SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Avrupa Şampiyonu Murat Deniz yılın en iyisi sporcusu seçildi

24.01.2021 - 14:39, Güncelleme: 24.01.2021 - 14:39
 

Avrupa Şampiyonu Murat Deniz yılın en iyisi sporcusu seçildi

Her yıl yapılmakta olan Türkiye Kristal Küre ödülü yarışmasında 2020’nin en iyi sporcusu kategorisinde rakipleri olan Dünya Kick Boks Şampiyonu Cengizhan Kuru ve yine Dünya Taekwondo şampiyonu Kübra Dağlı’ya karşı halk oylamasında büyük bir oy farkı ile geride bırakarak Kristal Küre ödülünü Avrupa Karate Şampiyonu Zeytinburnu’nun gururu Muratcan Deniz kazandı.

Grand Cevahir Otel’de düzenlenen ve seçkin davetlilerin katıldığı ayrıca bir çok medya mensuplarınında bulunduğu ödül töreninde Türk karate milli takımının başarılı sporcusu Muratcan Deniz’e ödülünü alkışlar arasında Türkiye Karate Federasyonu Başkanı Esat Delihasan takdim etti. Türkiye, Balkanlar ve 2 kez de Avrupa karate şampiyonu olma başarısını gösteren milli sporcumuz Muratcan Deniz ile ödül sonrası duygularını bizimle şu şekilde paylaştı; ‘‘ Kristal Küre ödülü yarışması töreninde spiker yılın en iyi sporcusu olarak ismimi zikrederek sahneye davet etmesi esnasında bir hayli heyecanlandım. Adeta Avrupa şampiyonluğu madalya töreninde kürsüye çıkarken yaşadığım duyguyla eşdeğerdeydi. Bu törende sadece ben değil, karate branşımızda ödül kazandı. Oylarıyla beni destekleyen değerli karate camiamıza ne kadar teşekkür etsem azdır. Ayrıca benim her zaman yanımda olan ve desteğini hiç bir zaman esirgemeyen ayrıca başarılarımda en büyük pay sahibi olan ve Hocalığı yapan Babama çok teşekkür ediyorum. ‘dedi. Daha sonra görüştüğüm karate milli takımı eski antrenörü Sensei Cengiz Deniz yaptığı açıklamada; ‘‘Türkiye Kristal Küre ödülü yarışmasında oğlum Muratcan‘ın 2020’nin en iyi sporcusu seçilerek ödül kazanması benim içinde çok farklı bir duyguydu. Çok çalıştık, başardık ve hak ettik. Karate branşı açısından da güzel bir tanıtım oldu. TKF Başkanı sayın Delihasan birlikte büyük bir keyif aldık. Ayrıca ödül töreninde adeta bir medya ordusu vardı. Benim için gerçekten gurur vesilesi oldu.‘‘ ifadelerini kullandı. HABER MERKEZİ  
Her yıl yapılmakta olan Türkiye Kristal Küre ödülü yarışmasında 2020’nin en iyi sporcusu kategorisinde rakipleri olan Dünya Kick Boks Şampiyonu Cengizhan Kuru ve yine Dünya Taekwondo şampiyonu Kübra Dağlı’ya karşı halk oylamasında büyük bir oy farkı ile geride bırakarak Kristal Küre ödülünü Avrupa Karate Şampiyonu Zeytinburnu’nun gururu Muratcan Deniz kazandı.

Grand Cevahir Otel’de düzenlenen ve seçkin davetlilerin katıldığı ayrıca bir çok medya mensuplarınında bulunduğu ödül töreninde Türk karate milli takımının başarılı sporcusu Muratcan Deniz’e ödülünü alkışlar arasında Türkiye Karate Federasyonu Başkanı Esat Delihasan takdim etti.

Türkiye, Balkanlar ve 2 kez de Avrupa karate şampiyonu olma başarısını gösteren milli sporcumuz Muratcan Deniz ile ödül sonrası duygularını bizimle şu şekilde paylaştı; ‘‘ Kristal Küre ödülü yarışması töreninde spiker yılın en iyi sporcusu olarak ismimi zikrederek sahneye davet etmesi esnasında bir hayli heyecanlandım. Adeta Avrupa şampiyonluğu madalya töreninde kürsüye çıkarken yaşadığım duyguyla eşdeğerdeydi. Bu törende sadece ben değil, karate branşımızda ödül kazandı. Oylarıyla beni destekleyen değerli karate camiamıza ne kadar teşekkür etsem azdır. Ayrıca benim her zaman yanımda olan ve desteğini hiç bir zaman esirgemeyen ayrıca başarılarımda en büyük pay sahibi olan ve Hocalığı yapan Babama çok teşekkür ediyorum. ‘dedi.

Daha sonra görüştüğüm karate milli takımı eski antrenörü Sensei Cengiz Deniz yaptığı açıklamada; ‘‘Türkiye Kristal Küre ödülü yarışmasında oğlum Muratcan‘ın 2020’nin en iyi sporcusu seçilerek ödül kazanması benim içinde çok farklı bir duyguydu. Çok çalıştık, başardık ve hak ettik. Karate branşı açısından da güzel bir tanıtım oldu. TKF Başkanı sayın Delihasan birlikte büyük bir keyif aldık. Ayrıca ödül töreninde adeta bir medya ordusu vardı. Benim için gerçekten gurur vesilesi oldu.‘‘ ifadelerini kullandı.

HABER MERKEZİ


 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.