SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

ZEYDEF'te Murat Tufan yeniden Genel Başkan Yardımcısı oldu

KÜLTÜR 25.10.2020 - 14:51, Güncelleme: 25.10.2020 - 14:51
 

ZEYDEF'te Murat Tufan yeniden Genel Başkan Yardımcısı oldu

ZEYDEF'in 4.Olağan Genel Kurulunda Genel Başkan Adayı olan Murat Tufan demokrasi havasında geçen genel kurulda Genel Başkan olarak seçilememiş, mevcut genel Başkan Mehmet Çakır İkinci kez Zeytinburnu Dernekler Federasyonunun genel başkanı seçilmişti.

İki Genel Başkan Adayının çıkması bazı kesimlerde ZEYDEF'in kongre sonrası ikiye bölüneceği havası estirmişti. Oysa tam tersi oldu. Mevcut Genel Başkan Mehmet Çakır'ın kongre sonrası ailesiyle kongrede rakibi olan Şsnlıurfalılar Dernek Başkanı Murat Tufan'ı evinde ziyaret etmesi olumsuz havayı dağıttı. Sonrasında Başkan Murat Tufan'ın ortaya koyduğu sıcak yaklaşım ZEYDEF'in böylesi bir süreçten çok daha güçlenerek çıkmasını sağladı. Ardından Pandemi süreci başladı. Dernek merkezleri kapatıldı. Etkinlikler ve faaliyetler askıya alındı. Normalleşme süreciyle birlikte ZEYDEF'te yeni bir görev dağılımına gitti. Genel Başkan Mehmet Çakır istişareler sonucu Şanlıurfalılar Dernek Başkanı Murat Tufan'ı yeniden Genel Başkan Yardımcılığına getirdi. İşte ZEYDEF'deki yeni görev dağılımı.. Genel Başkan: Mehmet Çakır Genel Başkan Yardımcısı ( Meclis Başkanı ): Arif Şengül  Genel Başkan Vekili: Nazir Güler  Genel Başkan Yardımcısı: Davut Genç Genel Başkan Yardımcısı: Dilman Kaya  Genel Başkan Yardımcısı: Murat Tufan Genel Sekreter: Özgür Varlık  Genel Sayman: Ahmet Metin Hayıroğlu  ​​​​​​​
ZEYDEF'in 4.Olağan Genel Kurulunda Genel Başkan Adayı olan Murat Tufan demokrasi havasında geçen genel kurulda Genel Başkan olarak seçilememiş, mevcut genel Başkan Mehmet Çakır İkinci kez Zeytinburnu Dernekler Federasyonunun genel başkanı seçilmişti.

İki Genel Başkan Adayının çıkması bazı kesimlerde ZEYDEF'in kongre sonrası ikiye bölüneceği havası estirmişti. Oysa tam tersi oldu. Mevcut Genel Başkan Mehmet Çakır'ın kongre sonrası ailesiyle kongrede rakibi olan Şsnlıurfalılar Dernek Başkanı Murat Tufan'ı evinde ziyaret etmesi olumsuz havayı dağıttı. Sonrasında Başkan Murat Tufan'ın ortaya koyduğu sıcak yaklaşım ZEYDEF'in böylesi bir süreçten çok daha güçlenerek çıkmasını sağladı.

Ardından Pandemi süreci başladı. Dernek merkezleri kapatıldı. Etkinlikler ve faaliyetler askıya alındı. Normalleşme süreciyle birlikte ZEYDEF'te yeni bir görev dağılımına gitti. Genel Başkan Mehmet Çakır istişareler sonucu Şanlıurfalılar Dernek Başkanı Murat Tufan'ı yeniden Genel Başkan Yardımcılığına getirdi.

İşte ZEYDEF'deki yeni görev dağılımı..

Genel Başkan: Mehmet Çakır
Genel Başkan Yardımcısı ( Meclis Başkanı ): Arif Şengül 
Genel Başkan Vekili: Nazir Güler 
Genel Başkan Yardımcısı: Davut Genç
Genel Başkan Yardımcısı: Dilman Kaya 
Genel Başkan Yardımcısı: Murat Tufan
Genel Sekreter: Özgür Varlık 
Genel Sayman: Ahmet Metin Hayıroğlu 

​​​​​​​

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.