24 Ocak'ta Bahçelievler, Zeytinburnu ve Küçükçekmece'de düzenlenen operasyonda, E.I., M.K., F.S.S. ve İ.P. adlı 4 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. Yakalanan şüpheli şahısların kaldıkları adreslerde yapılan aramalarda 34 kilo 800 gram toz esrar, 18 bin 592 'gerica sentetik hap, 16 kilo sentetik kannabionid, 450 gram fubinaca, 3 kilo 500 gram kimyasal madde ve 2 hassas terazi ele geçirildi. Yakalanan şüphelilerin, polisteki işlemlerinin ardından çıkarıldıkları mahkemece tutuklandığı bildirildi. HABER MERKEZİ  
Zeytinburnu ve Küçükçekmece'de düzenlenen uyuşturucu operasyonlarında 50 kilonun üzerinde uyuşturucu madde ve 18 binden fazla sentetik hap ele geçirildi. Olayla bağlantılı olarak gözaltına alınan 4 şüpheli tutuklandı.

Alınan bilgiye göre; İstanbul Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce uyuşturucu kaçakçıları ve satıcılarına yönelik yapılan çalışmalarda üç ilçede operasyon gerçekleştirdi. Uyuşturucu madde satıcılarına yönelik 22 ve 24 Ocak'ta Bahçelievler, Zeytinburnu ve Küçükçekmece'de düzenlenen operasyonda, E.I., M.K., F.S.S. ve İ.P. adlı 4 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. Yakalanan şüpheli şahısların kaldıkları adreslerde yapılan aramalarda 34 kilo 800 gram toz esrar, 18 bin 592 'gerica sentetik hap, 16 kilo sentetik kannabionid, 450 gram fubinaca, 3 kilo 500 gram kimyasal madde ve 2 hassas terazi ele geçirildi. Yakalanan şüphelilerin, polisteki işlemlerinin ardından çıkarıldıkları mahkemece tutuklandığı bildirildi.

HABER MERKEZİ
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.