SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

CHP İstanbul İl Başkanlığı faaliyetlerini geçici olarak durdurdu!

GÜNDEM 24.10.2020 - 21:50, Güncelleme: 24.10.2020 - 21:50
 

CHP İstanbul İl Başkanlığı faaliyetlerini geçici olarak durdurdu!

Ekrem İmamoğlu ve Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat'ın koronavirüse yakalanmasının ardından CHP İstanbul İl Örgütü'nün ilçe başkanlıklarına yazı gönderdi.

CHP İstanbul İl Sekreteri Oğuz Kemal Yakar imzasıyla gönderilen yazıda şöyle denildi: İstanbul’da Covid-19 yayılımının son dönemde hızla artarak ve şehrin her noktasında ileri düzey yoğunluk oluşturması sebebiyle; a. Tedbirlere uygun olarak kısmi açık tutulan ilçe başkanlıklarımızın ziyarete tamamen kapatılması ve sadece bir nöbetçinin bulunması, b. Danışma Kurulu, örgüt toplantısı, yönetim kurulu toplantıları ve eğitim seminerlerinin online görüşme platformları aracılığıyla gerçekleştirilmesi, c. Partimizin sahada devam eden çalışmalarının ilan edilecek diğer bir zamana kadar askıya alınması d. Devam eden Adım Adım İktidara çalışmamızın yüz yüze eğitim ve saha ön çalışmalarını durdurarak dördüncü kademe eğitimlerinin de online olarak sürdürülerek tüm eğitimlerin tamamlanması, e. Parti örgütümüze ve vatandaşlara COVİD-19 tedbirlerinin kısa mesaj ve sosyal medya aracılığıyla hatırlatılmasının gereğini bilgilerinize rica ederim.
Ekrem İmamoğlu ve Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat'ın koronavirüse yakalanmasının ardından CHP İstanbul İl Örgütü'nün ilçe başkanlıklarına yazı gönderdi.

CHP İstanbul İl Sekreteri Oğuz Kemal Yakar imzasıyla gönderilen yazıda şöyle denildi: İstanbul’da Covid-19 yayılımının son dönemde hızla artarak ve şehrin her noktasında ileri düzey yoğunluk oluşturması sebebiyle;

a. Tedbirlere uygun olarak kısmi açık tutulan ilçe başkanlıklarımızın ziyarete tamamen kapatılması ve sadece bir nöbetçinin bulunması,

b. Danışma Kurulu, örgüt toplantısı, yönetim kurulu toplantıları ve eğitim seminerlerinin online görüşme platformları aracılığıyla gerçekleştirilmesi,

c. Partimizin sahada devam eden çalışmalarının ilan edilecek diğer bir zamana kadar askıya alınması

d. Devam eden Adım Adım İktidara çalışmamızın yüz yüze eğitim ve saha ön çalışmalarını durdurarak dördüncü kademe eğitimlerinin de online olarak sürdürülerek tüm eğitimlerin tamamlanması,

e. Parti örgütümüze ve vatandaşlara COVİD-19 tedbirlerinin kısa mesaj ve sosyal medya aracılığıyla hatırlatılmasının gereğini bilgilerinize rica ederim.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.