SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Selami Delibalta son toplantıda teşekkür plaketi takdim etti

GÜNDEM 04.11.2020 - 18:41, Güncelleme: 04.11.2020 - 18:41
 

Selami Delibalta son toplantıda teşekkür plaketi takdim etti

AK Parti Zeytinburnu İlçe Başkanı Selami Delibalta 7.Olağan Kongre öncesi son yönetim kurulu toplantısını yaptı. Toplantıya Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy, İl koordinatörü, Ana kademe yönetim kurulu, kadın kolları, gençlik kolları ve mahalle başkanları katıldı.

AK Parti Zeytinburnu İlçe Başkanı Selami Delibalta 6.Dönem yol arkadaşlarına kendilerine ve AK Parti Teşkilatına verdikleri destekten dolayı teşekkür etti. Başkan Selami Delibalta sözlerine AK Parti iktidarının 18.yılına vurgu yaparak başladı. AK Partinin 3 Kasım 2002’de yapılan seçimlerin ardından 18 yıldır iktidar olduğunun altını çizen Delibalta; “Siyaset sahnesine Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde giren AK Parti, 3 Kasım 2002’deki seçimle ilk kez iktidara geldiği günden bu yana millet sevdasıyla kesintisiz hizmet dönemini sürdürüyor. Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğindeki AK Parti bu ülkede her bir vatandaşımızın içinde kendi hayallerini, hedeflerini bulduğu, kendine yer bulabildiği, kendini evinde hissettiği dev bir çatıdır. AK Parti iktidarı için değil, Türk demokrasisi için bir milattır, tarihi bir başlangıçtır” diye konuştu. AK Parti ilçe Başkanı Selami Delibalta konuşmasının ardından 6.Dönem yol arkadaşlarına teşekkür plaketi takdim etti. Ve program toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.  ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ
AK Parti Zeytinburnu İlçe Başkanı Selami Delibalta 7.Olağan Kongre öncesi son yönetim kurulu toplantısını yaptı. Toplantıya Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy, İl koordinatörü, Ana kademe yönetim kurulu, kadın kolları, gençlik kolları ve mahalle başkanları katıldı.

AK Parti Zeytinburnu İlçe Başkanı Selami Delibalta 6.Dönem yol arkadaşlarına kendilerine ve AK Parti Teşkilatına verdikleri destekten dolayı teşekkür etti. Başkan Selami Delibalta sözlerine AK Parti iktidarının 18.yılına vurgu yaparak başladı. AK Partinin 3 Kasım 2002’de yapılan seçimlerin ardından 18 yıldır iktidar olduğunun altını çizen Delibalta; “Siyaset sahnesine Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde giren AK Parti, 3 Kasım 2002’deki seçimle ilk kez iktidara geldiği günden bu yana millet sevdasıyla kesintisiz hizmet dönemini sürdürüyor. Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğindeki AK Parti bu ülkede her bir vatandaşımızın içinde kendi hayallerini, hedeflerini bulduğu, kendine yer bulabildiği, kendini evinde hissettiği dev bir çatıdır. AK Parti iktidarı için değil, Türk demokrasisi için bir milattır, tarihi bir başlangıçtır” diye konuştu. AK Parti ilçe Başkanı Selami Delibalta konuşmasının ardından 6.Dönem yol arkadaşlarına teşekkür plaketi takdim etti. Ve program toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi. 


ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.