SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Başkan Metin Doğan’dan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı mesajı

SİYASET 28.10.2020 - 19:10, Güncelleme: 06.04.2021 - 21:34
 

Başkan Metin Doğan’dan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı mesajı

Cumhuriyet Halk Partisi Zeytinburnu ilçe Başkanı Metin Doğan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 97.yılında çok anlamlı bir mesaj yayınladı.

Mustafa Kemal Atatürk’ün 97 yıl önce yaktığı Cumhuriyet ateşi yanmaya devam ediyor. Bugünde yanan bu ateşin ışığında Vatanın her köşesi aydınlanıyor. 97 yıl sonra Cumhuriyete olan bağlılığımızla ve Mustafa Kemal Atatürk’e olan inancımızla hep birlikte yürüyoruz. Atatürk karşıtlarının kol gezdiği hatta iktidar koltuğuna oturdukları bir süreçte Cumhuriyet Yurttaşları olarak Bizler mücadelemizi ve bayrağımızı yükselterek muhasır medeniyete doğru yol almaya devam ediyoruz. Bu yıl Pandemi nedeniyle bulaşla mücadele kapsamında Cumhuriyet şöleni ve fener alayı etkinliğimizi maalesef gerçekleştiremiyoruz. Evlerimizin önlerine, evlerimizin balkonlarına Türk Bayraklarımızı ve Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün posterlerini asarak Cumhuriyetin 97. Yılını hep birlikte selamlayacağız. Yaşasın Mustafa Kemal Atatürk, Yaşasın Işığı sönmeyecek Cumhuriyet.. ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL
Cumhuriyet Halk Partisi Zeytinburnu ilçe Başkanı Metin Doğan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 97.yılında çok anlamlı bir mesaj yayınladı.

Mustafa Kemal Atatürk’ün 97 yıl önce yaktığı Cumhuriyet ateşi yanmaya devam ediyor. Bugünde yanan bu ateşin ışığında Vatanın her köşesi aydınlanıyor. 97 yıl sonra Cumhuriyete olan bağlılığımızla ve Mustafa Kemal Atatürk’e olan inancımızla hep birlikte yürüyoruz. Atatürk karşıtlarının kol gezdiği hatta iktidar koltuğuna oturdukları bir süreçte Cumhuriyet Yurttaşları olarak Bizler mücadelemizi ve bayrağımızı yükselterek muhasır medeniyete doğru yol almaya devam ediyoruz. Bu yıl Pandemi nedeniyle bulaşla mücadele kapsamında Cumhuriyet şöleni ve fener alayı etkinliğimizi maalesef gerçekleştiremiyoruz. Evlerimizin önlerine, evlerimizin balkonlarına Türk Bayraklarımızı ve Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün posterlerini asarak Cumhuriyetin 97. Yılını hep birlikte selamlayacağız. Yaşasın Mustafa Kemal Atatürk, Yaşasın Işığı sönmeyecek Cumhuriyet..

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.