SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

AK Parti İstanbul'da görevdenden alınan ilçe Başkanları

GÜNDEM 25.10.2020 - 19:10, Güncelleme: 25.10.2020 - 19:10
 

AK Parti İstanbul'da görevdenden alınan ilçe Başkanları

AK Parti İstanbul'da tepeden tırnağa revizyona gidildi. 39 ilçe başkanından 22'si için değişim kararı alındı. Gelen son dakika haberine göre AK Parti İstanbul'da 22 ilçe başkanı görevden alındı.

Sarıyer, Şişli, Küçükçekmece, Kartal, Maltepe, Şile, Çekmeköy, Ümraniye, Fatih, Başakşehir, Beylikdüzü, Güngören, Bahçelievler, Bağcılar, Esenyurt, Avcılar, Sancaktepe, Tuzla, ve Gaziosmanpaşa ilçe Başkanları ile yola devam edilmeyeceği iddia edildi. İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak hakkındaki karar ise henüz kesinlik kazanmış değil.  AK Parti Esenyurt İlçe Başkanı Yasir Çelik de kişisel Facebook hesabından yeni kongre döneminde aday olmayacağını duyurdu.Yasir Çelik, "İl Başkanlığımız ile yapmış olduğumuz istişare neticesinde yeni kongre döneminde Esenyurt İlçe Başkanlığı'na aday olmayacağım. 'Makamlar geçicidir, baki olan davadır' şiarıyla, liderimiz Recep Tayyip Erdoğan'ın yolunda, AK Parti'mize hizmet etmeye devam edeceğim" diye belirtti. AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı Dilaver Sargın da, yaptığı yazılı açıklamada önümüzdeki dönem aday olmayacağını duyurdu. AK Parti Sarıyer İlçe Başkası Hüseyin Cevahiroğlu da İl başkanlığının kararı sonrası sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Cevahiroğlu açıklamasına; “Sevgili Sarıyerli kardeşlerim, hemşerilerim ve büyüklerim 7 seneye yaklaşan Ak Parti Sarıyer ailesinin çeşitli kademelerindeki aktif görevlerimi ilçe başkanı olarak yeni dönemde devam ettirmeme kararını aldım dedi. ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ  
AK Parti İstanbul'da tepeden tırnağa revizyona gidildi. 39 ilçe başkanından 22'si için değişim kararı alındı. Gelen son dakika haberine göre AK Parti İstanbul'da 22 ilçe başkanı görevden alındı.

Sarıyer, Şişli, Küçükçekmece, Kartal, Maltepe, Şile, Çekmeköy, Ümraniye, Fatih, Başakşehir, Beylikdüzü, Güngören, Bahçelievler, Bağcılar, Esenyurt, Avcılar, Sancaktepe, Tuzla, ve Gaziosmanpaşa ilçe Başkanları ile yola devam edilmeyeceği iddia edildi. İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak hakkındaki karar ise henüz kesinlik kazanmış değil. 

AK Parti Esenyurt İlçe Başkanı Yasir Çelik de kişisel Facebook hesabından yeni kongre döneminde aday olmayacağını duyurdu.Yasir Çelik, "İl Başkanlığımız ile yapmış olduğumuz istişare neticesinde yeni kongre döneminde Esenyurt İlçe Başkanlığı'na aday olmayacağım. 'Makamlar geçicidir, baki olan davadır' şiarıyla, liderimiz Recep Tayyip Erdoğan'ın yolunda, AK Parti'mize hizmet etmeye devam edeceğim" diye belirtti.

AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı Dilaver Sargın da, yaptığı yazılı açıklamada önümüzdeki dönem aday olmayacağını duyurdu.

AK Parti Sarıyer İlçe Başkası Hüseyin Cevahiroğlu da İl başkanlığının kararı sonrası sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Cevahiroğlu açıklamasına; “Sevgili Sarıyerli kardeşlerim, hemşerilerim ve büyüklerim 7 seneye yaklaşan Ak Parti Sarıyer ailesinin çeşitli kademelerindeki aktif görevlerimi ilçe başkanı olarak yeni dönemde devam ettirmeme kararını aldım dedi.

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ


 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.