SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Efsane Hoca Asım Uğur toprağa verildi

22.01.2021 - 20:39, Güncelleme: 22.01.2021 - 20:39
 

Efsane Hoca Asım Uğur toprağa verildi

Nice takımlara antrenörlük yaptı, Yüzlerce gencin elinden tutup onların sporla futbolla buluşturdu. Zeytinburnu sporun efsane hocası Asım Uğur 84 Yaşında Hak’ka yürüdü.

Onu en çok akciğer ve solum yetmezliği değil vefasızlık yordu. 84 yaşındaydı. Bir ayağı sakattı. Aslında ayağı değil, ilgisizlikten yüreği sakatlanmıştı. O sakatlığı tam 21 yıl yaşadı. Akciğer ve solunum yetmezliği vardı. Tedavi görüyordu. Ne fayda ki, gönlü ve yüreği ahde vefasızlıktan sakatlanmıştı. Oğlu Murat 20 Ocak günü dışarıdan evine geldiğinde babasını koridorda vefat halde buldu. Yüzünde sevdiklerinde bıraktığı gülümseme ile bu fani dünyadan çekti gitti.  Asım Hoca son yolcuğuna çok sevdiği Zeytinburnu’ndan fakat bu kez farklı bir adresten gasilhaneden çıktı. Pandemi mi yoksa pandemi bahenesi mi sadece 21 kişi Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy, yardımcısı Hurşit Bekaroğlu, Zeytinburnu Spor Kulübü eski Başkanı Cenap Altıok, Zeytinburnu Amatör Spor Kulüpleri Birliği Başkanı Şenol YurtseveN, Eroğluspor Kulübü başkan yardımcısı  Bülent Çuhacıbaşı, Asım Uğur'un manevi Kızı olan Zühtü Kurtulmuş Lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni Ferhan Fidan, Zeytinburnu Spor Kulübü emekli personellerinden İsmail BERİ ile Arif Güler, Zeytinburnu Spor eski futbolcusu ve Antrenörü Adnan Ekinci, Zeytinburnu Spor eski futbolcusu Zekir Keskin ailesi ve yakınları efsane hocayı son yolcuğunda yalnız bırakmadı. Hocamızın mekanı cennet olsun.. HABER-FOTO: MEHMET ALPAY  
Nice takımlara antrenörlük yaptı, Yüzlerce gencin elinden tutup onların sporla futbolla buluşturdu. Zeytinburnu sporun efsane hocası Asım Uğur 84 Yaşında Hak’ka yürüdü.

Onu en çok akciğer ve solum yetmezliği değil vefasızlık yordu. 84 yaşındaydı. Bir ayağı sakattı. Aslında ayağı değil, ilgisizlikten yüreği sakatlanmıştı. O sakatlığı tam 21 yıl yaşadı. Akciğer ve solunum yetmezliği vardı. Tedavi görüyordu. Ne fayda ki, gönlü ve yüreği ahde vefasızlıktan sakatlanmıştı. Oğlu Murat 20 Ocak günü dışarıdan evine geldiğinde babasını koridorda vefat halde buldu. Yüzünde sevdiklerinde bıraktığı gülümseme ile bu fani dünyadan çekti gitti. 

Asım Hoca son yolcuğuna çok sevdiği Zeytinburnu’ndan fakat bu kez farklı bir adresten gasilhaneden çıktı. Pandemi mi yoksa pandemi bahenesi mi sadece 21 kişi Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy, yardımcısı Hurşit Bekaroğlu, Zeytinburnu Spor Kulübü eski Başkanı Cenap Altıok, Zeytinburnu Amatör Spor Kulüpleri Birliği Başkanı Şenol YurtseveN, Eroğluspor Kulübü başkan yardımcısı  Bülent Çuhacıbaşı, Asım Uğur'un manevi Kızı olan Zühtü Kurtulmuş Lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni Ferhan Fidan, Zeytinburnu Spor Kulübü emekli personellerinden İsmail BERİ ile Arif Güler, Zeytinburnu Spor eski futbolcusu ve Antrenörü Adnan Ekinci, Zeytinburnu Spor eski futbolcusu Zekir Keskin ailesi ve yakınları efsane hocayı son yolcuğunda yalnız bırakmadı. Hocamızın mekanı cennet olsun..

HABER-FOTO: MEHMET ALPAY
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.