SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Sürücü Kurslarının yeni eğitim bölgesine Sürücüler tepkili

KÜLTÜR 22.10.2020 - 20:18, Güncelleme: 22.10.2020 - 20:18
 

Sürücü Kurslarının yeni eğitim bölgesine Sürücüler tepkili

Zeytinburnu'ndaki sürücü kursları eğitim bölgesinin en önemli noktası bilindiği gibi Kazlıçeşme Mezarlığı önündeki Asım Kazancıgil Caddesi'ndeydi. Buradaki güzergah kısa bir süreliğine geçici olarak Zübeyde Hanım Caddesi'ne kaydırıldı.  Sebebini pek de bilmeyen bir çok kişi kızgınlıklarını dile getirip telefonlarla şikayetlerde bulundular.

GÜZERGAHI BELLİ OLAN DERE ISLAH ÇALIŞMASI YAPILACAK İSKİ, şu anda Kazlıçeşme'de, Zeytinburnu Emniyet Müdürlüğü Devriye Ekipler Amirliği yanında ve Abay Caddesi'nde  Dere Islahı güzergahı nedeniyle entegre çalışmalarına başlamıştı. Asım Kazancıgil Caddesi hizasından  başlayan çalışma, Asım Kazancıgil Caddesi, Balıklı Kazlıçeşme  Caddesi üzerinden, 100 Yıl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi önünden, Balıklı Rum Vakfı Hastanesi köşesinden dönerek Belgrad Kapı gidiş yönünden Necmettin Erbakan Caddesi altındaki daha evvelce ıslah edilmiş dere kanalına bağlantı yapılacak. Yaklaşık olarak 1200 metrelik çalışmalar  Zeytinburnu Emniyet Müdürlüğü Devriye Ekipler Amirliği başlamıştı. Bu çalışmalar tamamlandıktan sonra sürücü kursları eğitim bölgesi eski yerine geçerek Asım Kazancıgil Caddesi'ndeki yerlerinde olacaklar. ESNAF MEMNUN, SÜRÜCÜLER KIZGIN Gelen şikayet telefonları üzerine bölgeye giderek çekimler yaptık ve işyeri sahipleriyle konuştuk. İşyeri sahipleri " Geçici de olsa biz memnunuz ve şikayetimiz yok. Burada araçlar çok hızlı gidiyorlar. Ara yollarda araç, bisikletli ve de koşan çocuklar çıkar diye düşünen yok ve zaten kazalar oluyordu. Şimdi sürat yapamıyorlar. Sürücü eğitim bölgesi kendi yerlerine geçtiği zaman sürat azaltıcı engeller konulması şart " dediler. Konu böyle olunca seri ve hızlı hareket edemeyen sürücüler da arada bir tıkanan durum için kendilerine göre kızgınlar. Zeytinburnu Haber Gazetesi-Mehmet ALPAY
Zeytinburnu'ndaki sürücü kursları eğitim bölgesinin en önemli noktası bilindiği gibi Kazlıçeşme Mezarlığı önündeki Asım Kazancıgil Caddesi'ndeydi. Buradaki güzergah kısa bir süreliğine geçici olarak Zübeyde Hanım Caddesi'ne kaydırıldı.  Sebebini pek de bilmeyen bir çok kişi kızgınlıklarını dile getirip telefonlarla şikayetlerde bulundular.

GÜZERGAHI BELLİ OLAN DERE ISLAH ÇALIŞMASI YAPILACAK

İSKİ, şu anda Kazlıçeşme'de, Zeytinburnu Emniyet Müdürlüğü Devriye Ekipler Amirliği yanında ve Abay Caddesi'nde  Dere Islahı güzergahı nedeniyle entegre çalışmalarına başlamıştı. Asım Kazancıgil Caddesi hizasından  başlayan çalışma, Asım Kazancıgil Caddesi, Balıklı Kazlıçeşme  Caddesi üzerinden, 100 Yıl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi önünden, Balıklı Rum Vakfı Hastanesi köşesinden dönerek Belgrad Kapı gidiş yönünden Necmettin Erbakan Caddesi altındaki daha evvelce ıslah edilmiş dere kanalına bağlantı yapılacak. Yaklaşık olarak 1200 metrelik çalışmalar  Zeytinburnu Emniyet Müdürlüğü Devriye Ekipler Amirliği başlamıştı. Bu çalışmalar tamamlandıktan sonra sürücü kursları eğitim bölgesi eski yerine geçerek Asım Kazancıgil Caddesi'ndeki yerlerinde olacaklar.

ESNAF MEMNUN, SÜRÜCÜLER KIZGIN

Gelen şikayet telefonları üzerine bölgeye giderek çekimler yaptık ve işyeri sahipleriyle konuştuk. İşyeri sahipleri " Geçici de olsa biz memnunuz ve şikayetimiz yok. Burada araçlar çok hızlı gidiyorlar. Ara yollarda araç, bisikletli ve de koşan çocuklar çıkar diye düşünen yok ve zaten kazalar oluyordu. Şimdi sürat yapamıyorlar. Sürücü eğitim bölgesi kendi yerlerine geçtiği zaman sürat azaltıcı engeller konulması şart " dediler. Konu böyle olunca seri ve hızlı hareket edemeyen sürücüler da arada bir tıkanan durum için kendilerine göre kızgınlar.

Zeytinburnu Haber Gazetesi-Mehmet ALPAY

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.