SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Başkan Arısoy Muhtarlarla yemekte bir araya geldi

KÜLTÜR 21.10.2020 - 09:47, Güncelleme: 21.10.2020 - 09:47
 

Başkan Arısoy Muhtarlarla yemekte bir araya geldi

Muhtarlar günü dolayısıyla Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy, ilçede görev yapan muhtarlarla geleneksel olarak düzenlenen yemekte bir araya geldi.

19 Ekim Muhtarlar günü dolayısıyla Zeytinburnu Belediyesi tarafından Kazlıçeşme Sanat’ta düzenlenen yemeğe Belediye Başkanı Ömer Arısoy, Başkan Yardımcıları, Güleç, Osman Dinç, Saffet Öz, İletişim Koordinatörü Mustafa Güngör ve İlçemizde görev yapan muhtarlar katıldı. Yemekte konuşma yapan Didim Belediye Başkanı Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy, "Muhtarlarımız demokrasinin temel taşlarından birisidir. Muhtarlarımızın fikirleri ve önerileri bizler için çok değerli. Birlik, beraberlik ve dayanışma içerisinde olduğumuz sürece bütün zorlukların üstesinden gelerek, vatandaşlarımıza hizmetin en iyisini sunacağımızdan eminim. Tüm muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Gününü içtenlikle kutluyorum" dedi. Yemeğin ardından Muhtarlar Belediye Başkanı Arısoy ile birlikte M.S. 2. yüzyıl Roma dönemine ait olduğu belirlenen Tarihi Mozaiklerin bulunduğu kazı çalışma alanını gezdiler.Muhtarlarla birlikte hatıra fotoğrafı çekildi. ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ  
Muhtarlar günü dolayısıyla Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy, ilçede görev yapan muhtarlarla geleneksel olarak düzenlenen yemekte bir araya geldi.

19 Ekim Muhtarlar günü dolayısıyla Zeytinburnu Belediyesi tarafından Kazlıçeşme Sanat’ta düzenlenen yemeğe Belediye Başkanı Ömer Arısoy, Başkan Yardımcıları, Güleç, Osman Dinç, Saffet Öz, İletişim Koordinatörü Mustafa Güngör ve İlçemizde görev yapan muhtarlar katıldı.

Yemekte konuşma yapan Didim Belediye Başkanı Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy, "Muhtarlarımız demokrasinin temel taşlarından birisidir. Muhtarlarımızın fikirleri ve önerileri bizler için çok değerli. Birlik, beraberlik ve dayanışma içerisinde olduğumuz sürece bütün zorlukların üstesinden gelerek, vatandaşlarımıza hizmetin en iyisini sunacağımızdan eminim. Tüm muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Gününü içtenlikle kutluyorum" dedi.

Yemeğin ardından Muhtarlar Belediye Başkanı Arısoy ile birlikte M.S. 2. yüzyıl Roma dönemine ait olduğu belirlenen Tarihi Mozaiklerin bulunduğu kazı çalışma alanını gezdiler.Muhtarlarla birlikte hatıra fotoğrafı çekildi.

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.